Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Серпня, 2018 р., 10:18
На Львівщині розпочався профілактичний рейд «Урок», який передбачає обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах, а також заходи щодо надання дітям із цих сімей адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового періоду.
20 Серпня, 2018 р., 15:44
Сьогодні, 20 серпня, перший  заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  взяв участь в обласній Zoom-конференції, яку провів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Під час наради заслухано наступні питання: про хід виконання робіт по конкурсу мікропроектів у закладах загальної та дошкільної освіти; про підготовку закладів освіти до нового навчального року; про паспортизацію об’єктів культурної спадщини у Львівській області; про підготовку до проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»; про матеріально-технічне забезпечення моргів у центральних районних лікарнях; про проведені заходи неформальної освіти у районах Львівської області та профорієнтаційних екскурсій у липні 2018 р.
20 Серпня, 2018 р., 15:00
Не можу отримати борг по зарплаті з попереднього місця роботи вже рік. Що робити? Марія Корженко. Чи має роботодавець при звільненні виплатити всю суму одразу? При звільненні працівника виплата всіх сум провадиться в день звільнення. Якщо працівник в цей день не працював – кошти мають бути виплачені не пізніше наступного дня після пред'явлення звільненим працівником вимоги про розрахунок. Про нараховані суми, належні працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган повинен письмово повідомити працівника перед виплатою зазначених сум. В разі спору про розмір сум, належних працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган в усякому випадку повинен в зазначений у цій статті строк виплатити не оспорювану нею суму.
20 Серпня, 2018 р., 11:56
З метою організації якісного виконання органами ДФС покладених завдань з обслуговування платників податків, запобіганню виникненню можливих ризиків несвоєчасного та неякісного прийняття податкової звітності та надання адміністративних послуг, Сколівське відділення Стрийської ОДПІ у Львівській області повідомляє, про режим роботи Центру обслуговування платників (ЦОП) у святкові та вихідні дні: 23 cерпня 2018 року — відповідно до законодавства про працю робочий день скорочено на годину; 24, 26 cерпня 2018 року — вихідні дні;  25 cерпня 2018 року — робочий день відповідно до затверджених графіків роботи ЦОП до 13 год.00 хв.
20 Серпня, 2018 р., 11:37
23 серпня  о 9.00  год. урочистості на майдані Незалежності м.Сколе: урочисте підняття Державного Прапора, Молебень за Україну,  вручення нагород «Почесний громадянин Сколівського району», літературна-музична програма. 23 серпня о 15.00 год. в РНД «Бескид» святковий концерт за участю Заслуженого працівника культури України Степана Целюха та творчих колективів Стрия, Дрогобича, фольк-гурту «Фіглярі» Сколівського району.
20 Серпня, 2018 р., 10:10
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні». Про це інформує прес-служба Глави держави.  
17 Серпня, 2018 р., 18:14
Сьогодні, 17 серпня, перший заступник  голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич    спільно з начальником  відділу з питань цивільного захисту, транспорту та доріг райдержадміністрації Романом Сироїшко  провели огляд ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування С141515 Славське  - Вигода (до с. Н.Рожанка та с. В.Рожанка). Ремонтні роботи проводить  підрядна організація ТзОВ "Автомагістраль-Південь".
17 Серпня, 2018 р., 18:12
Сьогодні, 17 серпня,  перший заступник  голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та керівник апарату райдержадміністрації  Іван Ватагович промоніторили   стан будівельних  робіт на об’єкті «Верхньорожанська школа I-II ст. на 180 учнівських місць Сколівського району Львівської області».  На даний час   проводяться  внутрішні  та зовнішні оздоблювальні  роботи, а також благоустрій території.  Планується, що вже 1 вересня  новозбудована школа  відчинить свої двері для  учнів.
17 Серпня, 2018 р., 11:22
17 серпня  у школи області передали 36 нових шкільних автобусів. Урочиста передача «Школяриків» відбулася за участю Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, голови Львівської ОДА Олега Синютки. «Ці автобуси мають принести дітям якіснішу освіту. І сьогодні у Львівській області створюються опорні школи, діти старшої школи повинні здобувати освіту в хороших кабінетах, з кваліфікованими вчителями і мати рівні можливості, незалежно від того, де вони народилися. Сьогодні вже створено 50 опорних шкіл у Львівській області. І, коли ми подивились на результати ЗНО, то діти із сільської місцевості саме на Львівщині показують найкращі результати серед інших областей. Це свідчить про те, що тут дбають про освіту. І цей крок, коли з програми на шкільні автобуси у Львівській області було витрачено 64 мільйони і лише одна частка - це були державні гроші. Все інше було надано тут місцевим бюджетом. Вітаю усіх тих, кому вдалося це зробити, а також дітей та вчителів, які матимуть можливість доїжджати на навчання з комфортом і отримувати кращу освіту»,  - зазначила Лілія Гриневич.
17 Серпня, 2018 р., 10:59
Проект "Відновлення окремих елементів ландшафтного парку палацу Гределів у м. Сколе та проведення міжнародного фестивалю «Мисливська ватра» реалізується за підтримки Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати – Україна” та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей, компанії ДТЕК, ПрАТ “Моршинський завод мінеральних вод “Оскар”. Мета проекту: використання наявних ресурсів культурної спадщини в м. Сколе для розвитку туризму, привернення уваги вітчизняних та зарубіжних інвесторів для залучення коштів на реставрацію палацу Гределів та відновлення ландшафтного парку з метою створення у м. Сколе «Європейського центру розвитку туризму, професійної освіти та рекреації ім. Миколи Коперника» та музею мисливства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора