Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

28 Листопада, 2018 р., 11:51
Сьогодні, 28 листопада,  під головуванням першого заступника  голови райдержадміністрації Романа Чудійовича  відбулась робоча нарада  з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення  з суб’єктами господарювання галузі торгівлі, послуг, громадського харчування.   Під час зустрічі  підприємців в черговий раз  проінформовано про проведення заходів спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення (розпорядження Кабінету Міністрів України №649-р від 05.09.2018),  обговорено питання  про виплату заробітної плати не нижче мінімальної, про сплату  акцизного збору, а також заслухано  підприємців  «групи  ризику»  щодо  підвищення рівня заробітної плати найманим працівникам.
28 Листопада, 2018 р., 11:06
11 грудня в конференц – залі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького (м. Львів, вул. Люблінська, 168) відбудеться ІІІ Форум громадських організацій Львівщини «Партнерство та розвиток». Метою заходу є створення платформи для ефективної взаємодії та комунікацій між громадськими організаціями та органами влади  Цілі, що ставить перед собою Форум «Партнерство та розвиток» – напрацювання пропозицій спільно з представниками інститутів громадянського суспільства до регіонального плану заходів на 2019 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 - 2020 роки, обмін кращими практиками проектів щодо розвитку громадянського суспільства, обговорення актуальних викликів, що стоять перед громадськістю зараз та як їх вирішувати.
28 Листопада, 2018 р., 10:55
З нагоди відзначення 03 грудня Міжнародного дня людей з інвалідністю в службі зайнятості розпочалася «Декада зайнятості для людей з інвалідністю».  В рамках цієї декади 27 листопада  фахівцями відділу активної підтримки безробітних Сколівської районної філії ЛОЦЗ було організовано та проведено «Семінар за участю осіб з інвалідністю» за участі директора філії Іванни Тимоцко, заступника директора Ірини Тренич, фахівця з профорієнтації Людмили Глюдз, представника Сколівського правової допомоги Віри Андрейків та представника районного управління соціального захисту населення  райдержадміністрації Марії Фасольник. Зустріч відбулася з метою сприяння кращого розуміння проблем, пов`язаних з реалізацією прав людей з особливими потребами.
28 Листопада, 2018 р., 09:38
Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області повідомляє про проведення сеансів зв’язку “гарячих ліній” на  листопад 2018 року:  28 листопада  2018 року з 10.00 до 11.00 відбудеться “гаряча лінія” із начальником Сколівської ДПІ Стрийського управління ГУ  ДФС  у  Львівській області  Вовчастим Андрієм Володимировичем на тему: “Легалізація трудових відносин”.  Телефон “гарячої лінії”03 (251) 2-24-49.
27 Листопада, 2018 р., 16:49
Сьогодні, 27 листопада,  в приміщенні Сколівської РФ ЛОЦЗ було проведено семінар на тему «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем». На початку семінару, провівши з учасниками короткі вправи «Знайомство» і «Мої очікування» та, дізнавшись налаштування на спільну роботу в групі, фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки Ксенія Паньків спільно з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Василем Меленчуком ознайомили безробітних з переліком актуальних вакансій та розповіли про можливості працевлаштування на Сколівщині.
27 Листопада, 2018 р., 16:20
Сьогодні,  27 листопада, призначено державні соціальні допомоги 38 малозабезпеченим  сім’ям  району  та 31 заявнику – житлові субсидії.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Володимира Крушельницького.
27 Листопада, 2018 р., 15:13
Інститут позбавлення батьківських прав залишається виключним, крайнім заходом впливу на батьків, які недобросовісно виконують свої обов’язки щодо виховання та утримання своїх дітей. Сімейний кодекс містить виключний перелік підстав позбавлення батьківських прав, якщо батьки:
27 Листопада, 2018 р., 15:01
На початку липня прийнято другий  пакет законів у рамках проекту Уряду та Мін’юсту #ЧужихДітейНеБуває. Новації цих законів покликані захистити економічні права найменших українців та убезпечити їх від можливого економічного насильства з боку дорослих.  Серед іншого ми прописали й норму, яка стосується підвищення мінімального розміру аліментів на одну дитину. Ця норма, як й інші положення пакету законів, почала діяти 28 серпня.
27 Листопада, 2018 р., 10:21
За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на дорогах Сколівського району та Львівської області впродовж 27-30 листопада збережеться ожеледиця. Відділ з питань цивільного захисту, транспорту та доріг Сколівської РДА нагадує, що дотримання основних правил безпеки руху під час ожеледиці вберігає від різного виду травм.
27 Листопада, 2018 р., 10:18
Вчора, 26 листопада, голова райдержадміністрації Богдан Янко  та  понад 20  посадових осіб місцевого самоврядування   району взяли участь в засіданні Ради регіонального розвитку  Львівської області. Під час засідання  про успішний досвід місцевого  самоврядування в умовах децентралізації  презентувала  Славська об'єднана територіальна громада. У межах Засідання присутніх  ознайомили з ходом реалізації реформи децентралізації на Львівщині, а також представили Перспективний план розвитку Львівської області на 2019-2021 роки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора