Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Серпня, 2018 р., 19:08
Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України!  Вітаємо Вас з світлими святами здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову. Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Дивлячись на національний прапор, кожен українець – як житель великої європейської країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.
23 Серпня, 2018 р., 19:04
Сьогодні в районному народному домі "Бескид" м. Сколе  відбувся святковий концерт приурочений до  Дня Державного Прапора України та 27-ої  річниці Незалежності України за участю голови Асоціації диригентів Стрийщини «Камертон», Заслуженого діяча мистецтв України Степана Целюха та музичного гурту "Струни душі ". 
23 Серпня, 2018 р., 14:32
У рамках проекту «Я маю право»  надасть консультацію Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:    Кодексом законів про працю України (за текстом - КЗпП) визначені підстави для звільнення/припинення трудового договору, які містяться у статті 36 КЗпП. За кількістю таких, налічується 9. Серед розповсюджених на практиці, можна виділити наступні: - угода сторін; - ініціатива працівника; - ініціатива роботодавця.
23 Серпня, 2018 р., 14:16
Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна повинна збудувати сильну армію та заручитися підтримкою міжнародної спільноти у боротьбі за збереження суверенітету, територіальної цілісності і незалежності проти російського агресора. «Шлях був і є лише один. І цей шлях дуже простий. Нам з вами спільно, дорогі українці, будувати сильну армію, здатну тримати оборону супроти набагато чисельніших збройних сил Росії. Причому не лише на Донбасі, а по всьому величезному периметру кордону з Росією», - підкреслив Петро Порошенко під час урочистої церемонії підняття Державного Прапора України у Дніпрі.
23 Серпня, 2018 р., 12:19
Сьогодні, 23 серпня, під час урочистих районних  заходів з нагоди Дня Державного Прапора  України та 27-ї річниці незалежності України   перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та заступник голови  Сколівської районної ради Юрій Допілко  вручили нагороди  громадянам, яким  присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівського району» (відповідно до рішення 26-ї сесії 7-го скликання  Сколівської районної ради  від 09  серпня 2018 року №571). З  нагоди 27-ї річниці незалежності України звання «Почесний громадянин Сколівського району» присвоєно:
23 Серпня, 2018 р., 12:09
Головними символами України є Прапор, Герб та Гімн, а також українська мова. На цьому Президент Петро Порошенко наголосив під час урочистої церемонії підняття Державного Прапора України.
23 Серпня, 2018 р., 12:08
Дорогі співвітчизники! День Державного Прапора напередодні Дня Незалежності ми з вами відзначаємо абсолютно не випадково. Логіка в цій послідовності – залізна. Саме під синьо-жовтими кольорами з покоління в покоління ми, українці, боролися і боремося за власну свободу і волю України. Сто років тому це знамено стало офіційним стягом Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, які об’єдналися в соборну державу. Його решетили ворожі кулі у національно-визвольних змаганнях. За нього карали Сибіром в епоху шістдесятників. Та з ним ми добилися зрештою  Незалежності і відновили власну державу 27 років тому.
23 Серпня, 2018 р., 11:12
Сьогодні   в місті Сколе відбулись  урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора  та 27-ій  річниці незалежності України. З нагоди Дня Державного Прапора  України на  майдані Незалежності відбулось урочисте внесення, освячення та підняття Державного прапора України. Вихованці місцевого Пласту, під  музичний супровід «Козацького маршу»,  урочисто внесли Державний стяг  на центральну площу міста. Відтак настоятелі церков міста о. Віктор Коцеміра та о.Юрій Хамуляк здійснили  священний  обряд освячення  знамена.  Почесну місію  підняття Державного Прапора виконали  військовослужбовці Сколівського РВК, учасники АТО: Олександр Стовба, Сергій Тищенко, Михайло Іванів та  Степан Лавриковський.
22 Серпня, 2018 р., 11:48
У Сколівському районі  тривають  ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування. Відтак, розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного  покриття на автомобільній дорозі місцевого значення С141515 Славське — Вигода. Виконавець робіт - підрядна організація ТзОВ "Автомагістраль-Південь". Ремонт виконують за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.
22 Серпня, 2018 р., 09:24
Президент Петро Порошенко наголосив, що українське суспільство створює основи для економічного відновлення, для розвитку нашої держави. «Щоб все це стало незворотнім, Україна реалізувала свій європейський вибір. І нам потрібно абсолютно надійно закріпити для безповоротності цього процесу це все в цінностях, компетенціях і життєвій позиції молодого покоління», - підкреслив Петро Порошенко під час виступу на Всеукраїнській серпневій конференції педагогічних працівників «Нова українська школа: старт реформи, участь громад».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора