Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

18 Вересня, 2018 р., 12:46
Вигідніше офіційно оформити працівника, аніж у випадку виявлення незадекларованої праці заплатити штраф. Наголошуємо, що сьогодні за одного неофіційно працевлаштованого працівника штраф складає 111 690 гривень. А за ці кошти можна офіційно виплачувати 1 працівнику впродовж року заробітну плату не меншу,  ніж середню по області.
17 Вересня, 2018 р., 16:49
Відео урок з питань отримання інформації про вільну земельну ділянку та щодо порядку безоплатної передачі земельних ділянок громадянам України із земель державної або комунальної власності.
17 Вересня, 2018 р., 16:46
Упродовж 19-23 вересня у Львові відбудеться 25 Book Forum. Учасники: близько 250 видавництв і книготорговельних організацій, понад 1500 авторів, інтелектуалів, художників та культурних діячів з України та інших країн світу. Програма заходів: понад 1000 літературних, мистецьких, освітніх і соціальних заходів, які відбудуться на 50 локаціях. У програмі – 25 тематичних напрямків: історія, мови/переклади, креативні індустрії та урбаністика, бізнес, освіта, медицина, мистецтво, медіа та інші.
17 Вересня, 2018 р., 16:33
Сьогодні, 17 вересня, голова райдержадміністрації Богдан Янко, керівник апарату райдержадміністрації Іван Ватагович, керуючий справами районної ради Ярослав Турчин та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь в обласній нараді в режимі відеоконференції, яку провів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Під час наради обговорено наступні питання: про стан реалізації державної програми «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням із застосуванням сучасних технологій постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО»; про стан прийняття на баланс місцевих рад гідротехнічних споруд на території області; про відвідування дітьми музеїв Львівщини; про проведені заходи неформальної освіти у районах Львівської області та профорієнтаційних екскурсій.   За  результатами обласної наради  Богдан Янко  дав  відповідні доручення начальниками структурних підрозділів  райдержадміністрації  та її  апарату.
17 Вересня, 2018 р., 10:40
В неділю, 16 вересня,  біля Братської могили та каплички Пресвятої Богородиці  на г.Бренів (Орівська сільська рада) відбулось вшанування пам’яті  Українських Січових Стрільців, воїнів УПА та всіх Героїв, які  віддали  своє життя за волю та незалежність України.  Участь в урочистостях взяли керівник апарату Сколівської райдержадміністрації Іван Ватагович, Трускавецький міський голова Андрій  Кульчинський,  Орівський сільський голова Тетяна Сухроменда, краєзнавець Богдан Гуцило,  учнівська молодь, жителі с.Орів, с.Зимівки та гості з навколишніх населених пунктів.
15 Вересня, 2018 р., 14:14
В  м. Сколе на території ландшафтного парку баронів Гределів триває міжнародний   фестиваль «Мисливська  ватра».  Розпочались   урочистості  молитвою в церкві Різдва Пресвятої Богородиці – Молебнем  за Україну,  за всіх мисливців до їх святого покровителя, захисника міста Сколе архангела Михаїла. Відтак  делегації  лісогосподарських підприємств,  мисливських господарств  пройшли  святковою ходою   під супровід   оркестру містом до палацу Гределів.
14 Вересня, 2018 р., 15:03
В рамках проведення  Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»» комісією у складі головного спеціаліста служби у справах дітей Оленою Урдей, провідного спеціаліста із соціальної роботи Наталією Станович, інспектора з ювенальної превенції Наталією  Костишин,  проведено рейди  у Сколівській ЗОШ І-ІІІ ст., Сколівській академічній гімназії та початковій школі І ст. м.Сколе. Дітей схильних до бродяжництва та жебракування не виявлено, всі учні  приступили  до навчання. Крім цього, для учнів 6-Б класу Сколівської академічної гімназії проведено захід  на теми: «Стоп булінг. Правова культура учня». Діти мали можливість подивитися інформаційний ролик, проаналізувати різні ситуації, висловити свої міркування та бачення і насамкінець закріпили отриманні знання за допомогою тренінгу.
14 Вересня, 2018 р., 14:51
15 вересня 2018 року у м. Сколе на території ланшафтного парку баронів Гределів проводитиметься фестиваль «Мисливська  ватра».  Програма фестивалю:  10:00 год. - Молебень за Україну, всіх мисливців та їх святого покровителя, захисника міста Сколе архангела Михаїла, 10:30. - Освячення штандартів мисливських колективів, 10:45 - Урочиста хода учасників фестивалю через Сколе до палацу Гределів, 11:30 - Урочисте відкриття фестивалю та святкування Дня працівника лісу (святкові привітання від Владики Самбірсько-Дрогобицької єпархії, представників влади, закордонних та українських делегацій), 12:30 - Вручення нагород працівникам лісового господарства, 13:00 - Конкурс мисливських колективів (експозиція, мисливська страва, пісня, розповідь мисливської бувальщини, стрільба з пневматичної гвинтівки, імітація голосу оленя благородного, виводка собак мисливських порід), 15:00 - Виступи фольк гурту «Фіглярі», дуету «Голос із серця Карпат», фольклорних колективів району та області, 17:30 - Підведення підсумків, оголошення результатів, вручення нагород переможцям, 18:00 – Продовження виступів фольклорних колективів, 19:30 - Запалення «Мисливської ватри», народні гуляння, знайомства та братання мисливців, обмін досвідом тощо, 20:00 - Виступ гурту «Цвіт кульбаби».
14 Вересня, 2018 р., 14:37
«Надзвичайно важливо, що санкції проти Москви тепер пов’язані не лише з Україною. Це означає, що в світі приходить тверезе розуміння, що Росія — не лише наша проблема. Що Росія є загрозою для усього цивілізованого світу і демократичного світу, яка хоче скористатися принципами і правилами дипломатії, щоб досягти цілей гібридної війни», — заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).
14 Вересня, 2018 р., 14:29
Президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) наголосив, що ініціатива закріпити європейські та євроатлантичні прагнення в Конституції є сигналом суспільству про твердість зазначених планів, наміром попрощатися з Москвою та меседжем західним партнерам, що Україна скористається відкритими дверима.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора