Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

30 Серпня, 2018 р., 14:11
 Ми і надалі у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» спільно із Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжуємо серію консультативних статей у сфері земельних правовідносин. Сьогодні консультацію надає директор цієї установи Марія Николаїшин. 
30 Серпня, 2018 р., 12:42
 06 вересня 2018  року  об 11.00 год.  відбудеться ХХVІІ сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: 1. Про уточнення районного бюджету Сколівського району на 2018 рік. 2. Про стан підготовки установ освіти району до нового 2018-2019 навчального року. 3. Про затвердження фактичної сітки шкіл І, II, III ступенів та навчально-виховних комплексів 2018-2019 навчальний рік. 4. Про роботу Сколівського районного відділу ГУ ДСНСУ у Львівській області. 5. Різне.
30 Серпня, 2018 р., 11:36
Актуальні питання захисту прав дітей обговорено сьогодні, 30 серпня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів перший заступник  голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич. Зокрема, заслухано питання про виконання батьківських обов’язків матір’ю відносно її неповнолітніх дітей, дано дозвіл на позбавлення батьківських прав  матері та батька  відносно їх неповнолітніх дітей, про зарахування на навчання дитини. Окрім цього,  заслухано звіт про стан виховання, утримання та розвитку дітей, які виховуються  у прийомній сім’ї.
30 Серпня, 2018 р., 11:26
Сьогодні, 30 серпня, приступив до виконання своїх обов’язків   новопризначений голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Ярославович Янко. Богдан Янко призначений головою Сколівської райдержадміністрації  відповідно до розпорядження Президента України від 28 серпня 2018 року №128/2018-рп. Представляючи активу Сколівщини новопризначеного голову, керівник апарату облдержадміністрації  Маріанна Вільшинська закликала  керівництво  та актив Сколівщини до спільної  командної праці на благо району.
30 Серпня, 2018 р., 09:29
15 вересня на території ландшафтного парку палацу баронів Гределів у місті Сколе відбудеться міжнародний фестиваль «Мисливська ватра». Метою заходу є розвиток та популяризація мисливської культури, ловецьких традицій, а також обмін досвідом учасників із України та закордону. Програма заходу:
29 Серпня, 2018 р., 14:27
Вже традиційно Міністерство  юстиції України  публікує  інформаційні ролики, щоб підвищити ваш рівень знань про земельні права. Зокрема,  в даному  ролику Міністр юстиції Павло Петренко пояснює, хто має право на спадщину, коли видається свідоцтво про спадщину, які потрібні  документи. Спадкоємці за законом поділяються на декілька черг і кожна з них успадковує майно, якщо попередня черга його не успадкувала. У порядку спадкування переходить право користування земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб, право користування чужою земельною ділянкою для забудови та право користування чужим майном.
29 Серпня, 2018 р., 10:03
Під час зустрічі з керівниками закордонних дипломатичних установ Президент Петро Порошенко наголосив на тому, що українські дипломати за останні роки досягли відчутних результатів і у справі притягнення Росії до міжнародно-правової відповідальності.
29 Серпня, 2018 р., 10:01
Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна готова до припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією.
28 Серпня, 2018 р., 16:14
Шановні мешканці! Нагадуємо вам про шкоду для людини і довкілля від спалювання сухої рослинності. Внаслідок пожеж не лише гинуть живі організми, а й втрачається родючий поверхневий шар ґрунту. Разом з димом у повітря вивільняються речовини, які спричинюють захворювання дихальних шляхів, знижують імунітет людини і призводять до онкологічних захворювань. Виникнення небезпеки від пожеж може призвести до займання будинків, енергетичних споруд з фатальними наслідками.
28 Серпня, 2018 р., 15:16
В понеділок, 27 серпня, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець  взяв участь  в засіданні розширеної Колегії відділу освіти райдержадміністрації. Вітаючи освітян Сколівщини з новим навчальним роком, Василь Білинець побажав міцного здоров'я, мирного неба,  вдячних вихованців, творчих  здобутків та досягнень  на благо рідного краю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора