Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

08 Листопада, 2017 р., 14:45
У вівторок, 07 истопада, в рамках проведення зустрічей керівництва райдержадміністрації з громадськістю району, відбулась зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича з активом села Тухольки Під час зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації охарактеризував основні напрямки соціально-економічного та культурного району, звернувши увагу на капітальне будівництво, ремонт доріг, реалізацію мікропроектів в закладах соціально-культурної сфери, аспекти децентралізації, питання призову на строкову службу до лав Збройних Сил України, виплати усіх видів соціальних допомог та заробітної плати в бюджетних установах, а також наголосив необхідності на проведення всебічної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання Правил дорожнього руху водіями і пішоходами та щодо реалізації урядової програми “Доступні ліки”.
08 Листопада, 2017 р., 14:08
І. Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій” вносяться зміни до 30 законодавчих актів.
08 Листопада, 2017 р., 13:43
Працевлаштувати захисників нашої Вітчизни – є пріоритетним питанням держави, а - значить, відповідних установ, якими, в першу чергу, являються установи соціальної сфери, у тому числі – центр зайнятості. Тому, 07 листопада, Сколівським РЦЗ було проведено «Презентацію роботодавців» у рамках заходів «Візьму на роботу АТОвця» для демобілізованих учасників АТО. В презентації взяло участь 8 учасників АТО та представники 4 підприємств Сколівщини, які запрошують на роботу АТОвців, а саме ТзОВ «Клондайк Захід», ТзОВ «П-Калина», ТОВ ГК «Волосянка» та Сколівський «Райавтодор».
08 Листопада, 2017 р., 12:01
    Вчора, 7 листопада, відбулась урочиста конференція з нагоди відзначення Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Захід розпочався з Благословення отця Володимира, настоятеля  храму святого великомученика  Пантелеймона м.Сколе. Перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич та заступник голови районної ради Юрій Допілко привітали присутніх з професійним святом та вручили грамоти працівникам відділу культури за вагомий внесок у розвиток культури, відродження народних звичаїв та традицій Сколівщини.
08 Листопада, 2017 р., 11:46
Президент Петро Порошенко підписав Закон України "Про основні засади забезпечення кібербезпеки України", прийнятий Верховною Радою України 5 жовтня 2017 року. Закон створює засади національної системи кібербезпеки як сукупності політичних, соціальних, економічних та інформаційних відносин разом із організаційно-адміністративними та техніко-технологічними заходами державного і приватного секторів та громадянського суспільства.
08 Листопада, 2017 р., 11:43
З 1 по 5 листопада в с. Орявчик, що в Сколівському районі Львівської області, відбувся осінній патріотичний табір-вишкіл "Сильні Духом". Головна мета табору - активний відпочинок і національно-патріотичне виховання молоді.
08 Листопада, 2017 р., 10:47
У вівторок, 07 листопада, у с.Нижня Рожанка на території військового кладовища відбулась церемонія перепоховання 91 останків солдат часів Першої світової війни. Присутні зібрались, щоб виконати свій християнський обов'язок та вшанувати пам'ять  загиблих вояків. Через сотню років нарешті у новій домівці знайшли вічний спокій загиблі. Їх кров, яка зросила карпатське землю,та їх душі, які знайшли упокоєння та примирення, від сьогодні будуть спочивати з миром. В заході взяли участь: відповідальний секретар Державної міжвідомчої комісії, директор меморіально-пошукого  підприємства «Доля» Святослав Шеремета,  голова  Сколівської районної ради Микола Романишин, перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації  Ярослав Лепісевич, почесні гості з Федеративної Республіки Німеччини. Зокрема, Єнс Краус Массе-керівник консульсько-правового відділу посольства ФРН, Ральф Відемаг-керівник Німецької спілки військових поховань та громадськість сіл Верхня Рожанка та Нижня Рожанка.
07 Листопада, 2017 р., 16:06
2-3 грудня на Львівщині відбудеться “Форум молоді”. Програма форуму включатиме інтерактивне навчання, лекції та групові вправи, які дадуть змогу учасникам напрацювати власну креативну ідею та знайти можливості її практичного втілення. Форум має на меті сформувати у молодіжному середовищі високу громадську свідомість, активізувати молодих людей Львівщини, розвинути суспільно-активне молоде покоління в умовах децентралізації, в тому числі дати можливість реалізувати свої ідеї.
07 Листопада, 2017 р., 12:49
06 листопада в Народному домі села Тернавки відбувся літературно-музичний захід на тему: "Герої сьогодення". В святі взяли участь школярі та  учасники АТО: Довгенько В.І. та  Яблінський М.Б. Святкова атмосфера панувала на подвір'ї місцевого  Народного дому, лунала музика. Свято розпочалося спільним виконанням Державного гімну "Ще не вмерла Україна". Виступили: директор школи - Спондич В.І. та заступник директора школи, вчитель історії - Луців В.Б.
07 Листопада, 2017 р., 11:19
На території Львівської області штормове попередження. 7 листопада вночі та вранці місцями туман видимістю 200 – 500 м.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора