Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Травня, 2018 р., 17:24
У середу, 23 травня,  об 11.00 год. біля пам’ятника  Борцям за волю України в м.Сколе відбудуться  урочистості  з нагоди Свята Героїв:  Молебень за Україну, покладання квітів, громадське віче, літературно-музична  програма.  
21 Травня, 2018 р., 17:13
Актуальні питання захисту прав дітей обговорено сьогодні, 21  травня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку  провів  заступник  голови райдержадміністрації Василь Білинець. Зокрема, комісією дано дозвіл на позбавлення батьківських прав матері відносно її малолітньої дочки, а також дозвіл  на дарування  ½ частки житлового будинку, підсобних будівель, споруд та земельної ділянки,  оскільки там проживають неповнолітні діти. Окрім цього,  заслухано  звіт про стан виховання, утримання і розвитку дітей, які виховуються  у прийомній сім'ї в с.Лавочне.
21 Травня, 2018 р., 15:16
Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1107 внесено зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України з метою розширення програми «Доступні ліки» чотирма новими міжнародними непатентованими назвами (МНН) лікарських засобів, що використовуються у доопераційній та післяопераційний періоди: азатіоприн, циклоспорин, такролімус, мікофенолова кислота та її солі. Вищевказана постанова набирає чинності з 01 липня 2018 року. Слід зазначити, що  27 грудня 2017 року Уряд вже розширив програму «Доступні ліки» двома діючими речовинами — лозартан та глібенкламід для лікування відповідно серцево-судинних захворювань та цукрового діабету II типу. Відповідні зміни набули чинності 31 грудня 2017 року.
21 Травня, 2018 р., 15:10
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь у церемонії вшанування пам’яті жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили». «Нині ми відзначаємо 80-ті роковини масових політичних репресій 1937-1938 років. Через незбагненно великі масштаби, які точно встановити неможливо й дотепер, цей злочин комуністичного тоталітарного режиму називають Великим терором», - сказав Петро Порошенко під час виступу на заходах до Дня пам’яті жертв політичних репресій.
21 Травня, 2018 р., 11:52
Сьогодні, 21 травня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевичта заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець взяли  участь в обласній skype-конференції, під час якої заслухано наступні питання:  про власні надходження бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів Львівської області 2018 року; інформацію про проведення наради стосовно удосконалення роботи районних та міських комісій з питань детінізації заробітної плати; про монетизацію пільг населенню в транспорті загального користування; про популяризацію неформальної освіти у районах Львівської області та проведення профорієнтаційних екскурсій.
18 Травня, 2018 р., 10:34
В Україні триває прийом заявок на здобуття Національної премії Global Teacher Prize Ukraine-2018, відомої як «Нобелівська премія» для вчителів. Мета премії – віднайти кращих вчителів, які впливають своїми соціальними проектами на життя дітей.
17 Травня, 2018 р., 16:07
Днями завершився чотирьохденний промоційний тур Львівщиною для провідних туристичних операторів Грузії та представників української авіакомпанія YanAir. Тур був ініційований авіакомпанією YanAir у зв’язку з відкриттям 8 червня 2018 року прямого авіасполучення Львів – Батумі.
17 Травня, 2018 р., 13:00
Сьогодні, 17 травня,  з нагоди відзначення  Дня вишиванки  біля  пам'ятника  Степану Бандері  на майдані Незалежності м.Сколе  відбулося спільне виконання Державного Гімну України. До святкування долучились керівництво  та  працівники структурних підрозділів й апарату Сколівської райдержадміністрації  та Сколівської  районної  ради. Нагадаємо, Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного.
17 Травня, 2018 р., 11:50
Вчора відбулось засідання районної робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава  Лепісевича. На засідання були запрошені суб’єкти господарювання: МП НВК «Імпульс», Кам’янка Любомира, Цмоканич Оксана, ТзОВ «Карпатський затишок», ТзОВ «Беркут». Суб’єктам господарювання рекомендовано дотримуватись норм чи трудового законодавства в частині оплати праці, легалізації найманої праці. 
17 Травня, 2018 р., 11:46
 У  середу,   16 травня,  в  райдержадміністрації  відбулась галузева зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича з суб’єктами господарювання Сколівського району, що працюють в галузі торгівлі. Темою зустрічі було обговорення додержання вимог чинного законодавства по виплаті заробітної плати не нижче мінімальної, підвищення рівня заробітної плати, сплати всіх видів податків, легального використання найманої робочої сили та створення нових робочих місць.        

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора