Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

08 Серпня, 2018 р., 14:38
Спалюючи суху траву, опале листя, сухі гілки та інше сміття, люди часто забувають, що за умов сухої та вітряної погоди вогонь швидко виходить з-під контролю і здатен наробити лиха. Наслідки таких пожеж зазвичай невтішні: спалені гектари трави, пошкоджені лісові насадження, знищені вогнем будівлі.
08 Серпня, 2018 р., 09:53
У четвер, 9 серпня,  об 11.00 год. відбудеться XXVI  сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: про присвоєння звання «Почесний громадянин Сколівського району»; про виконання  районного бюджету Сколівського району за І півріччя 2018 року; про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації; про договори на міжбюджетні трансферти; про спрямування  залишку освітньої субвенцій, що склався станом на 1 січня 2018 року; про внесення змін до Програми розвитку освіти Сколівщини на 2018 рік, затвердженої рішенням ХХІІ сесії  районної ради № 479 від 15.02.2018 р.; про призначення директора комунального некомерційного підприємства «Сколівський центр первинної медичної допомоги» Сколівської районної ради Львівської області".
07 Серпня, 2018 р., 14:37
Розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації від 05.06.2018 року № 668/0/5-18 затверджений Порядок компенсації вартості наданих послуг з організації сімейного відпочинку поранених учасників АТО (ООС) (у тому числі поранених бійців-добровольців АТО), батьків загиблих учасників АТО (ООС).
07 Серпня, 2018 р., 14:14
Сьогодні, 7 серпня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка спільно з директором департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомирою Мандзій провели виїзну нараду щодо будівництва закладу загальної середньої освіти села Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області.
07 Серпня, 2018 р., 14:12
6 серпня стартував передпродаж квитків на найбільший літературний фестиваль країни – 25 Book Forum, який відбудеться 19-23 вересня у Львові. Цьогоріч вхід на ярмарок для певних категорій осіб буде вільним. Право безкоштовного входу матимуть:
07 Серпня, 2018 р., 11:49
13-14 серпня 2018 року у с. Березина відбудеться спортивний квест для делегатів молоді із районів Львівської області. Команда повинна включати одного дорослого (вчитель, керівник гуртка, громадський активіст, який працює з дітьми та молоддю) та троє дітей - учні школи, члени громадської організації, колективу, гуртка віком 12-16 років. Для того щоб стати учасником квесту необхідно заповнити електронну форму зголошення: https://goo.gl/9vFVq5, отримати підтвердження на електронну адресу, а також телефонний дзвінок, приїхати самостійно у с. Березина Миколаївського району Львівської області (організатори не відшкодовують транспортні витрати).
06 Серпня, 2018 р., 17:05
Сколівське відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області нагадує платникам екологічного податку, що відповідно до п . 246.5 ст. 246 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) коефіцієнт до ставки екологічного податку встановлюється залежно від місця (зони) розміщення відходів у навколишньому природному середовищі, а саме: - в межах населеного пункту або на відстані менш як 3 км від таких меж застосовується коефіцієнт «3»; - на відстані від 3 км і більше від меж населеного пункту застосовується коефіцієнт «1».
06 Серпня, 2018 р., 10:39
Лицарські поєдинки, кінні турніри, автентичні ремесла, ярмарок, квести, нічний штурм і лазерне дійство - на Львівщині відбувся ХІІІ фестиваль української середньовічної культури "ТуСтань!".  Упродовж кількох днів, 3-5 серпня, у Тустані відтворили життя середньовічного міста, яке цілісно показує усі грані життя та побуту епохи розквіту Української Держави – Київської Русі. Учасників фестивалю привітав голова Верховної Ради України Андрій Парубій та перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. "Так само, як і колись, сьогодні наші хлопці на Сході країни, боронячи кордони нашої держави, говорять ворогові: "Тут стань". Я хочу побажати всім воїнам, які сьогодні стануть до бою, перемоги, успіху. А усім учасникам фестивалю гарного настрою та занурення у середньовічну атмосферу, атмосферу українського лицарства", - зазначив Андрій Парубій.
06 Серпня, 2018 р., 10:36
4 серпня  у межах ХІІІ фестивалю української середньовічної культури «Ту Стань!» відбулось відкриття туристичного барометра Тустані. Участь в урочистому відкритті взяли голова Верховної Ради України Андрій Парубій, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. «Для мене сьогодні велика честь бути тут. Я хотів би подякувати Львівській ОДА та Львівській ОР за цю ініціативу, яка підтверджує, що Тустань стає культовим місцем не лише для Львівської області, але й всієї України. Дуже приємно, що цей дух відтворюється не лише гуртом ентузіастів, а сотні і тисячі людей сьогодні тут у середньовічних костюмах. Це не лише львів’яни, але й гості з інших країн. Вони приїхали, аби пізнати дух українського середньовіччя, дух українського лицарства. Я впевнений, що наш барометр стане візитною карткою до заповідника. Барометр став ще одним підтвердженням того, наскільки велика кількість туристів і просто українців, що хочуть насолодитися духом лицарства з кожним роком зростає і Тустань стає більш популярною і культовою», - наголосив Андрій Парубій.
06 Серпня, 2018 р., 10:17
В Україні в дію вступили нові законодавчі норми, які регулюють порядок вивезення дитини за кордон. Безперешкодно тимчасово поїхати з дитиною в іншу країну тому з батьків, який проживає з дитиною, можна буде, якщо інший з батьків, має заборгованість з аліментів 4 місяці. А для дітей з інвалідністю та тяжко хворих дітей – цей строк скорочено до 3 місяців. Ці норми стосуються усіх поїздок, навіть тих, тривалість яких перевищує 1 місяць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора