Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

17 Серпня, 2018 р., 09:24
До  відома жителів Сколівщини  та гостей! З  07.00 год. 21.08.2018 до 20.00 год 23.08.2018  у зв'язку з проведенням реконструкції колії з вкладанням рейко-шпальної решітки переїзд без чергового працівника на 1607 км пк 2 (с.Тухля)  буде закрито для руху автотранспорту  У вільний час  між роботою колійної техніки буде облаштовано  тимчасовий переїзний настил. При  значному накопиченні автотранспорту рух буде здійснюватись по одній смузі  по сигналах регулювальника (відповідно до Правил дорожнього руху р.8 п.8.8).
16 Серпня, 2018 р., 17:19
ГУ ДФС у Львівській області інформує: З 02.08.2018 ДФС України запроваджено в експлуатацію нове програмне забезпечення «Ліцензування виробництва та обігу (спирт, алкогольні напої, тютюнові вироби)» та введено єдиний зразок заяви про видачу/внесення чергового платежу/переоформлення/видачу дубліката/анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, алкогольними напоями – сидром та перрі (без додання спирту), тютюновими виробами.
16 Серпня, 2018 р., 11:14
В області тривають ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. "Розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування С141515 Славське — Вигода, що у Сколівському районі", - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА Роман Кокотайло. Ремонт цієї автомобільної дороги здійснює підрядна організація ТзОВ "Автомагістраль-Південь".
16 Серпня, 2018 р., 10:50
У вівторок, 14 серпня, в рамках проведення  зустрічей керівництва  райдержадміністрації  з громадськістю району,  відбулась  зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича з  колективом Орявської сільської ради. Під час  зустрічі Ярослав Лепісевич звернув увагу  на роботу закладів культурної, медичної та  освітньої сфер,   наголосив на проведенні благоустрою території населених пунктів (придорожніх та прибережних смуг, прибирання територій населених пунктів,  боротьбу з борщівником Сосновського), проінформував про стан виплат заробітної плати та легалізацію робочої сили, про підписання угод із сімейними лікарями.Під час зустрічі  також обговорили питання щодо  ремонту  дороги, реалізації урядових програм,  медичної та освітньої реформ,  децентралізації; розгляду звернень громадян на гарячу лінію 112, вивезення ТПВ, відзначення Дня Незалежності, створення робочих місць
15 Серпня, 2018 р., 14:38
У середу, 08 серпня, відбулась семінар – нарада із платниками Сколівського району. Нарада була проведена фахівцем Сколівського відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області  та за участю Головного спеціаліста відділу забезпечення наповнення бюджету №2 фінансово – економічного управління ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області  Голодянки О. Я.             Основною метою семінару було проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання щодо дотримання чинного податкового, трудового та пенсійного законодавства.
15 Серпня, 2018 р., 14:36
Сколівське відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області нагадує, що право на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року зберігається за платником до кінця податкового року, наступного за звітним. Тобто, для реалізації права на податкову знижку за 2017 рік, платнику податку необхідно заповнити та подати до податкової інспекції за своєю податковою адресою (місцем проживання фізичної особи) податкову декларацію про майновий стан і доходи до кінця 2018 року. Якщо платник податку до кінця податкового року, наступного за звітним, не використає своє право на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.
15 Серпня, 2018 р., 11:45
Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них, мають право на першочергове відведення у власність або користування земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва (для городництва у користування).  У межах норм безплатної приватизації (передачі) земельні ділянки передаються у власність  у  таких розмірах:
15 Серпня, 2018 р., 10:40
В останні роки на дорогах України виникають десятки тисяч автомобільних аварій і катастроф, у яких гинуть та отримують травми тисячі чоловік. Причини дорожньо-транспортних пригод можуть бути різноманітні. Це насамперед порушення правил дорожнього руху, недостатня підготовка осіб, які керують автомобілем, слабка їх реакція та технічні несправності автомобілів, необережність і самовпевненість пішоходів. Нерідко причиною аварій і катастроф стає керування автомобілем особами у нетверезому стані.
15 Серпня, 2018 р., 09:07
Міністерство юстиції України разом з Онлайн-будинком юстиції за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!» презентувало інформаційно-навчальний відеоролик із серії «Знай своє право на землю» про заміну земельного сертифіката на державний акт на право власності на земельну ділянку.
14 Серпня, 2018 р., 17:01
У Сколівській РФ ЛОЦЗ систематично проводиться інформування клієнтів центру зайнятості щодо можливостей, участі в проекті «Рука допомоги», який діє на теренах Львівської, Харківської та Полтавської областей. Участь в пропонованому проекті дає можливість особам в статусі малозабезпечених, або внутрішньо переміщених отримати шанс на: громадські роботи, працевлаштування, чи започаткування власної справи. Так, сьогодні, 14  серпня 2018 року, черговий профінформаційний семінар для популяризації проекту серед населення та поширення інформації про нього,був проведений за участі директора центру зайнятості Тимоцко Іванни. Робота проводилась з клієнтам, котрі перебувають в статусі малозабезпечених, адже для них власне і діє проект. Завдяки фаховим роз’ясненням та консультаціям аудиторія змогла з’ясувати для себе головні переваги участі в проекті, та з’ясувати, що питання працевлаштування осіб, котрі є неконкурентно спроможними на ринку праці – актуальне завдання. Особливе захоплення в аудиторії викликали життєві історії успіху та приклади участі в проекті. Адже завдяки дії програми вже започатковано власну міні-ферму, відкрито пі церії та салом манікюрник послуг. Варто відзначити, що участь в проекті дає можливість людям в статусі малозабезпечених змінити своє сьогодення та мати успішне майбутнє.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора