Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

08 Жовтня, 2018 р., 12:54
В неділю, 14 жовтня 2018 року,   відбудуться   урочисті заходи з нагоди Дня українського козацтва, 76-ї  річниці створення Української Повстанської Армії  та Дня захисника України: - об 11.00 год. -  традиційне урочисте сходження  з майдану Незалежності м. Сколе до могили воїнів ОУН-УПА на г.Альтана (покладання квітів, поминальна панахида, пам'ятне віче,  патріотична програма  за  участю  народного  хорового колективу ансамблю пісні і танцю «Бойківщина» та народного вокального ансамблю «Горицвіт» (РНД «Бескид»); -  о 13.00 год. –  урочисте відкриття  Історико-краєзнавчого музею «Сколівщина» (м.Сколе, вул.Д.Галицького, 52); - о 17.00 год. – Молебень за Україну; дитяча літературна композиція «То все для Тебе Мати Божа!»; виставка вишиваних робіт  майстринь Сколівщини  біля статуї  Пресвятої Діви Марії та ангелів (перехрестя вулиць Стуса та Гайдамацької м. Сколе).
05 Жовтня, 2018 р., 14:15
Основні порушення, які можуть призвести до летальних випадків:  - герметично закриті вікна та двері, через які повітря погано надходить у приміщення; - встановлення у вентиляційних системах потужних витяжок над газовими плитами; - використання потужних вентиляторів, які починають витягувати повітря і створюють зворотну тягу у димових каналах. Як уникнути отруєння чадним газом?
05 Жовтня, 2018 р., 14:10
Відповідно до наказу відділу освіти Сколівської райдержадміністрації від 21 вересня 2018 року №272 «Про проведення туристсько-краєзнавчих змагань учнівської молоді Сколівщини, присвячених 76 річниці утворення Української Повстанської Армії», з метою популяризації здорового способу життя засобами туризму і краєзнавства, розширення кругозору дітей та юнацтва, виховання моральних якостей та патріотизму, пропаганди дитячого туризму і краєзнавства, популяризації туристських зльотів та змагань 02 жовтня 2018 року було проведено туристсько-краєзнавчі змагання учнівської молоді Сколівщини в селі Труханів, біля підніжжя скель Довбуша на Бубнищі.
05 Жовтня, 2018 р., 14:06
У четвер, 04 жовтня,   представники  служби у справах дітей, РЦСССДМ, Сколівського  бюро правової допомоги  провели профілактичні заходи у Тухольківському  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ», зокрема: для учнів 5-6 класів захід на тему: «Крок у майбутнє без алкоголізму та тютюнопаління» (охоплено 23 учнів); для учнів 7-8 класів захід на тему: «Булінг. Стоп шкільний терор! Правова культура  учня» (охоплено  24 учнів); - для  учнів 9-11 класів захід на тему: «Життя на продаж. Не стань жертвою торгівлі людьми» (охоплено 47 учнів).
05 Жовтня, 2018 р., 10:49
«У новому Законі про освіту закріплені імперативні гарантії навчання дітей та молоді з особливими освітніми потребами нарівні з іншими учнями в інклюзивному освітньому середовищі», - сказав Президент Петро Порошенко під час час зустрічі з працівниками освіти.
05 Жовтня, 2018 р., 10:47
Президент Петро Порошенко зазначає, що одним із перших пріоритетів його діяльності є освітня реформа і впровадження «Нової української школи». Президент зауважив, що чотири роки тому український народ здійснив цивілізаційний вибір на користь свого європейського майбутнього.
05 Жовтня, 2018 р., 10:46
«Нашу європейськість нам доводиться захищати і платити високу ціну. Україна вже, нарешті, має армію, вперше з часів нашої незалежності, армію, яка здатна зупинити агресора», - наголосив Президент Петро Порошенко на зустрічі з освітянами з нагоди Дня працівників освіти.
05 Жовтня, 2018 р., 10:45
Президент Петро Порошенко вітає ухвалення Верховною Радою України в першому читанні законопроекту «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та переконаний, що новий закон сприятиме європейським стандартам ставлення до прав меншин, національній єдності держави, об’єднуватиме суспільство та зміцнюватиме українську політичну націю. Про це Президент сказав на зустрічі з освітянами з нагоди Дня працівників освіти.
05 Жовтня, 2018 р., 10:21
Сколівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області рекомендує:  • НЕ купувати продукти харчування на стихійних ринках або з рук у приватних осіб. Купуючи будь-які харчові продукти у торговельній мережі споживач має право вимагати у продавця документи, що підтверджують якість та безпеку продукції.• НЕ вживати продуктів і напоїв при найменшій підозрі щодо їх якості та з простроченими термінами споживання. Зберігати продукти харчування тільки у спосіб зазначений на упаковці та у встановлений термін.
04 Жовтня, 2018 р., 17:52
Про стан  проведення осінньої призовної кампанії 2018 року у Сколівському районі розглянули  сьогодні, 04 жовтня, на нараді у голови  Сколівької райдержадміністрації Богдана Янка. В нараді взяли участь  також: керівник апарату райдержадміністрації Іван Ватагович, районний військовий комісар Руслан Мацигін та голови місцевих рад району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора