Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

28 Серпня, 2018 р., 12:37
На підставі п.п.37,38,40 постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 р. №1010 «Про затвердження Порядку  формування тарифів  на вивезення побутових відходів» із змінами  №692 від 09.07.2009 р., для забезпечення безперебійної роботи з вивезення побутових відходів ФОП Колега М.І. необхідно провести коригування тарифу  на вивезення побутових відходів. Діючий на даний час тариф затверджений рішенням сільських рад Сколівського району в 2018 р. На перегляд тарифу вплинули  такі фактори:  коефіцієнт росту ціни на палива 1,116,  ріст мінімальної зарплати 1,240.     Розмір скоригованого тарифу  становить:  для населення 14,00 грн., на місяць на одну особу мешканця Сколівського району, яким надаються послуги.
28 Серпня, 2018 р., 12:23
На Львівщині тривають ремонтні роботи автомобільних доріг загального користування місцевого значення. "Уже завершені ремонтні роботи на окремій ділянці автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141515 Славське — Вигода", - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.
28 Серпня, 2018 р., 10:13
Подати необхідні документи для отримання другого траншу дотації на утримання молодняка великої рогатої худоби (ВРХ) власники тварин можуть до 31 серпня. Відтак на другий транш субвенції фермери Львівщини вже подали документи на 11 тисяч 139 голів молодняка ВРХ. Для отримання дотації фізичні особи-власники тварин повинні подати до органів місцевого самоврядування документи:
28 Серпня, 2018 р., 10:09
Доброго дня, пане міністре! Знаю, що в кінці серпня почне діяти спеціальна процедура виїзду за кордон з дитиною, яка після розлучення батьків проживає з одним з батьків. Збираюся у вересні поїхати із сином за кордон на море. Підкажіть, будь ласка, що мені треба робити – по крокам. Дякую!
28 Серпня, 2018 р., 09:54
Національний природний парк «Сколівські Бескиди» спільно з проектом «Лісова Варта» Всесвітнього фонду природи (WWF) в Україні, маючи на меті сприяння сталому розвитку лісового господарства і охорони природи в Україні шляхом покращення системи громадського контролю, для покращення співпраці між активною частиною громадянського суспільства і природоохоронними установами, а також підвищення ефективності державного управління, здійснює пілотний проект з інформування громадськості про лісогосподарські заходи, що проводитимуться на територіях громад.
27 Серпня, 2018 р., 16:38
Сколівське відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області нагадує, що у 2018 році фізичні особи сплачують податок на нерухоме майно за 2017 рік відповідно до статті 266 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями. Розрахунок податку здійснено фахівцями фіскальної служби області на підставі відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
27 Серпня, 2018 р., 16:22
У День Незалежності України для активних мешканців Львівщини відбулась мандрівка патріотичним шляхом «До бункеру Головного осередку пропаганди ОУН і УПА». Пішохідний шлях протяжністю 15 км пролягає через місця, пов’язані з визвольними змаганнями українського народу, символічну могилу на місці загибелі Івана Корчинського – «Корчака» та карпатські гори.
27 Серпня, 2018 р., 14:18
В  п'ятницю, 24 серпня,  в Сколівській академічній гімназії при Національному університеті "Львівська політехніка" ім. Героя України Героя Небесної Сотні Олега Ушневича, під егідою шахово-шашкової федерації Сколівського району відбувся одноденний шаховий турнір, присвячений Дню Незалежності України. В змаганнях  взяли  участь всі любителі шахів району без вікових обмежень, що був проведений за рейтинговою системою. Вдруге поспіль в загальному заліку переможцем турніру став Богдан Сливка з смт. Верхнє Синьовидне. Срібло виборов Свідер Василь з с. Росохач. Бронза у Горбенка Георгія з м. Сколе. Не менш цікавим виявився кінцевий результат у змаганнях серед дітей, де перше місце здобув Сович Назар. Другим став Гаркот Микола. Стабільний призер наших турнірів Калиневич Дмитро на цей раз - третій. Всі юні призери представляють м. Сколе. Наймолодші учасники турніру Блистів Роман та Свідер Остап отримали заохочувальні призи призи. Особлива подяка директору гімназії Бальо Марії Володимирівні за можливість проведення свята шахового спорту у стінах навчального закладу.
27 Серпня, 2018 р., 09:48
Президент Петро Порошенко наголошує, що за чотири роки війни Росії проти України нам вдалося зберегти державу, зміцнити і консолідувати націю, створити сильну армію та заручитися міжнародною підтримкою. Про це Глава держави заявив під час виступу на Параді до Дня Незалежності.
27 Серпня, 2018 р., 09:42
Президент Петро Порошенко підкреслив, що з часу, коли українці довірили йому посаду Глави держави, державний компас впевнено показує на Захід – у бік, протилежний імперії. «Його стрілка жодного разу не здригнулася. І запевняю вас, не здригнеться, допоки цей компас знаходиться в моїх руках», - сказав Президент під час виступу на Параді до Дня Незалежності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора