Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

20 Вересня, 2018 р., 16:12
«Я, як Президент, гарантую вільні, чесні й демократичні вибори Глави держави, нового парламенту, органів місцевого самоврядування так, як вони були проведені в 2014-15 роках», - завив Президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді з Посланням «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2018 році».
20 Вересня, 2018 р., 16:08
Президент Петро Порошенко наголошує, що в системі державної влади України працює принцип стримувань і противаг. «Українці не схильні віддавати монополію на урядування одній політичній силі. Влада носить коаліційний характер. Коаліційним по суті є і наш Уряд. Коаліційною по-суті є навіть найбільша парламентська фракція. При цьому ми знаходимо спільну мову, ухвалили всі разом рекордну кількість реформаторських рішень», - сказав Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді з Посланням «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2018 році».
20 Вересня, 2018 р., 16:05
 28 вересня 2018 року  о 14.00 год. на майдані Незалежності  м. Сколе  відбудеться Всеукраїнська акція - флешмоб  "Усиновлення - це любов назавжди", спрямована  на привернення уваги до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, які виховуються в інтернатних  закладах і очікують на усиновлення. 
20 Вересня, 2018 р., 15:32
В неділю, 16 вересня, художні колективи Сколівщини в рамках ІІ Етнофестивалю гостинності завітали до міста Жидачева, де презентували свою мистецьку програму. Від Карпатських гір, широких полонин та щирих сердець сколівчан мистецькі колективи Сколівщини передали низький  Бойківський уклін та запашний коровай. Під час мистецької  програми зворушливо лунали пісенно-музичні композиції:  «В’язанка коломийок» у виконанні  народного ансамблю  народної музики «Файні бойки»; «Пісня про Сколе»;  музична композиція «Танцювати»  у виконанні солістки Василина Жалівців;  «Політ кондора»;  «Рідний край»  (вокаліст Роман Рудюк); «Пливе качка біла»  у  виконанні народних ансамблів «Горицвіт» та «Фіглярі»; «Темна нічка»; «На березі  життя»  соліст гурту «Беркут» Микола Левків; «Сумна я була» у виконанні  вокального  ансамблю «Елегія»; «Старенький трамвай»; «Я піду в далекі гори» Василина Жалівців; «За волю, за свободу, за людей»  - чоловічий квартет  Народного вокально-інструментального ансамблю «Бескид»; «Україно вставай, молися»; хореографічні композиції: закарпатський народний танець «Кручений», «Гей, Карпати», «Водограй». На завершення концертної програми начальник відділу культури Сколівської райдержадміністрації  Оксана Бренич  подякувала представникам Жидачівщини за теплий прийом сколівчан та  на згадку про Етнофестиваль гостинності вручила  живописну картину. 
20 Вересня, 2018 р., 10:48
31 серпня 2018 року набрав чинності Наказ Мінрегіону 03.07.2018 року №158 «Про затвердження Порядку проведення технічного обстеження і прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, будівель і споруд сільськогосподарського призначення, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт».
20 Вересня, 2018 р., 09:45
  У середу, 19 вересня,  відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю  представників управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду України, Сколівської філії обласного центру зайнятості на території Сможенської сільської ради,  під  час  якого було проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання норм  чинного трудового законодавства, пенсійного та податкового законодавства.
19 Вересня, 2018 р., 17:07
«Я як Президент твердо наголошую, що держава буде підтримувати українське книговидавництво», - заявив Президент Петро Порошенко під час відкриття Форуму видавців у Львові.
19 Вересня, 2018 р., 17:05
Президент Петро Порошенко у Львові відкрив ювілейний 25-й Форум видавців. Вітаючи присутніх у Національному театрі опери і балету учасників та гостей Глава держави зазначив, що Форум вже став знаковою книговидавничою та загальнокультурною подією не лише України, а й всієї Східної Європи.
19 Вересня, 2018 р., 17:04
Президент Петро  Порошенко зазначає, що українці вже перейшли рубікон і стали купувати нині більше українських книжок, ніж як колись – російськомовних. «Ми сьогодні в своїй державі будемо читати свої книжки на своїй мові», - сказав Президент, виступаючи на відкритті XXV Форуму видавців у Львові.
19 Вересня, 2018 р., 16:58
Під час Форуму видавців Президент Петро Порошенко зазначив, що сьогодні агресор використовує найновіші технології впливу на свідомість українських громадян. «Ці технології спрямовані на розпалювання національної і релігійної ворожнечі, пропаганду агресивної війни, порушення суверенітету і територіальної цілісності України», - сказав Президент.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора