Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Травня, 2018 р., 15:09
Сьогодні, 23 травня,  біля пам’ятника  Борцям за волю України в м. Сколе відбулись урочистості  з нагоди Свята Героїв. «Відзначення Свята Героїв – це свідчення нашої твердої волі йти накресленим героями шляхом до найвищої мети – Державної незалежності, утвердження могутності і слави нашої держави. В цей святковий день ми стверджуємо нашу спадкоємність з княжими дружинниками, козацтвом, гайдамаками (250 років), Січовим стрілецтвом, героями Крут і Базару, українськими Галицькими вояками, стільцями Карпатської  України, націоналістами-підпільниками, вояками безсмертної УПА і української дивізії «Галичина», з мужніми захисниками української державності на майданах Києва і Сході України, - мільйонами відомих і не відомих героїв».
23 Травня, 2018 р., 14:36
В понеділок, 21 травня,  в урочищі "Павлів потік"  в м. Сколе пройшов  районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Мета конкурсу –  виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції. Участь у змаганнях взяли рої  загальноосвітніх шкіл  району та Славської  ОТГ.
22 Травня, 2018 р., 14:19
Управління соціального захисту населення Сколівської райдержадміністрації інформує  громадськість району про можливість захисту,   відповідно до Закону України «Про попередження насильства в сім’ї», якщо Ви потерпаєте від насильства в сім’ї (побоїв, мордувань, погроз, образ, залякування, психологічного тиску, сексуального насильства) за допомогою до таких державних установ:
22 Травня, 2018 р., 12:05
Сьогодні, 22 травня, призначено державні соціальні допомоги 62 малозабезпеченим сім’ям району. Призначення вищевказаних  соціальних допомог   затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця.
22 Травня, 2018 р., 11:55
У неділю, 27 травня, з нагоди Свята Героїв відбудеться урочиста хода, що стартуватиме від площі біля пам'ятника Степанові Бандері, де сформують святкову колону. Хода пройде центральними вулицями міста до площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку, де всі учасники святкового дійства спільно виконають Національний Гімн України. Завершить заходи з нагоди Свята Героїв громадське віче. Також до Дня Героїв усі музичні оркестри області урочисто виконають Державний Гімн України. Львівська обласна державна адміністрація запрошує всіх охочих долучитися до свята та вшанувати велич і звитягу українських героїв та одягнути національний одяг.
22 Травня, 2018 р., 11:21
У разі виникнення реальної загрози життю та здоров’ю людей внаслідок надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період проводиться оповіщення населення сигналами цивільного захисту з використанням технічних засобів оповіщення та залученням телерадіомовних організацій для передачі повідомлень. Доведення сигналів, повідомлень про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій до населення, а також інформування здійснюється департаментом з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.
22 Травня, 2018 р., 11:18
У четвер, 24 травня 2018 року у Львівській облдержадміністрації відбудеться безкоштовний семінар на тему: «Правила комунікації та супроводу людей з інвалідністю». Захід проводитиме Віталій Сергійчук – менеджер проекту «Inclusive friendly» ГО «Відчуй» у партнерстві з ГО «Інститут суспільних ініціатив». Заявку можна заповнити до 10.00 год. 24 травня за посиланням https://goo.gl/tA5u79. Місце проведення: м. Львів, вул. Винниченка, 18 (412 каб.)
22 Травня, 2018 р., 10:50
Високий попит на Урядову програму підтримки при утепленні житла триває. Минулого тижня учасники програми залучили в державних банках 140 млн грн. «теплих кредитів», що перевищує показники за весь травень 2017 р., коли було одержано 120 млн грн. кредитів. Зокрема, за тиждень державні банки видали:
22 Травня, 2018 р., 10:19
Вчора, 21 травня, перший заступник голови райдержадміністрації  Ярослав Лепісевич  провів  щотижневу робочу нараду за участю представників контролюючих, дозвільних органів та управління економічної політики райдержадміністрації з метою детального  та поетапного  розгляду кожного інвестиційного проекту, що реалізується на території району, забезпечення всебічного сприяння,  допомоги і підтримки  процесу  його реалізації.
22 Травня, 2018 р., 09:00
У неділю, 27 травня, на Львівщині відбудуться урочисті заходи із нагоди відзначення Свята Героїв. Свято Героїв розпочнеться із покладання квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. Звідси стартуватиме естафета  за участі студентів Львівського державного університету фізичної культури. Опісля, відбудеться покладання квітів до могил героїв на Личаківському кладовищі, зокрема на полі почесних поховань  № 67, № 76   та чин екуменічної  панахиди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора