Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

04 Жовтня, 2018 р., 15:21
18 жовтня з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у всіх областях України та 20 жовтня в м. Києві відбудеться всесвітня щорічна акція „Walk for Freedom/Хода за свободу” - мовчазна і мирна хода, яку організовують вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.
04 Жовтня, 2018 р., 15:19
В неділю, 07 жовтня, о 15.00 год. в РНД  "Бескид" м. Сколе в рамках ІІ етнофестивалю гостинності   мистецьку програму "Бойківщина співає!" презентуватимуть творчі колективи  Старосамбірського району.
04 Жовтня, 2018 р., 14:40
18 жовтня з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у всіх областях України та 20 жовтня в м. Києві відбудеться всесвітня щорічна акція „Walk for Freedom/Хода за свободу” - мовчазна і мирна хода, яку організовують вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.
04 Жовтня, 2018 р., 14:39
Упродовж 13-15 жовтня в селі Деревня на Жовківщині розпочнеться табір «Ідея і дія». До участі запрошують молодь віком від 16 до 35 років, яка проживає у Львівській області. У програмі - трьохденне навчання, зокрема обмін досвідом у сфері волонтерської діяльності, ознайомлення з кращими практиками волонтерства у Львівській області, а також поєднання як теоретичних, так і практичних частин.
04 Жовтня, 2018 р., 14:33
Сьогодні, 04 жовтня, в районному народному домі «Бескид» м.Сколе відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти. З професійним святом освітян району привітав голова райдержадміністрації Богдан Янко, побажавши працівникам освіти міцного здоров’я, невичерпних творчих сил та натхнення, благополуччя та мирного неба.   За багаторічну  сумлінну працю, досягнуті успіхи в навчанні і  вихованні  учнівської  молоді грамотами голови райдержадміністрації нагороджено:
03 Жовтня, 2018 р., 16:55
На сьогодні в області близько 300 тисяч громадян отримують державну соціальну підтримку шляхом одержання житлових субсидій, соціальних виплат та компенсацій. Мета такої підтримки – фінансове забезпечення соціально незахищених верств населення. Проте, є випадки, коли особа користується державною соціальною підтримкою, компенсаціями, отримує субсидію та інші державні соціальні виплати і одночасно  працює тривалий час за кордоном, не декларуючи отримані доходи.
03 Жовтня, 2018 р., 15:23
Відповідь на це питання пробували конкретизувати для себе учасники творчих майстерень «Школа 2 класу» та «Школа 1 класу». Заняття проводилися на базі Сколівської академічної гімназії. План роботи на рік складали командою спільно з керівниками майстерень Паламарчук О.В. та Климаш М.М. Методист районного методичного кабінету Готиш С.І. ознайомила присутніх з сучасними підходами до створення освітнього простору в школі. Наголосила на тому, що потрібно в щоденній роботі використовувати сучасні технічні засоби, які завезені в школи. Дуже велике значення в Новій українській школі має відбір методичного інструментарію з урахуванням індивідуальних особливостей учнів. Також було відзначено, що кожен педагог має визначити власну освітню траєкторію в системі неперервної (формальної, неформальної,  інформальної) освіти, яка би поєднувала якісне оволодіння нормативно-правовими знаннями, вдосконалення, поглиблення фахових знань та набуття нових компетентностей на основі власних професійних інтересів. Вчителю допоможе побудувати власний освітній маршрут таблиця «Індивідуальна освітня траєкторія професійного розвитку педагога» як інформаційний та методичний навігатор. В групах вчителі ще раз обговорили особливості організації освітнього процесу в 2 та 1 класах. На думку вчителів, завдяки НУШ ми відходимо від жорстких рамок, педагоги отримують більше свободи і творчості, учень і вчитель можуть емоційно розкритися.
03 Жовтня, 2018 р., 15:16
Запрошуємо жителів та гостей міста 04 жовтня 2018 року на святковий концерт з нагоди 65-річчя від дня народження неперевершеної вокалістки, легенди України - Квітки Цісик.
03 Жовтня, 2018 р., 11:29
Вчора, 02 жовтня, в рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю,  голова райдержадміністрації провів зустріч з  мешканцями  Орівської  сільської ради. Участь в зустрічі взяли  також керівник апарату райдержадміністрації  Іван Ватагович, головний спеціаліст  відділу  з питань цивільного захисту, транспорту  та доріг райдержадміністрації Тарас Равлінко, сільський голова Тетяна Сухроменда. Під час зустрічі керівник  району охарактеризував  основні аспекти соціально-економічного та культурного  розвитку Сколівщини,  наголосив  на пошуку  шляхів наповнення місцевих бюджетів,  легалізацію  робочих місць, підкреслив  важливу роль формування  засад громадянського суспільства, кожної громади, тощо.  Серед порушених питань  активом Орівської сільської ради, були:  ремонт дороги, розпаювання земель,  оптимізації школи,  використання  приміщення реорганізованої школи.
03 Жовтня, 2018 р., 11:27
 В понеділок, 1 жовтня,  голова райдержадміністрації провів робочу  з питань  підготовки  житлового фонду, комунального господарства, закладів освіти, культури, охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.  За результатами наради   дано доручення:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора