Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Липня, 2018 р., 10:43
Лише за І  півріччя 2018 року року в дорожньо-транспортних пригодах на дорогах України загинули 64 дитини. Таку невтішну статистику наводить 25 липня речник Національної поліції Ярослав Тракало. "Ще 1694 неповнолітні – були травмовані", – зазначає він.
26 Липня, 2018 р., 09:54
У середу,   25 липня,  відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру)ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості.    Під час засідання було заслухано суб’єктів підприємницької діяльності щодо дотримання ними  рівня мінімальної заробітної плати та правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, вчасності і правильності сплати податків та зборів, зокрема акцизного збору.
25 Липня, 2018 р., 20:51
Цього тижня  в Сколівській РФ ЛОЦЗ відбувся семінар на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», на якому було розкрито сутність таких понять як: «нелегальна трудова міграція», «торгівля людьми» та  «дитяча праця», що є глобальною проблемою в наш час.
25 Липня, 2018 р., 20:43
Як повідомляють у департаменті освіти і науки Львівської ОДА, тривають будівельні робіти закладу загальної середньої освіти села Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області. «Станом на сьогодні уже виконали понад 70% Будівельних робіт. Учні школи села Верхня Рожанка Сколівського району підуть 1 вересня у новозбудовану школу. Наразі тривають внутрішні оздоблювальні роботи», - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.
25 Липня, 2018 р., 14:31
Ринок праці переорієнтувався і потребує кваліфікованих робітничих кадрів. Сьогодні на Львівщині функціонує 51 заклад професійної (професійно-технічної) освіти, який готує фахівців у сферах легкої промисловості, сільського господарства, деревообробки, художнього ремесла, харчової промисловості і сфери послуг, автомобільного та залізничного транспорту, будівництва.
24 Липня, 2018 р., 16:52
20 липня національний природний парк "Сколівські Бескиди" відвідали представники WWF в Україні. Спільно з спеціалістами парку обговорили питання, які виникли в ході реалізації проекту «Лісова варта». В рамках реалізації проекту розроблено інтерактивну публічну карту лісів, яка схематично відображає заплановані рубки та інші види лісогосподарських заходів на основі картографічних матеріалів. Ця карта служить інструментом інформування громадськості щодо важливих запланованих заходів на основі "Положення про інформування громадськості щодо лісогосподарських заходів у лісах Львівської області". Такий підхід покликаний сприяти налагодженню співпраці та розбудові партнерських відносин усіх зацікавлених сторін, сприятиме відкритому доступу громадськості до планування та можливого коригування запланованих лісогосподарських заходів із врахуванням думки місцевих мешканців та експертів.
24 Липня, 2018 р., 16:43
На ньому Ви познайомитеся з людьми, які творять газету, завжди знайдете свіжі новини і матимете змогу поділитися своєю інформацією.  І, найцікавіше: відтепер, у будь-яку хвилину, Ви зможете послухати найсвіжіші новини на інтернет-радіо, яке розміщене на цьому ж сайті. Скористайтеся можливістю привітати своїх рідних у концерті -вітань, подати оголошення, рекламу, почути українську музику та ознайомитися з літературними новинками. Редакція  працює для Вас!  Посилання: https://bdumka.blogspot.com/
24 Липня, 2018 р., 16:30
Департамент економічної політики Львівської ОДА спільно з Головним управлінням статистики у Львівській області розробив опитування щодо якості життя населення Львівщини. Відтак усіх небайдужих запрошують взяти в ньому участь. Опитування стосується низки сфер. Це медицина,  дошкільна та середня освіта, соціальна та транспортна інфраструктура. Кожній галузі відповідає окрема анкета.
24 Липня, 2018 р., 15:27
У національному природному парку «Сколівські Бескиди» народилися зубренята. в першій половині липня самки привели на світ двох дитинчат. На даний час стадо налічує 34 особини. Зубри занесені дро Червоної книги України. У заповіднику триває Програма підтримки майданської субпопупяції бізона європейського (Bison bonasus L.) в Сколівських Бескидах на період 2017-2026 рр. Побачити зубрів у літній період не так і легко, оскільки вони мігрують на досить значну відстань та є дуже обережними. В теплу пору року зубри харчуються травою і гіллячковим кормом, а взимку проводиться підгодівля такими кормами як: сіно, віники, солома, кормові буряки, капуста, концентровані корми.
24 Липня, 2018 р., 12:47
Інформація про залишки лікарських засобів і виробів медичного призначення у закладах охорони здоров’я обласного, районного та міського підпорядкування стала доступною в онлайн-режимі. Відповідну можливість на своєму онлайн-ресурсі реалізував департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора