Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільний прийом заради захисту прав та інтересів громадян

Дата: 13.07.2018 15:22
Кількість переглядів: 629

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "???°???????????? ?±?µ?·?????»?°?????° ?????°???????° ???????????????°"З метою забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги заступник начальника відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віра Андрейків  провела виїзний прийом  громадян в Орові. Консультування громадян у приміщенні сільської ради здійснювали спільно фахівець бюро правової допомоги та голова Орівської сільської ради - Сухроменда Тетяна. Селяни переважно зверталися із такими питаннями: як приватизувати земельну ділянку, котра знаходиться за межами населеного пункту; яким чином поділити спільно нажите майно подружжя; коли і куди треба звертатися для того, аби отримати спадщину за законом та за заповітом.

         Після завершення консультування Віра Андрейків для працівників сільської ради провела інформаційні сесії «Соціальні реформи Уряду» та «Стандарти якості надання первинної правової допомоги».

         Наголосимо, що ці заходи відбулися у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який триває з вересня минулого року.

Звернутися за допомогою з цього питання Ви можете до бюро правової допомоги – відділу цього центру. Фахівці бюро приймають за адресою: м. Сколе, Чайківського, 6. Центр знаходиться за адресою:  м. Стрий,  вул. О. Бачинської, 1а. Прийом громадян здійснюється з 8.00 до 17.00. У подальших публікаціях ми продовжимо консультації від Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. А наразі нагадуємо нашим читачам, що стаття публікується у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який реалізовується в Україні з вересня минулого року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора