Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Жовтня, 2017 р., 12:28
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» щодо удосконалення деяких положень».
31 Жовтня, 2017 р., 12:09
Сьогодні, 31 жовтня, під час засідання Колегії райдержадміністрації, яка відбулась під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича заслухано питання виконання районного бюджету Сколівського району за 9 місяців 2017 року. Зокрема, начальник фінансового управління Світлана Сидорик зазначила, що протягом січня-вересня 2017 року проводилась відповідна робота, спрямована на забезпечення якісного виконання бюджетів району. В результаті проведених заходів до районного бюджету надійшло 78227,6 тис. грн. доходів загального фонду (без трансфертів), що становить 108,0 відсотка до затверджених розписом на звітний період з врахуванням змін. Надходження спеціального фонду склали 3035,8 тис. грн.  Відповідно до рішення Колегії, головних розпорядників коштів районного бюджету зобов“язано:
30 Жовтня, 2017 р., 17:46
З метою проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо  реалізації урядової програми «Доступні ліки» в Плав’я – Вадрусівському НВК "ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ"   проведено акцію  «Інформуємо, повідомляємо!». Учнівським активом школи розроблено інформаційні листівки «Доступні ліки», проведено виховні години. Так, учні 9 класу провели роз’яснювальну роботу серед одиноких жителів Плав’я та проінформували, що потрібно робити для того, щоб отримати безкоштовні ліки; чи може пацієнт отримати ліки без рецепта, за які потрібно доплачувати; та які аптеки беруть участь в урядовій програмі «Доступні ліки» у м.Сколе.
30 Жовтня, 2017 р., 17:38
Сьогодні, 30 жовтня, відбулось підписання Угоди про співпрацю між Сколівською райдержадміністрацією та Філією — Львівського обласного управління ТВБВ 10013/0179 ПАТ “Державний ощадний банк України” в напрямку розвитку співробітництва для більш ефективного сприяння суб'єктам малого та середнього підприємництва (бізнесу) в питаннях застосування фінансових інструментів підтримки інноваційної діяльності, інвестиційних проектів, грантів, надання фінансових послуг, для оновлення матеріально-технічної бази виробництва та послуг. Угоду підписали перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації Ярослав Лепісевич та керуючий ТВБВ 10013/0179 філії — Львівського обласного управління ПАТ “Ощадбанк” Юрій Ладанівський.
30 Жовтня, 2017 р., 17:15
В неділю, 29 жовтня, відбулись перші вибори до Славської селищної ОТГ. Так, з попередніми результатами, перемогу на перших виборах Славського селищного голови здобув  Бега Володимир Миронович, якого підтримали 1648 виборців, що складає 38,98% від загальної кількості виборців, які взяли участь в голосуванні. Також обрано депутатський корпус Славської селищної  об'єднаної територіальної громади в кількості 26 депутатів.
30 Жовтня, 2017 р., 16:59
Президент Петро Порошенко підписав Закон України №2150-VІІІ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підвищення пенсій». Документ прийнятий парламентом за основу та в цілому 3 жовтня 255 голосами.
30 Жовтня, 2017 р., 16:50
З метою ознайомлення учнів школи, як учасники АТО рідного села захищають кордони України від окупантів, було організовано і проведено пошукову роботу. «Із життя учасника АТО».  Учнями  школи проведено пошукову роботу «Із життя учасника АТО». Зокрема, Мерчук Юрій – житель с. Лавочне, випускник Лавочненської ЗОШ І-ІІ ст. №2, учасник бойових дій.  Із досліджень учнів ми дізнаємось, що Юрій Іванович протягом 2015-2017 рр. брав активну участь у бойових діях на Сході України, захищаючи рідну землю від московського окупанта. Із слів Юрія, обстріли велись із малокаліберної та важкої артилерії, ворог постійно обстрілював позиції українських воїнів, провокуючи наших військових до бойових дій. Від обстрілів важкої артилерії переховувались в окопах та бліндажах.
30 Жовтня, 2017 р., 16:48
Впродовж 30 жовтня - 13 листопада на Львівщині триватиме акція «Дні профілактики та раннього виявлення цукрового діабету». Про це повідомили сьогодні під час прес-конференції.
30 Жовтня, 2017 р., 14:36
Сьогодні, 30 жовтня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич взяв участь в обласній skype-конференції, під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Синютки. Під час наради обговорено наступні питання: про виконання місцевих програм розвитку автоматизованих систем централізованого оповіщення; про стан виконання місцевих програм з охорони та збереження об’єктів архітектурної спадщини на території області; про формування інклюзивно-ресурсних центрів; про хід реалізації у 2017 році обласної програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки.
30 Жовтня, 2017 р., 14:21
Через негоду або пошкодження мережі в оселях мешканців області може зникати світло. Якщо у вашому домі тимчасово немає електропостачання – ви можете звертатись на Гарячу лінію області за номером 112.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора