Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Грудня, 2018 р., 17:44
Сьогодні, 06 грудня,  голова райдержадміністрації  Богдан Янко  та голова районної ради Микола Романишин привітали з нагоди Дня Збройних сил України  військовослужбовців навчально-спортивної  бази зимових видів спорту "Тисовець" .  Вітальну  святкову програму  для   військових представили  аматорські творчі колективи Сколівщини.
06 Грудня, 2018 р., 17:22
Із нагоди відзначення Дня Збройних Сил України учнівська молодь Сколівщини долучилася до акції «Свічка Захисника». Школярі Тухольківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» взяли участь у заходах, присвячених пам'яті воїна АТО Володимира Берези. Юні земляки Героя схилили голови перед його подвигом, засвітивши свічку пам'яті.
06 Грудня, 2018 р., 16:22
Сьогодні, 6 грудня,  в приміщенні Сколівського районного військового комісаріату відбувся захід, приурочений Дню Збройних сил України. Зі щирими вітаннями перед військовослужбовцями виступили вихованці Сколівського районного будинку дитячої та юнацької творчості та представники відділу освіти Сколівської РДА. Бажає Вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань. Низький Вам уклін! Слава Україні!
06 Грудня, 2018 р., 16:19
 На Львівщині з 1 грудня  поточного року проводиться обробка лісів проти сказу для диких м'ясоїдних тварин. Про це інформує   ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області. У населених пунктах з літаків над лісами розкидаються дози-приманки, які унеможливлять зараження м’ясоїдних тварин сказом. Польоти відбуваться по визначених паралельних лініях, із відстанню між ними орієнтовно один кілометр. Брикети величиною, як сірникова коробка, розкидатимуть з літака. Вміст цього брикета – кісткове борошно, в середині якого міститися вакцина. Дана вакцина абсолютно не шкідлива для людей, тварин і навколишнього середовища.
06 Грудня, 2018 р., 11:25
5 грудня  в Крушельницькому лісництві НПП «Сколівські Бескиди відбулося урочисте відкриття еколого-просвітницького центру. Зазначимо, що центр споруджено за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. В урочистостях з нагоди відриття еколого-просвітницького центру НПП «Сколівські Бескиди» взяли участь начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, начальник відділу біоресурсів, заповідної справи та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Інеса Шемелинець, представники природоохоронних установ та громадськості.
06 Грудня, 2018 р., 11:16
Шановні воїни! Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України — святом, яке уособлює мужність і незламність захисників рідної землі. Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Наші боєздатні Збройні Сили — це здобуток і заслуга мільйонів українців-патріотів, які зробили неймовірне — збудували армію і зупинили агресора. Щодня, спираючись на всенародну підтримку, зростає вишкіл українських воїнів, які зі зброєю в руках забезпечують мир та спокій українських громадян.
06 Грудня, 2018 р., 11:15
Шановні захисники нашої держави! Вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України! За Вашим надійним плечем українці почуваються захищеними, вільними і впевненими. У військових лавах кується міць держави, вірна чоловіча дружба і справжні богатирські характери! Пройшовши цю школу дорослого життя, Ви стали справжніми патріотами рідної України. Пишаємося Вами, Вашим прикладом для інших бути бадьорими і сильними у непростий час боротьби з російським агресором.  Бажаємо Вам міцного здоров'я і постійного захисту Божої Матері!
05 Грудня, 2018 р., 15:40
Сьогодні, 05 грудня,  відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення на території Сколівської міської ради під час  якого проведено  інформаційно – роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та правильності оформлення трудових відносин з найманими працівниками і недопущення неофіційного працевлаштування.
05 Грудня, 2018 р., 14:33
Проект «Різдвяний конвой» триває на Львівщині протягом 4-6  грудня - діти із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, отримають пакунки з подарунками, які сформували родини з Німеччини. На Сколівщині  подарунки отримали 158 дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Вітальну   програму для благодійників  та дітей  представили  вихованці Сколівського районного будинку дитячої та юнацької творчості.  Зі словами  привітань з прийдешніми святами  та  вдячності учасникам   благодійного проекту  звернувся заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький, наголосивши, що  тільки  доброта  та теплота людських сердець  врятує світ.
05 Грудня, 2018 р., 09:52
ГО Імпульс стартувала з новим проектом, основна ідея якого – допомогти жертвам націонал-соціалізму та іншим людям літнього віку, що проживають на Сколівщині, подолати свою ізольованість, інтегруватись в життя місцевих громад, а відтак, підвищити якість життя шляхом отримання доступних соціальних послуг за місцем проживання і створення простору і можливостей для міжпоколінного діалогу та обміну досвідом.  Проект буде впроваджений на Сколівщині за сприяння і фінансової підтримки Всеукраїнська благодійна організація "Турбота про літніх в Україні". Місце зустрічі: Діалог. TreffpunktDialog. Наш проект про літніх людей: - які пережили чимало болю і втрат і при цьому зберегти гідність, віру, любов, яку вони пронесли через все своє життя; - які готові передати у спадок все найцінніше, що накопичили. Проект спрямований також на молодь і близьке оточення літніх людей, які готові переймати життєвий досвід і включитись у волонтерську діяльність задля допомоги у вирішенні їх соціальних, юридичних, психологічних проблем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора