Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»

Дата: 25.07.2018 20:51
Кількість переглядів: 890

Фото без описуЦього тижня  в Сколівській РФ ЛОЦЗ відбувся семінар на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», на якому було розкрито сутність таких понять як: «нелегальна трудова міграція», «торгівля людьми» та  «дитяча праця», що є глобальною проблемою в наш час.

Клієнтів служби зайнятості було проінформовано стосовно небезпечних моментів, які можуть чекати мігрантів за кордоном, а також про наслідки такої міграції для сім`ї, самої особистості та суспільства в цілому. В зв`язку з тим, що безробітні мають в колі рідних та знайомих людей, які працювали за кордоном, вони активно брали участь в обговоренні даної тематики.

Також безробітнім презентувався короткометражний фільм під назвою «Життя на продаж», в котрому знялася українська співачка Джамала. Це дуже зацікавило їх та змусило зробити певні висновки.

Через недостатню проінформованість та стереотипи люди не шукають роботу в своїй державі, не прагнуть до реалізації своїх вмінь та навичок, хоча існує величезний попит та можливості реалізовувати свій внутрішніх потенціал саме в Україні. Адже тільки на Батьківщині, подбають про своїх громадян, їх захист та щасливе майбутнє.

Тому пам`ятаймо завжди про те, що де б ми не працювали і як би себе не  реалізовували, все повинно бути безпечно та законно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора