Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

05 Вересня, 2018 р., 15:22
Сьогодні,  05  вересня,  голова  райдержадміністрації  Богдан Янко провів  засідання Колегії  райдержадміністрації під час  якого розглянуто  актуальні  питання роботи  освітньої галузі району.  Зокрема, обговорено питання про стан підготовки установ освіти району до роботи в 2018-2019 навчальному році та про затвердження фактичної сітки закладів загальної середньої освіти І, ІІ, ІІІ рівнів на 2018-2019 навчальний рік.
04 Вересня, 2018 р., 16:59
Про створення органами місцевого самоврядування адміністративних комісій та організацію їх роботи в частині недопущення спалювання сухої рослинності розповів сьогодні, 4 вересня, начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич. Державна екологічна інспекція у Львівській області з метою недопущення спалювання рослинності та її залишків, а також запобігання виникненню пожеж та їх розповсюдження на лісові насадження, торфовища, населені пункти.
04 Вересня, 2018 р., 16:03
Відповідно до спільного розпорядження голови райдержадміністрації  від 04 вересня  2018 року №225 та розпорядження голови районної ради від 4 вересня  2018 року №34, 05 вересня  2018 року  на Сколівщині оголошено Днем жалоби у  зв’язку із  загибеллю 01 вересня у районі проведення Операції Об’єднаних сил, жителя смт.Славське Сколівського району  Дмитра Урбанського, 1998 року народження. На знак скорботи посадовим особам органів місцевого самоврядування, керівникам органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій всіх форм власності доручено приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях, а  також обмежити в день жалоби   проведення  розважальних,  культурно-масових заходів, спортивних змагань.
04 Вересня, 2018 р., 11:13
Доброго дня, пане Міністре! Скажіть, чи це правда, що ви добилися підвищення аліментів для дитини? Бо я отримувала по 930 гривень, хоча добре знаю, що батько мого сина міг би сплачувати більше. Ці гроші дуже потрібні нашим дітям, бо тих копійок, які ми отримуємо зараз, ні на що не вистачає.
04 Вересня, 2018 р., 11:12
«Судячи, до речі, з учорашнього рішення Вселенського Патріархату, і Господь з нами, бо вчора було прийнято рішення про право Вселенського Патріархату без урахування думки Москви надавати всім державам, і в першу чергу Україні, право на створення помісної соборної православної української церкви». Про це Президент Петро Порошенко сказав під час урочистих заходів з нагоди початку нового 2018/2019 навчального року у ліцеї «Наукова зміна».
04 Вересня, 2018 р., 11:09
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівниками парламентських фракцій та груп закликав підтримати законопроект щодо зміни статуту Збройних Сил України, які стосуються запровадження військового вітання «Слава Україні». «Ті з Вас, хто дивилися Парад побачили, що відбулися відповідні зміни у військовому привітанні. Вони були розроблені з урахуванням урядових пропозицій, пропозицій Міністерства оборони. Внесені зміни у статути ЗСУ як відомо є законами. І мені поведінка наших воїнів на Параді - той ентузіазм, коли вони нарешті почали вимовляти «Слава Україні» - лише додали впевненості в тому, що це треба робити зараз вже і негайно», - наголосив Глава держави.
04 Вересня, 2018 р., 10:04
Сьогодні, 04 вересня, голова райдержадміністрації Богдан Янко, голова районної ради Микола Романишин та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь в обласній Zoom-конференції, яку провів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Під час наради обговорено наступні питання: про стан виконання місцевих бюджетів за січень - серпень 2018 року; про будівництво футбольних полів із штучним покриттям в рамках цільової державної програми; про створення органами місцевого самоврядування адміністративних комісій та організацію їх роботи в частині недопущення спалювання сухої рослинності; про стан проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів області; про хід виконання робіт по конкурсу мікропроектів у закладах загальної та дошкільної освіти; про підготовку закладів освіти до  нового навчального року; про стан укладення угод з Національною службою здоров’я України закладами охорони здоров’я Львівської області.
03 Вересня, 2018 р., 16:10
Шановні платники!  Вчасно подавайте податкові декларації! Сколівське відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області нагадує, що платники, визначені п.п. 212.1.15 п. 212.1 ст. 212 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), а також платники, які мають діючі (у тому числі призупинені) ліцензії на право здійснення діяльності з підакцизною продукцією, яка підлягає ліцензуванню згідно із законодавством, зобов’язані за кожний встановлений ПКУ звітний період подавати податкові декларації незалежно від того, чи провадили такі платники господарську діяльність у звітному періоді відповідно до п. 49.21 ст. 49 ПКУ.
03 Вересня, 2018 р., 15:07
Департамент екології та природних ресурсів повідомляє, що за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на території Задільської сільської ради Сколівського району Львівської області виконано природоохоронний захід, який спрямований на відновлення сприятливого гідрологічного режиму та екологічного стану русла річки Магура для захисту від підтоплення житлових будинків та присадибних ділянок на території Задільської сільської ради. Розчищено русло річки Магура протяжністю 300 м, збільшено пропускну здатність русла, проведено берегоукріплення річки та здійснено захист від зсуву ґрунту. На виконання вказаних робіт з обласного фонду ОНПС виділено кошти у сумі 500 тис. грн.
03 Вересня, 2018 р., 14:33
1 вересня у районі проведення Операції Об’єднаних сил загинув уродженець Славського Дмитро Урбанський 1998 року народження.  У військовослужбовця залишились мама та сестра. Дмитро Урбанський 25.05.2018 року був призваний в 184 навчальний центр Старичі. Загинув у Калиновому Донецької області. Висловлюємо щирі співчуття рідним та  близьким Героя. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора