Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профілактичні заходи у Тухольківському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»

Дата: 05.10.2018 14:06
Кількість переглядів: 547

Фото без описуУ четвер, 04 жовтня,   представники  служби у справах дітей, РЦСССДМ, Сколівського  бюро правової допомоги  провели профілактичні заходи у Тухольківському  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ», зокрема: для учнів 5-6 класів захід на тему: «Крок у майбутнє без алкоголізму та тютюнопаління» (охоплено 23 учнів); для учнів 7-8 класів захід на тему: «Булінг. Стоп шкільний терор! Правова культура  учня» (охоплено  24 учнів); - для  учнів 9-11 класів захід на тему: «Життя на продаж. Не стань жертвою торгівлі людьми» (охоплено 47 учнів).

Діти мали можливість подивитися інформаційні ролики,  попрацювати у групах, проаналізувати різні ситуації, висловити свої міркування та бачення, взяти участь у іграх: «Міф чи правда», «Кордон»,  «Дерево результатів» і Фото без описунасамкінець закріпили отриманні знання за допомогою тренінгів. Загалом у заходах охоплено  94 учнів.

Крім цього,  на виконання спільного наказу №22-0/07-01/304/17 від 23 серпня 2018 року «Про організацію проведення у 2018 році Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» проведено рейд в ході якого з’ясовано, що усі учні охоплені навчанням.  Не виявлено дітей схильних до бродяжництва та жебракування.

Також  проведено рейд «Діти вулиці» з метою захисту прав та законних інтересів дітей, профілактики правопорушень та злочинності у  їх середовищі, виявлення фактів вчинення ними та відносно них правопорушень, порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, зокрема продаж їх дітям. Порушень не виявлено.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора