Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

14 Травня, 2018 р., 14:25
У п’ятницю,    11 травня,   відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру)ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості.    В ході засідання заслухано суб’єкти підприємницької діяльності щодо дотримання ними  рівня мінімальної заробітної плати та правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, вчасності і правильності сплати податків та зборів.
14 Травня, 2018 р., 11:30
З 1 травня 2018 року змінилась форми заяви та декларації для призначення житлових субсидій. Відтепер призначення субсидій відбувається згідно нової заяви та декларації.  Крім того, декларувати тепер необхідно буде доходи всіх членів сім’ї (чоловіка, дружини та неповнолітніх дітей), навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами, автомобілі  і з дати випуску яких минуло менше ніж 5 років, інші доходи. Нова форма заповнення декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії доступна за посиланням. Заразок заяви про призначення житлової субсидії можна переглянути тут.
14 Травня, 2018 р., 11:19
Дорогі матері! Від щирого серця вітаю вас з прекрасним, осяяним і зігрітим найвищими почуттями, святом – Днем матері. Мати – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближче й дорожче, ніж мама. Вона – берегиня родинного затишку та гармонії.
14 Травня, 2018 р., 10:58
На початку червня, а саме 5-7 червня, відбудеться міжнародна конференція «Європейська співпраця: Львів-Сколе-Бидгощ. Наука-самоврядування-бізнес». Конференція є важливим форумом для зустрічей представників науки, підприємців і представників органів місцевого самоврядування, пов’язаних з тематикою розвитку співпраці регіону Центрально-Східної Європи.
11 Травня, 2018 р., 11:00
З 1 травня 2018 року змінилась форми заяви та декларації для призначення житлових субсидій. Відтепер призначення субсидій відбувається згідно нової заяви та декларації. 
10 Травня, 2018 р., 15:44
У п'ятницю, 11 травня, о 15.00 год.  в РНД "Бескид" м.Сколе  концерт присвячений Дню Матері (творча програма  Сколівської школи мистецтв).
10 Травня, 2018 р., 15:30
На офіційному веб-порталі ДФС зведена інформація про розмір та дату встановлення ставок місцевих податків та зборів на відповідних територіях оприлюднюється не пізніше 15 липня поточного року. Таку інформацію вперше буде оприлюднено на 2019 рік не пізніше 15 липня 2018 року. Сколівське  відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області  нагадує, що Законом №2245-VIII, який набрав чинності з 1 січня 2018 року, пп. 12.3.3 ПКУ викладено в новій редакції. Ним передбачено, що копія прийнятого рішення про встановлення місцевих податків чи зборів або про внесення змін до них надсилається в електронному вигляді у десятиденний строк з дня прийняття до контролюючого органу, в якому перебувають на обліку платники відповідних місцевих податків та зборів, але не пізніше 1 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та зборів або змін до них.
10 Травня, 2018 р., 12:39
Для забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, швидкого й ефективного реагування на незаконні дії стосовно протиправного захоплення майна аграріїв, надання правової допомоги в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки на Львівщині працює оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя. Звертатись у штаб аграрії, власники земельних ділянок та орендарі Львівщини можуть за номером гарячої лінії 0983226573.
10 Травня, 2018 р., 12:33
Бойові дії на території нашої держави, на жаль, продовжуються. Тисячі воїнів віддали своє життя за Україну. На сьогодні Львівщина втратила вже 286 своїх захисників. Останньою невиправною втратою став 21-річний Іван Сперелуп з міста Ходорова. Народився Сперелуп Іван Вікторович 14 серпня 1996 р. у селищі Слов'яносербськ, що на Луганщині, у сім?ї шахтаря. Проте, невдовзі, його сім?я переїздить на Львівщину. В місті Ходорів проходить усе дитинство Івана.
10 Травня, 2018 р., 12:32
31 травня у Актовому залі ЛНУ ім. І.Франка (м. Львів, вул. Університетська, 1) відбудеться Львівський обласний форум сім'ї. Захід покликаний привернути увагу громадськості до зовнішніх загроз та внутрішніх проблем інституту сім’ї. Метою Форуму є консолідація зусиль представників органів влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, церков та релігійних організацій, закладів освіти та медицини задля захисту українських сімейних цінностей та впливу на формування державної сімейної політики. До участі у Форумі запрошено представників Уряду та парламентарів з Львівщини, керівництво області та районів, науковців, журналістів, освітян, представників громадськості, місцевого самоврядування, церков і релігійних організацій з усіх регіонів Львівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора