Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд фінансує одноразову матеріальну допомогу в розмірі 8000 гривень

Дата: 24.12.2020 15:33
Кількість переглядів: 324

Фото без описуУ Львівській області на отримання матеріальної допомоги, відповідно до постанови Кабміну від 09.12.2020 № 1233 «Деякі питання надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», мають право 44,7 тис осіб, з них 22,4 тис – фізичні особи-підприємці. Це дані реєстру застрахованих осіб Держреєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Станом на 23 грудня 2020 року  заявки на отримання одноразової державної допомоги подали 20,6 тисяч осіб – 46% тих, хто має таке право.

З 22 грудня Пенсійний фонд України розпочав виплату компенсації. Зокрема, на виплату допомоги для 18,3 тис мешканців Львівщини спрямували 146,6 млн гривень.

ГУ Пенсійного фонду у Львівській області просить не зволікати із поданням заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги ФОПам  та найманим працівникам.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8000 грн необхідно заповнити електронну заяву через мобільний додаток Порталу Дія за посиланням .

Заява для отримання одноразової допомоги застрахованим особам заповнюється ВИКЛЮЧНО в електронній формі з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг або з використанням мобільного додатка Порталу Дія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора