Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Листопада, 2017 р., 16:56
У четвер, 9 листопада, у День української писемності та мови, розпочнеться XVІІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. З цієї нагоди на батьківщині засновника конкурсу, відомого українського мецената в смт Верхнє Синьовидне Сколівського району відбудуться урочистості.
06 Листопада, 2017 р., 16:54
За даними департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, за минулий тиждень в області захворіло на грип та  гострі респіраторні інфекції 9 372 осіб, що на 155 більше, аніж за попередній тиждень.
06 Листопада, 2017 р., 13:06
В неділю, 05 листопада,  аматорські колективи Сколівщини в рамках проведення І обласного Етнофестивалю гостинності представили художню самодіяльність району у  м.Кам'янка-Бузька. Від пишних буйних Карпатських гір, широких ясних полонин, від щирих сердець бойків перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації Ярослав Лепісевич та начальник відділу культури райдержадміністрації Оксана Бренич передали голові Кам'янка-Бузької  райдержадміністрації Володимиру Кириличу  запашний коровай та фотоальбом “Дивосвіт Сколівщини” на згадку про етнофестиваль.
06 Листопада, 2017 р., 10:15
З початку 2017 року від платників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області надійшло 11,4 млн. грн. військового збору, а це на 7,8 млн.грн. більше ніж у 2016 році, з них у жовтні поточного року – 1,1 млн. грн.  Нагадуємо, що оподаткування військовим збором продовжено до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України. Ставка податку у 2017 році залишається на рівні 1,5 відсотка. В той же час, об’єктом оподаткування збором є доходи, які визначаються по аналогії з доходами, що є об’єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб.
03 Листопада, 2017 р., 15:11
Сколівське відділення Стрийської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області нагадує платникам єдиного соціального внеску з метою попередження помилкової сплати коштів єдиного внеску на неналежні рахунки, що сплата коштів єдиного внеску має відбуватись виключно на рахунки, які відкриті територіальним органам ДФС відповідно до адміністративно-територіальних одиниць, на яких зареєстровані платники податків. Реквізити небюджетних рахунків «Рахунок для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування» (далі – рахунки 3719) в органах ДФС Львівської області, відкритих Державною казначейською службою України, розміщені на суб-сайті Територіальні органи ДФС у Львівській області офіційного порталу ДФС України у розділі «Бюджетні рахунки» за електронним посиланням: http://lv.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/.  
03 Листопада, 2017 р., 11:35
Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації спільно з Dis-moll production створив серію соціальних роликів "Безпека на дорозі". Героєм другої серії ролику став Народний артист України Федір Стригун. Відомий актор закликав мешканців області переходити дорогу лише на "зелене" світло. Суть ролику у тому, що навіть репетиція прем'єри вистави не змусить режисера порушувати правила дорожнього руху, ризикувати життям і переходити дорогу на "червоне". Додамо, героєм першого ролику став Тарас Стадницький. Актор закликав водіїв пристібати пасок безпеки у авто. Невдовзі департамент внутрішньої та інформаційної політики опублікує заключну серію із циклу соціальних роликів на цю тематику.
02 Листопада, 2017 р., 15:15
Сьогодні, 02 листопада, відбулась сесія Сколівської районної ради за участі посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів районної ради, керівників установ, підприємств та організацій району. Під час сесії прозвітовано про виконання районного бюджету Сколівського району за 9 місяців 2017 року; проведено уточнення районного бюджету Сколівського району на 2017 рік, затверджено розпорядження голови райдержадміністрації та внесено зміни окремих районних програм. Заслухано питання про стан готовності доріг та підготовку до зимового періоду 2017-2018 рр. та про роботу пасажирського автомобільного транспорту в районі. Затверджено Порядок призначення на посаду керівників закладів освіти району, а також затверджено технічну документацію про нормативну грошову оцінку землі для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрових електростанцій.
02 Листопада, 2017 р., 10:12
Учителів українознавства, гуманітарних та природничих дисциплін, початкових класів навчальних закладів різних типів і форм власності запрошують до участі у Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу».
01 Листопада, 2017 р., 17:35
З 11.10.2017р. набрав чинності Закон України №2148 від 03.10.2017р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», відповідно до якого пенсійна реформа зазнала суттєвих змін. Так відповідно з Законом №2148 внесено зміни, зокрема і до Закону про ЄСВ (зміни щодо ЄСВ наберуть чинності з 01.01.2018 р.). Максимальна величина бази нарахування єдиного внеску становитиме 15 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом. У переліку платників єдиного внеску з’явилась нова категорія – члени фермерського господарства. При цьому вони будуть платниками, якщо не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах. Раніше зазначена категорія сплачувала внесок на добровільних засадах шляхом укладання договору добровільного страхування. Фізичні особи – підприємці, в тому числі ті, що які обрали спрощену систему оподаткування, члени фермерського господарства звільнятимуться від сплати за себе єдиного внеску, якщо вони отримують пенсію за віком, або є особами з інвалідністю, або досягли віку, встановленого ст..26 Закону про пенсійне страхування, та отримують відповідно до закону пенсію або соціальну допомогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора