Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

30 Травня, 2018 р., 15:47
У вівторок, 29 травня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  взяв  участь в обласній skype-конференції, під час якої заслухано наступні питання:  про детінізацію економіки в частині легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення; про хід проведення весняно-польових робіт; про державну підтримку тваринництва в частині нарахування і виплати фізичним особам за утримання молодняка ВРХ; про оптимізацію мережі закладів середньої освіти; про налагодження співпраці із суб’єктами туристичної діяльності щодо промоції області.
30 Травня, 2018 р., 10:51
8 червня у м. Львові в межах ініціативи «Український пакт заради молоді-2020» відбудеться Форум «Бізнес-молодь: ефект wow від співпраці». Організатори - Міністерство молоді та спорту України, Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення. Захід відбудеться за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Львівської торгово-промислової палати, Львівського обласного молодіжного центру. Форум об’єднає молодь Львівщини та представників провідних компаній України. Мета заходу – посилити діалог між молоддю та роботодавцями заради кращого працевлаштування молоді та розвитку країни.
30 Травня, 2018 р., 09:49
Президент Петро Порошенко сподівається, що до наступних виборів Глави держави в Україні буде завершено створення інфраструктури органів, що боряться з корупцією. «У нас до президентських виборів залишився ще майже рік і я дуже сподіваюся, що нам вдасться завершити створення у повному обсязі антикорупційної інфраструктури, якої, хочу наголосити, не має жодна країна світу», - сказав Глава держави на спільній прес-конференції з Федеральним президентом Республіки Німеччина. Петро Порошенко нагадав, що з перших днів його каденції було вжито низку надзвичайно ефективних кроків, спрямованих на боротьбу з корупційними злочинами. «Ми запровадили надзвичайно ефективні заходи, які сьогодні або обмежують, або майже ліквідують корупцію в багатьох секторах економіки», - наголосив він.
30 Травня, 2018 р., 09:41
З 1 травня 2018 року змінилась форми заяви та декларації для призначення житлових субсидій. Відтепер призначення субсидій відбувається згідно нової заяви та декларації.  Крім того, декларувати тепер необхідно буде доходи всіх членів сім’ї (чоловіка, дружини та неповнолітніх дітей), навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами, автомобілі, із дати випуску яких минуло менше ніж 5 років, інші доходи. Нова форма заповнення декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії доступна за посиланням. Окрім того, додаємо детальну інструкцію її заповнення.  Заразок заяви про призначення житлової субсидії можна переглянути тут. Покрокова інструкція заповнення також додається. 
29 Травня, 2018 р., 11:05
У понеділок, 28 червня,  відбулось щорічне  традиційне  сходження на г.Ключ (с. Труханів) з нагоди відзначення  104-ї річниці  героїчних боїв Українських Січових Стрільців із російськими окупантами. Урочистості розпочато з покладання  квітів  до могили  Українських Січових  Стрільців та вшанування загиблих хвилиною мовчання.
25 Травня, 2018 р., 16:35
У неділю, 27 травня, на Львівщині відбудуться урочисті заходи із нагоди відзначення Свята Героїв.  Розпочнуться урочистості із покладання квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. Звідси стартуватиме естафета за участі студентів Львівського державного університету фізичної культури. Опісля відбудеться покладання квітів до могил героїв на Личаківському кладовищі, зокрема на полі почесних поховань № 67, № 76 та чин екуменічної панахиди.
25 Травня, 2018 р., 10:43
У ході робочої поїздки до Закарпатської та Львівської областей Президент Петро Порошенко відвідав Центр психологічної реабілітації військовослужбовців у селі Тисовець. Центр розташований на базі навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець».
24 Травня, 2018 р., 15:45
В понеділок, 28  травня,   об 11.00 год. відбудеться   вшанування подвигу Українських Січових Стрільців  на г.Ключ (с.Труханів): панахида,   покладання квітів,  громадське віче, мистецька програма.
24 Травня, 2018 р., 15:23
«Бескидський тунель, який ми разом з вами і усією Україною сьогодні відкриваємо – найбільший інфраструктурний проект, реалізований у нас в країні протягом останніх десятиліть. Його будівництво припало на останні чотири з половиною роки, коли ми боронимо країну від російської агресії. І в той же час – знаходимо сили та ресурси для модернізації нашої держави», - сказав Президент Петро Порошенко під час офіційної церемонії відкриття  нового Бескидського залізничного тунелю. Глава держави нагадав, що плани будівництва тунелю були ще у двадцять років назад, а перші вибухи, якими прокладався тунель, пролунали у 2014 році. «Сиділи, радилися, проектували, а потім взяли і за чотири роки збудували. А ще й дякуючи зусиллям  підрядників, будівельників, залізничників зробили це на сім місяців раніше, вклавшись в кошторисну документацію», - наголосив Петро Порошенко.
24 Травня, 2018 р., 11:56
У середу, 23 травня, в рамках проведення  зустрічей керівництва  райдержадміністрації  з громадськістю району, відбулась зустріч керівника  апарату райдержадміністрації Івана Ватаговича з активом  Нижньосиньовидненської сільської ради. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора