Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Серпня, 2018 р., 10:45
З ініціативи Міністерства соціальної політики України та за сприяння Світового банку на Львівщині реалізовується пілотний проект «Рука допомоги», мета якого – вивести членів малозабезпечених родин і вимушено переміщених осіб зі стану бідності шляхом працевлаштування, залучення до тимчасової зайнятості або надання фінансової допомоги для започаткування власної справи.
10 Серпня, 2018 р., 10:44
28-29 серпня у Львові стартує проект для молоді Львівщини «Курс свідомих «Включайся!». Тренінговий курс відбувається в рамках Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, патрульної поліції Львівської області та ГО «Курси першої домедичної допомоги САВ» і є продовженням спільної роботи в сфері забезпечення особистої безпеки молоді та розвитку навичок домедичної допомоги.
10 Серпня, 2018 р., 10:22
Відповідь на це питання нам надає у рамках проекту «Я маю право!» заступник начальника відділу Сколівське бюро правової допомоги  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віра Андрейків. Багато хто з українців сьогодні намагаються економити і рахують чи не кожну копійку… Втім, мало хто знає, що частину податків, сплачених державі, можна повернути. Це зробити досить легко, скориставшись послугою податкової знижки.
09 Серпня, 2018 р., 17:36
Сьогодні, 09 серпня, призначено державні соціальні допомоги 96 малозабезпеченим  сім’ям  району та   23 заявникам – житлові субсидії.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  та субсидій затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця.
09 Серпня, 2018 р., 16:27
28 серпня 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2018 році» за участю сертифікованих аудиторів Львівщини.
09 Серпня, 2018 р., 16:27
Інформація щодо продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що відбудуться у серпні 2018 року. Додаткову інфйормацію про земельні торги  можна отримати  за посиланням htttp://torgy.land.gov.ua/auction 
09 Серпня, 2018 р., 16:02
Сьогодні, 9 серпня,  заступники голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич та  Василь Білинець,  а також  начальники структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в роботі XXVI  сесії Сколівської районної ради. Під  час сесійного засідання присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівського району»; прозвітовано про виконання  районного бюджету Сколівського району за І півріччя 2018 року; затверджено  розпорядження голови райдержадміністрації та договори на міжбюджетні трансферти; питання про спрямування  залишку освітньої субвенцій, що склався станом на 1 січня 2018 року; внесено зміни до Програми розвитку освіти Сколівщини на 2018 рік, затвердженої рішенням ХХІІ сесії  районної ради № 479 від 15.02.2018 р.
09 Серпня, 2018 р., 15:27
Цього літа Держенергоефективності спільно з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні провели інформаційно-роз’яснювальну кампанію в регіонах країни, яка розкрила переваги співпраці ОСББ та ЕСКО-інвесторів для утеплення будинків. Понад 350 ОСББ у 8 областях дізналися про ЕСКО-механізм, особливості укладання контрактів з інвесторами, очікувані результати та успішність вже реалізованих компаніями проектів.
09 Серпня, 2018 р., 14:53
Міністерство охорони здоров’я затвердило новий реєстр препаратів урядової програми “Доступні ліки”, які пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, діабетом ІІ типу та бронхіальною астмою можуть отримати безоплатно або з незначною доплатою. До оновленого реєстру ліків увійшов 261 препарат.59 із цих препаратів пацієнти зможуть отримувати повністю безоплатно. Нагадаємо, раніше у програмі брали участь 239 препаратів загалом і 47 безоплатних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора