Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Сколівщині відбудеться конференція «Наука-самоврядування-бізнес»

Дата: 14.05.2018 10:58
Кількість переглядів: 502

Фото без опису На початку червня, а саме 5-7 червня, відбудеться міжнародна конференція «Європейська співпраця: Львів-Сколе-Бидгощ. Наука-самоврядування-бізнес». Конференція є важливим форумом для зустрічей представників науки, підприємців і представників органів місцевого самоврядування, пов’язаних з тематикою розвитку співпраці регіону Центрально-Східної Європи.

Про це йшлося сьогодні, 11 травня, під час зустрічі заступника директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА Ігоря Гайдука із Почесним Консулом України в Бидгощі Кшиштофом Сікорою.

«За ініціативи польської сторони уже багато зроблено і в культурній, і в соціальній, і в економічній сферах. Тож ми зацікавлені в розвитку подібних проектів, адже це промоція та розвиток не лише Сколівщини та її пам’яток, а й усієї Львівщини. Обмін молодими фахівцями та студентами також дозволить поглибити нашу співпрацю», - зазначив Ігор Гайдук.

Конференція буде мати пленарно-панельний характер з особливим акцентом на можливості створення контактів у трикутнику наука-бізнес-самоврядування. Також заплановані зустрічі формату B2B.

«Торік на Львівщині відбулась перша така конференція, і ми би хотіли зберегти загальну концепцію і цього року. В межах співпраці з Україною нашими партнерами є різні регіони: від Волині до Харківщини, проте Львівщина для нас пріоритетний партнер у цьому проекті. Окрім того, представники польського бізнесу дуже зацікавлені у співпраці з українськими партнерами. Цьогорічна конференція обіцяє бути надзвичайно цікавою та насиченою», - наголосив Кшиштоф Сікора.

Зазначимо, що наступного року конференцію мають намір організувати у Бидгощі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора