Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

19 Вересня, 2018 р., 16:56
Верховна Рада України має підтримати конституційні зміни, що закріплюють європейський та євроатлантичний напрямок розвитку нашої держави. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на урочистому відкритті  XXV Форуму видавців у Львові.
19 Вересня, 2018 р., 16:06
У вівторок, 18 вересня,  комісією у складі: головного спеціаліста служби у справах дітей Олени Урдей, спеціаліста служби у справах дітей Ірини Дуб, провідного фахівця РЦСССДМ Ігоря Чудійовича, заступника начальника Сколівського  бюро правової допомоги Віри  Андрейків,  проведено виїзний прийом громадян з метою надання правової допомоги у соціальних питаннях. Також проведено обстеження умов проживання дітей, позбавлених батьківського піклування у с.Пшонець. За результатами обстежень з’ясовано, що неповнолітнім створені належні умови для гармонійного фізичного, психологічного розвитку.
19 Вересня, 2018 р., 11:29
Відповідно до чинного законодавства, призовники, які отримали повістку з військкомату зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, зазначений у повістці. Неотримання повістки, з будь-яких причин, не є підставою для ігнорування призову. Отже, як тільки в країні оголошено про початок нового призову в армію, військовозобов’язаним громадянам дається 10 днів на явку у військовий комісаріат. Ухилення від призову на строкову військову службу тягне за собою кримінальну відповідальність за ст. 335 ККУ (обмеження волі терміном до трьох років).  Відповідно до п. 7, пп. 8 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», уведеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року № 744 військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в зону операції Об`єднаних сил не направлятимуться.
19 Вересня, 2018 р., 11:23
Вчора, 18 вересня, в рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю,  голова райдержадміністрації провів зустріч з  мешканцями  Козівської сільської ради.  Під час зустрічі керівник  району охарактеризував  основні аспекти соціально-економічного та культурного  розвитку Сколівщини,  наголосив  на пошуку  шляхів наповнення місцевих бюджетів,  легалізацію  робочих місць, підкреслив  важливу роль формування  засад громадянського суспільства,  важливості активної позиції кожної громади, тощо.  Серед порушених питань  активом Козівської ради, були: вирубки лісу,  вивезення  твердих побутових відходів,  питання якості  питної води,  ремонт дороги в с.Орявчик,  розчищення  доріг та тротуарів в зимовий період,  забезпечення паливом  техніки райавтодору та шкільних автобусів.
19 Вересня, 2018 р., 11:22
Під час  робочої наради, яку провів голова райдержадміністрації  з посадовими особами місцевого самоврядування району  18 вересня  обговорено ряд  проблемних та актуальних питань. Зокрема, проаналізовано  стан вивезення твердих побутових відходів в розрізі населених пунктів району,  стан  доріг  загального користування  на території району, проблемні питання пасажирських перевезень на території Сколівського району. Також звернено увагу голів місцевих рад на необхідність завершення паспортизації об'єктів культурної спадщини на території району, закладення коштів в місцевих бюджетах  на розробку містобудівної документації (генеральних  планів  населених пунктів), а також  проведення   роботи  щодо узаконення самовільного будівництва. Окрім цього,  наголошено  на основних аспектах вимог  закупівель в системі PROZORRO.
19 Вересня, 2018 р., 11:17
У вівторок,  18 вересня, голова   райдержадміністрації  Богдан Янко провів координаційну нараду за участю керівника апарату райдержадміністрації, заступника начальника управління економічної політики, директорів лісогосподарських підприємств, Славського селищного голови, начальника філії «Сколівський райавтодор» щодо  вироблення спільного плану дій, сприяння  проведенню  ремонтних робіт (підсипка щебеневим матеріалом) на дорогах загального користування.
18 Вересня, 2018 р., 22:14
19-23 вересня відбудеться ювілейний 25-й Book Forum у Львові – найбільший книжковий, літературний, культурний захід України і Центрально-Східної Європи. Загалом очікують участь приблизно 250 видавництв з усіх областей України. З цієї нагоди в Оперному театрі 19 вересня о 13:00 годині відбудеться офіційне відкриття заходу, а також мистецька частина  - проект «ЕtnoЕволюція».
18 Вересня, 2018 р., 16:46
За ініціативи Львівської обласної державної адміністрації, Львівської торгово-промислової палати, НУ «Львівська Політехніка» та Асоціації професійних митних посередників в області стартує Експортна школа для початківців. Завдання школи – допомогти малому та середньому бізнесу освоїти основи експортної діяльності та набути практичні навички для виходу на зовнішні ринки для успішного продажу своїх товарів за кордон.
18 Вересня, 2018 р., 12:53
Пане міністре, живу у неприватизованій квартирі – все не було часу цим зайнятися. Підкажіть, будь ласка, як мені приватизувати житло.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора