Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

01 Листопада, 2017 р., 15:07
Відтепер медична допомога не прив’язана до місця прописки. Кожен українець може вибрати терапевта, педіатра, або сімейного лікаря у будь-якому медичному закладі безкоштовно, а гроші за Ваше медичне обслуговування заплатить держава. Отож покрокова інструкція від МОЗ як обрати сімейного лікаря. Крок перший – визначіться з лікарем 
01 Листопада, 2017 р., 15:03
1 листопада  свiтова спільнота вiдзначає  День  заснування  Європейського Союзу. ЄС утворився на основі підписаного 7-го лютого 1992-го року Маастрихтського договору, який набув чинності 1-го листопада 1993 - го року i  який заклав основи існування Єдиної Європи в тому вигляді, в якому ми знаємо її сьогодні.
01 Листопада, 2017 р., 14:51
У вівторок, 07 листопада, о 13.00 год. на території військового кладовища у с.Нижня Рожанка відбудеться урочисте перепоховання 91 останків солдат часів Першої світової війни, яких розшукали та ексгумували протягом 2016-2017 років на території Львівської області, в т. ч. Сколівського району, фахівці КП ЛОР “Доля”.
01 Листопада, 2017 р., 14:24
20 листопада відбудеться Другий щорічний форум громадських організацій Львівщини «Розвиток і партнерство».  Під час заходу учасники зможуть взяти участь в майстер-класах, попрацювати в форматі «Світового кафе» та запропонувати свої ідеї для  подальшого розвитку громадянського суспільства області. У програмі  передбачена панельна дискусія, у якій візьме участь заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема  та член наглядової ради «Тепле місто»,  а також підприємець, співзасновник ресторанної групи Fast Food Systems та Kumpel Group Марк Зархін. Усі присутні зможуть поставити питання диспутантам.
01 Листопада, 2017 р., 14:14
Сколівське відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області запрошує платників податків 8 листопада 2017 року для участі у семінарі на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2017 році» за участю фахівців ГУ ДФС у Львівській області. Початок семінару: 10 год. 00 хв. у приміщенні Сколівського відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області, за адресою вул. Кн.Святослава, 5а, м. Сколе, Львівської області.
01 Листопада, 2017 р., 14:10
Університет державної фіскальної служби України запрошує учнів 1-9 класів з усіх регіонів України взяти участь в Мистецькому конкурсі «Податкова абетка» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього» (жовтень-листопад 2017 року).  Приймаються Конкурсні роботи у формати А2, А3, А4, а також сюжетні композиції виконані за допомогою: аплікації, колажу, вишивки, батику, бісероплетіння, випалювання, художньої різьби, чеканки, ліплення тощо.  Виставка робіт переможців та учасників Мистецького Конкурсу відбуватиметься в Університеті ДФС України під час проведення Днів відкритих дверей (21 жовтня та 18 листопада 2017 року). Роботи переможців прикрасять книжку для дітей дошкільних навчальних закладів та загальньоосвітніх навчальних закладів I-III ступенів початкова ланка "Абетка Університету".  Контакти: вул. Університетська, 31, м.Ірпінь, Київська область, 08201 тел.: (04597) 56-595, 54-173 E-mail: vdp207@ukr.net. Умови участі на сайті Університету www.nusta.edu.ua
01 Листопада, 2017 р., 12:32
У вівторок, 31 жовтня, в рамках проведення зустрічей керівництва райдержадміністрації з громадськістю району, відбулась зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича з активом с.Довжки за участю першого заступника начальника Стрийського об'єднаного управління ПФУ Лідії Іванюк, начальника відділу обслуговування громадян Стрийського об'єднаного управління ПФУ Наталії Баб’як, головного спеціаліста відділу державних соціальних допомог управління соціального захисту населення райдержадміністрації Галини Масендич. Під час зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації охарактеризував основні напрямки соціально-економічного та культурного району, звернувши увагу на капітальне будівництво, ремонт доріг, реалізацію мікропроектів в закладах соціально-культурної сфери, аспекти децентралізації, питання призову на строкову службу до лав Збройних Сил України, виплати усіх видів соціальних допомог та заробітної плати в бюджетних установах, а також наголосив необхідності на проведення всебічної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання Правил дорожнього руху водіями і пішоходами та щодо реалізації урядової програми “Доступні ліки”.
01 Листопада, 2017 р., 09:51
31 жовтня в районному народному домі «Бескид» м.Сколе відбувся святковий концерт, приурочений 99-ій річниці проголошення Західноукраїнської Народної Республіки. Концертну програму, за режисерським задумом директора РНД «Бескид» Світлани Сличко, представили: народний хор «Каменяр» народного дому с. Тухля, чоловічий вокальний ансамбль «Бескид», тріо «Серпанок» та дитячий вокальний ансамбль «Джерельце» РНД “Бескид”, переможці районного огляду-конкурсу «Сурми звитяги», солісти народних домів м.Сколе, с.Тухля, с.Сопіт, с.Козьова, вихованка Сколівської школи мистецтв. Історичний екскурс в часи створення та діяльності ЗУНР провів вчитель історії Верхньосиньовидненської ЗОШ І-ІІІ ст. Ярослав Барна. Велично лунали пісенні композиції на патріотичну тематику «Козацька слава», «Летять коні на Вкраїну», «Гей, ви стрільці січовії», «Марш сотні Лева», «На вулиці сурма грає», «Сивий туман», «Край, мій рідний край», «Моїй Україні», «Україна – це ти», «Нехай квітує Україна», «Квітуча Україна», «Я люблю свою країну – Україну», «Про що співають діти України», «Місячна мелодія», «Молитва за Україну», «Золоті ворота».
31 Жовтня, 2017 р., 19:21
4-5 листопада територія парку «Горіховий гай» (м.Львів, вул. В.Великого, 14 А) стане епіцентром змагань між учнями з усієї Львівщини, які зійдуться в щорічній обласній тереновій грі «Легенда УПА».
31 Жовтня, 2017 р., 19:11
За даними Міністерства охорони здоров'я України, в епідемічному сезоні захворюваності на грип та ГРВІ 2017-2018 років в Україні очікують три штами грипу: "Гонконг", "Брісбен" і новий для українців штам "Мічиган".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора