Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

30 Листопада, 2018 р., 16:40
Президент Петро Порошенко під  час робочої поїздки  на Хмельниччину  відвідав храм «Всіх Святих землі Української» Української Православної Церкви Київського Патріархату, де взяв участь у молитві з військовими капеланами та жителями Хмельницька.
30 Листопада, 2018 р., 16:39
Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, в межах акції «Не будь дитиною. Пройди тест на ВІЛ» відбувся прес-брифінг за участі директора Львівського обласного центру громадського здоров’я Мар’яни Служинської.
30 Листопада, 2018 р., 14:51
З початку 2018 року на території області було зафіксовано 105 випадків отруєння людей чадним газом, внаслідок чого постраждало 225 осіб (з них 72 дитини). На жаль не обійшлося без смертельних випадків – 13 випадків отруєння чадним газом мали летальні наслідки.
30 Листопада, 2018 р., 14:49
Сьогодні, 30 листопада, відбулася робоча  нарада за участю першого заступника Романа Чудійовича, заступника голови районної ради Юрія Допілка,  начальника фінансового управління райдержадміністрації Світлани Сидорик,  представників бюджетних установ району щодо виконання  основних фінансових показників за 2018 рік  та розгляду бюджетних запитів головних розпорядників  коштів з метою формування  проекту районного бюджету на 2019 рік.
30 Листопада, 2018 р., 11:34
Дорогі українці! Сьогодні на Святому Священному Синоді Вселенського Патріархату ухвалені історичні рішення про створення Автокефальної Української Православної Церкви. Схвалено текст Томосу про надання незалежності українській церкві, а також прийнято рішення про скликання об‘єднавчого православного Собору. Дату його проведення незабаром оголосить Патріарх Варфоломій. Учасники Собору оберуть предстоятеля незалежної Автокефальної Православної Церкви України. Йому і буде вручено Томос про автокефалію.
29 Листопада, 2018 р., 15:03
Пенсійний фонд надає зручну можливість здійснювати постійний контроль за такими даними, що впливають на пенсійні права громадянина. Веб-портал надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами ПФУ, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду. Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування Пенсійним фондом через Інтернет є той факт, що веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.
29 Листопада, 2018 р., 12:41
Актуальні питання захисту прав дітей обговорено сьогодні, 29 листопада, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів заступник  голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький. Зокрема,  під час  засідання  розглянуто висновок служби у справах дітей про можливість громадянки виконувати обов’язки опікуна над дитиною, позбавленою батьківського піклування. Заслухано річні  звіти про стан виховання, утримання і розвитку дітей, які виховуються у прийомних сім’ях у смт.Славське, с.Либохора, с.Тухолька. А також розглянуто та затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку служби у справах дітей.
28 Листопада, 2018 р., 12:45
«Я ненавиджу тебе- війна!». Цією піснею розпочалася зустріч школярів та педагогів  Лавочненської ЗОШ І-ІІ ст. № 2 з учасниками ООС. Нещодавно  до нашої школи завітав наш колишній колега (сьогодні-воїн)-Іван Олексійович Тимочко з військовим капеланом 24-тої окремої механізованої бригади ім. короля Данила о. Богданом Степанюком.Також на зустрічі був присутній і колишній учасник бойових дій, сільський голова Довгенько В.І. Можна було побачити цікавість в очах наших учнів, адже розмова з військовими виявилася надзвичайно захоплюючою. Вартобуло бачити, з яким щирим, трохи наївним, але майже дорослим інтересом діти розпитували військових. Їх цікавило все: зброя, військове спорядження, життя в окопах, настрої жителів Донбасу. І головне на вустах школярів - коли закінчиться війна?
28 Листопада, 2018 р., 12:33
Проблемні  питання, які турбують  учасників АТО обговорили сьогодні, 28 листопада, під час зустрічі в райдержадміністрації з  демобілізованими учасниками АТО та  членами  родин  військовослужбовців, які загинули під час проведення АТО. Участьв зустрічі також взяли голова райдержадміністрації Богдан Янко, голова районної ради Микола Романишин, голова Спілки ветеранів АТО Сколівщини о.Володимир Борис, заступники голови райдержадміністрації, керівники  соціальних служб,  структурних підрозділів райдержадміністрації,   Під час зустрічі обговорено  шляхи  вирішення соціальних і побутових  проблемних питань учасників АТО, зокрема,  забезпечення дровами, отримання стоматологічних  послуг та  зубопротезування, надання пільг учасникам добровольчих батальйонів, виділення земельних ділянок,  можливості квартирного обліку тощо.
28 Листопада, 2018 р., 12:26
Нагадуємо, що Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації приймає заявки на участь у відеоконкурсі «Моя екологічна історія». Повідомляємо, що залишилось обмаль часу до завершення прийому робіт. Учасники конкурсу повині надіслати свої відеопроекти не пізніше 7 грудня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора