Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

16 Травня, 2018 р., 17:33
Сьогодні, 16 травня,  під головуванням першого  заступника  голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича   відбулось засідання комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа у Сколівському районі.   Під час якого  обговорено  пропозиції щодо придбання житла (родинні групі): дитині, позбавлені батьківського піклування та його двом сестрам-особам з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. За результатами  розгляду та обговорення пропозицій, комісія вирішила:  службі у справах дітей РДА  підготувати  відповідні пакети документів в службу у справах облдержадміністрації для розгляду на Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа у Львівській області.
16 Травня, 2018 р., 15:58
   В чорноморському курортному містечку Батумі 11-13 травня відбулася міжнародна виставка туризму EXPO BATUMI TRAVEL 2018. Організатором вистаки є компанія GEO NET EXPRESS, котру очолює Osman Chalishkan. У виставці приймали участь делегації з Литви, Вірменії, Білорусі, Польщі, Азербайджану, Туреччини. Україну представляли делегації з Тернопільщини, Київщини та Львівщини (Львівщину представляли: управління туризму та курортів ОДА та представники Славської ОТГ).      Нагадаємо, що авіакомпанія YAN AIR відкриває  новий рейс Львів – Батумі з 08.06.2018 року. Отож Львів буде мати пряме сполучення з Грузією, що дасть можливість подорожувати зручніше.
16 Травня, 2018 р., 15:54
В останні роки на території України поширився бур’ян, так званий борщівник Сосновського. Росте він обабіч річок, доріг, лісів, а тепер поступово перебирається і на поля, дачні ділянки. Борщівник — отруйна рослина висотою до двох метрів, а то й більше. Листя і плоди борщовика багаті ефірними маслами. Дотик до рослин деяких видів цього роду може викликати подразнення та опік шкіри за рахунок того, що всі частини рослин містять фуранокумаріни - речовини, що різко підвищують чутливість організму до ультрафіолетового випромінювання. Найсильніші опіки борщівник викликає, стикаючись з шкірними покривами в ясні сонячні дні. Але щоб отримати опік, достатньо і нетривалого і несильного опромінення сонцем ділянки шкіри, забрудненої соком рослини. Як правило, на уражених ділянках шкіри виникає опік другого ступеня (пухирі, заповнені рідиною). Час прояву опіку - від кількох годин до кількох діб. Особлива небезпека полягає в тому, що дотик до рослини перший час не дає жодних неприємних відчуттів і ви можете просто не звернути на це уваги. Борщівник також є контактним і дихальним алергеном і має сильний запах, який відчувається вже в п'яти метрах від рослини. При сильних опіках піднімається температура, починається лихоманка, з’являються виразки. Після лікування на їх місці залишаються темні плями. Можливі і смертельні випадки після контакту з борщівником. Особливо, якщо вражаються рот чи горло.         
16 Травня, 2018 р., 15:01
Уже наступного тижня в Україні стартує зовнішнє незалежне оцінювання -2018. Для тих осіб, що не матимуть змоги взяти участь у основній сесії, організують додаткову.
16 Травня, 2018 р., 14:55
Уже наступного тижня в Україні стартує зовнішнє незалежне оцінювання - 2018.
16 Травня, 2018 р., 12:33
24 травня 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2018 році» за участю представників аудиторської спільноти Львівщини. Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення:м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області. Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. Просимо здійснити попередню реєстрацію за адресою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepW-d8Sch336jJgMile_9I3JjDHz8PNPG47jwuSsZVn7SbCA/viewform?usp=send_form.
16 Травня, 2018 р., 12:26
У середу, 15 травня, в рамках проведення  зустрічей керівництва  райдержадміністрації  з громадськістю району,  відбулась  зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича з  активом  Підгородецької  сільської ради. Під час  зустрічі Ярослав Лепісевич проаналізував роботу територіально-господарського комплексу району за 4 місяці 2018 року,  звернувши  увагу  на роботу закладів соціальної та культурної, медичної, освітньої сфер,   наголосив на проведенні благоустрою території населених пунктів (придорожніх та прибережних смуг, прибирання територій населених пунктів,  боротьбу з борщівником Сосновського), проінформував про стан виплат заробітної плати та легалізацію робочої сили, про підписання угод із сімейними лікарями, про  реалізацію мікропроектів.
16 Травня, 2018 р., 11:03
З 1 травня 2018 року житлова субсидія призначається лише після подання нових заяви і декларації, якщо у складі домогосподарства є:
16 Травня, 2018 р., 11:01
Лише за останній тиждень індивідуальні домогосподарства та ОСББ отримали більше 127 млн грн. «теплих кредитів», що перевищує показники за весь травень минулого року (120,2 млн грн. виданих «теплих кредитів»).  Вражає той факт, що попит ОСББ на програму державної підтримки при утепленні не вщухає. Зокрема, за тиждень 107 ОСББ залучили 27 млн грн. на енергоефективні заходи у багатоповерхівках. Це удвічі більше, ніж за увесь травень 2017 року (82 ОСББ отримали 11,6 млн грн. кредитів) та у 20 разів більше, ніж у травні 2016 року (16 ОСББ одержали 1,3 млн грн. кредитів).
16 Травня, 2018 р., 10:48
  З 1 травня 2018 року змінилась форми заяви та декларації для призначення житлових субсидій. Відтепер призначення субсидій відбувається згідно нової заяви та декларації.  Крім того, декларувати тепер необхідно буде доходи всіх членів сім’ї (чоловіка, дружини та неповнолітніх дітей), навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами, автомобілі  і з дати випуску яких минуло менше ніж 5 років, інші доходи. Нова форма заповнення декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії доступна за посиланням. Зразок заяви про призначення житлової субсидії можна переглянути тут.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора