Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Вересня, 2018 р., 16:35
19 вересня Кабінет Міністрів України вніс зміни у порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.
26 Вересня, 2018 р., 11:27
Вчора, 25 вересня, в рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю,  голова райдержадміністрації провів зустріч з  мешканцями  Опорецької сільської ради.  Під час зустрічі керівник  району охарактеризував  основні аспекти соціально-економічного та культурного  розвитку Сколівщини,  наголосив  на пошуку  шляхів наповнення місцевих бюджетів,  легалізацію  робочих місць, підкреслив  важливу роль формування  засад громадянського суспільства,  важливості активної позиції кожної громади тощо.  Серед порушених питань  активом Опорецької сільської ради, були: ремонт дороги в с.Опорець, розчищення  дороги в зимовий період, відкриття маршруту пасажирських  перевезень, відкриття залізничної зупинки  в с.Опорець, питання вирубки лісу та легалізації роботи пилорам.
25 Вересня, 2018 р., 16:35
За ініціативи Львівської ОДА, Львівської торгово-промислової палати, НУ "Львівська Політехніка" та Асоціації професійних митних посередників стартує запуск експортної школи для початківців. Завдання школи – допомогти малому та середньому бізнесу освоїти основи експортної діяльності та набути практичні навики для виходу на зовнішні ринки для успішного продажу своїх товарів за кордон.
25 Вересня, 2018 р., 15:53
Сьогодні, 25 вересня, голова райдержадміністрації провів зустріч з учасниками АТО Сколівщини за участю керівників соціальних служб, відділу Держгеокадастру в Сколівському районі, містобудування та архітектури, Сколівської ЦРЛ, територіального центру соціального обслуговування, районної філії ОЦЗ. Звертаючись до учасників АТО, Богдан Янко подякував військовослужбовцям за їх патріотизм, витримку та служіння народу України, а також запевнив у всебічній підтримці та допомозі  у вирішенні проблемних питаньзі сторони органів влади. Також   наголошено про  можливості для учасників АТО, які є фізичними особами-підприємцями, відшкодування частини відсотків за кредитом, взятим для ведення бізнесу в рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області.
25 Вересня, 2018 р., 12:26
Доброго дня! Шановний міністре, скажіть, будь ласка, чи можна якось позбавити батьківських прав одного із батьків, який зовсім забув про дитину? Інститут позбавлення батьківських прав залишається виключним, крайнім заходом впливу на батьків, які недобросовісно виконують свої обов’язки щодо виховання та утримання своїх дітей. Що може стати причиною позбавлення батьківських прав?
24 Вересня, 2018 р., 17:28
Головне управління ДФС у Львівській області інформує, що 5 вересня Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження „Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення” (№649-р 05.09.18), яким передбачено проведення Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України, іншими центральними органами виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.
24 Вересня, 2018 р., 16:47
Інформація про залишки лікарських засобів і виробів медичного призначення у закладах охорони здоров’я обласного, районного та міського підпорядкування стала доступною в онлайн-режимі. Відповідну можливість на своєму онлайн-ресурсі реалізував департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.
24 Вересня, 2018 р., 16:24
Генеральні плани та всю містобудівну документацію в розрізі територій можна побачити  на інформаційному порталі містобудівного кадастру. Окрім того, на публічному порталі з відкритими просторовими даними можна подивитися містобудівні умови і обмеження.
24 Вересня, 2018 р., 15:16
Флешмоб «Ми хочемо жити без війни», приурочений Міжнародному дню миру, проведено  21  вересня у Плав’я-Вадрусівському НВК “ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ». Учнівська  молодь в поетичних рядках  висловила своє прагення до миру  в сім'ї,  шкільній родині, рідній неньці-Україні, на світовій арені. Відтак  символічно вишикувавшись  словом "МИР", вихованці  школи  запустили в небо  синьо-жовті та білі кульки.
24 Вересня, 2018 р., 14:31
В Сколівській РФ ЛОЦЗ триває інформаційно - роз`яснювальна  робота з легалізації трудових відносин, під час якої проводяться заходи з населенням та роботодавцями щодо належного оформлення трудових відносин.Щоденно у приміщенні Сколівської РФ ЛОЦЗ проводяться  семінари на тему «Легальна зайнятість», на яких фахівці  філії розповідають безробітнім про переваги легальної зайнятості та про всі види шахрайства, які очікують при нелегальному працевлаштуванні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора