Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Візьму на роботу АТОвця

Дата: 08.11.2017 13:43
Кількість переглядів: 676

Фото без описуПрацевлаштувати захисників нашої Вітчизни – є пріоритетним питанням держави, а - значить, відповідних установ, якими, в першу чергу, являються установи соціальної сфери, у тому числі – центр зайнятості. Тому, 07 листопада, Сколівським РЦЗ було проведено «Презентацію роботодавців» у рамках заходів «Візьму на роботу АТОвця» для демобілізованих учасників АТО. В презентації взяло участь 8 учасників АТО та представники 4 підприємств Сколівщини, які запрошують на роботу АТОвців, а саме ТзОВ «Клондайк Захід», ТзОВ «П-Калина», ТОВ ГК «Волосянка» та Сколівський «Райавтодор».


Відкрила захід Іванна Тимоцко – директор Сколівського РЦЗ. Вона наголосила, що тільки спільними зусиллями держави, роботодавців, громадських та волонтерських організацій, небайдужих громадян – ми зможемо допомогти хлопцям адаптуватися до мирного життя. Також Іванна Ярославівна нагадала присутнім про те, що у Сколівському РЦЗ функціонує інформаційно-консультаційний центр «під одним дахом» для внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих військовослужбовців, в якому розміщено куток з різними матеріалами: дорожні карти, інформаційні карти, пам’ятки та багато іншої корисної для учасника АТО інформації. Присутнім було запропоновано пройти анкетування, для визначення, які саме консультації будуть необхідні - щоб запросити на майбутній захід відповідних фахівців. Пізніше представники роботодавців розповідали про свої підприємства, ознайомили присутніх про вакансії, які дані підприємства пропонують. До речі, всі вакансії були із високою заробітною платою та з іншими складовими соціального пакету. Демобілізовані учасники АТО роздали свої резюме представникам підприємств, вакансії яких зацікавили АТОвців, та провели попередні співбесіди.
Надіємось, що даний захід принесе свої позитивні результати та демобілізовані учасники АТО, після співбесід безпосередньо у роботодавця, будуть працевлаштовані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора