Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Серпня, 2018 р., 09:34
На Львівщині триває конкурс інвестиційних проектів для підтримки підприємницької ініціативи учасників операції Об'єднаних сил. Відтак, підприємці-учасники ООС можуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики Львівської ОДА. Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні відповідати таким вимогам:
06 Серпня, 2018 р., 09:10
15-21 серпня у селі Орявчик Сколівського району вже вдруге відбудеться обласний наметовий табір, який має на меті виховання у молоді культури волонтерства. Програмою табору передбачено тренінг із створення громадського простору в Карпатах, цікаві ігри і навчання, англомовний клуб, турнір з Лазертагу, шкарпеткові бої та теренівки, холіпаті та ватербублбатл, арт-терапія і бодіарт, мандрівки і гори, співи під гітару біля ватри. Щоб взяти участь у таборі необхідно заповнити анкету зголошення за посиланням, пройти співбесіду, зібрати пакет документів (дозвіл від батьків, копія паспорта одного з батьків, копія свідоцтва учасника, або копія паспорта, медична довідка), пройти відбір (кількість вільних таборових місць обмежена, учасники віком від 14 років до 25 років), сплатити реєстраційний внесок до 10 серпня - 200 грн, якщо після зазначеної дати - 300 грн,  прибути на місце збору, яке буде оголошено згодом, після відбору.
03 Серпня, 2018 р., 11:27
У середу, 01 серпня,  під головуванням  заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю представників управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості.   Під час засідання заслухано суб’єкти підприємницької діяльності щодо дотримання ними  рівня мінімальної заробітної плати та правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками.   Також відбулась виїзне засідання робочої групи на території Плав'янської сільської ради, в ході якого було проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання чинного трудового законодавства, пенсійного та податкового законодавства.
03 Серпня, 2018 р., 11:13
Упродовж січня-липня  2018 року послугами Сколівської РФ ЛОЦЗ скористались 648 осіб, які мали статус безробітного, це на 101 особу  менше, ніж за відповідний період 2017 року. За сприяння Сколівської районної філії ЛОЦЗ протягом січня - липня  2018 року отримали роботу 1125 громадян, з них  218 безробітних.   Для допомоги у здобутті і вдосконаленні професійних знань, умінь та навичок організовувалось професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації безробітних. Навчання здійснювалось під замовлення роботодавців. З початку року 110 безробітних підвищував конкурентоспроможність на ринку праці. До тимчасової зайнятості були залучені 172 осіб шляхом їх участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру. 
03 Серпня, 2018 р., 11:09
Служба у справах  дітей Сколівської райдержадміністрації   оголошує конкурс на заміщення вакантної посади категорії «В», а саме:  спеціаліста служби у справах дітей райдержадміністрації.  Кваліфікаційні вимоги: - вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за напрямом підготовки «Соціальна робота», «Психологія» «Педагогіка», державне управління, державна служба або іншими спеціальностями відповідно до професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, без досвіду роботи.
03 Серпня, 2018 р., 10:33
Фестиваль «Ту Стань! – 2018» – це лицарські бої, танці, співи, університет, театр, ремесла, смачна кухня, духовна та кінотериторія, воркшопи для дітей, найцікавіші екскурсії.  Родзинками фестивалю є нічний штурм Фортеці, лазерне шоу і Машина часу – мандрівка в минуле з допомогою доповненої та віртуальної реальності.  Детальніше: http://tustan.ua/
02 Серпня, 2018 р., 15:09
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» у зв'язку з прийняттям Закону України «Про Вищий антикорупційний суд».
02 Серпня, 2018 р., 12:44
Використання сонячних панелей стрімко набирає популярності серед населення. У II кварталі цього року ще 1107 родин перейшли на електроенергію з енергії сонця, що вдвічі більше, ніж у I кварталі цього року. Загалом, вже 4660 приватних домогосподарств встановили сонячні панелі загальною потужністю майже 90 МВт станом на кінець I півріччя 2018 року.
01 Серпня, 2018 р., 09:42
Сьогодні, 1 серпня, серед сільських та селищних рад розпочався оголошується конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою». Метою проведення конкурсу є впорядкування парків, скверів, алей, прибудинкових територій, приведення до належного стану фасадів та огорож житлових будинків, дитячих та спортивних майданчиків, зупинок громадського транспорту, пам’ятників, ліквідація сміттєзвалищ тощо. Для участі в конкурсі сільські та селищні ради до 1 вересня 2018 року подають до районних державних адміністрацій заявку та відповідні матеріали.
31 Липня, 2018 р., 12:42
 Це спеціальна бюджетна дотація за вирощування молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився в господарствах фізичних осіб. Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання із наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у розмірі: за досягненням віку 4 місяці - 300 гривень за голову, 8 місяців – 700 гривень, 12 місяців - 1 500 гривень. Загалом при досягненні молодняком 12 місячного віку кожен власник тварини може отримати 2500 гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора