Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні мешканці нашого рідного Сколівського краю!

Дата: 23.08.2018 19:08
Кількість переглядів: 626

Фото без описуПрийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України!  Вітаємо Вас з світлими святами здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову. Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Дивлячись на національний прапор, кожен українець – як житель великої європейської країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

Роки незалежності стали серйозним випробовуванням для всіх нас - на зрілість, на терпіння, на толерантність, а в теперішній час – на силу духу, мужність і жертовність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі захистити свій край, поліпшити життя у своїй власній державі, яка вистраждана поколіннями українців, за яку віддано життя і кров наших предків та новітніх героїв. Ми впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане! І тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проявляти справжні почуття патріотизму. Всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.

Від усієї душі бажаємо щоб у Ваших оселях панували щастя і добро, у суспільстві – порозуміння і згуртованість, на рідній землі – мир та любов!

Будьмо щасливими в добрих справах! Хай єднає нас свята батьківська земля, прадавні благородні звичаї і традиції. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу. Ще раз сердечно вітаємо Вас, шановні жителі Сколівщини, з прекрасним днем, з найбільшим святом нашої держави! З Днем Незалежності!

З пошаною

Голова Сколівської районної ради Микола Романишин

Перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації Ярослав Лепісевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора