Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Січня, 2019 р., 12:48
     Вчора, 30 січня, перший заступник голови райдержадміністрації  Роман Чудійович провів  зустріч з суб'єктами господарювання галузі торгівлі. В нараді  взяли участь представники: Головного Управління Держпраці  у Львівській області, управління економічної політики райдержадміністрації,  територіального центру соціального обслуговування, Головного Управління Пенсійного фонду України в Сколівському районі Львівської області, Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості, Сколівської ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області. В ході зустрічі обговорено питання необхідності дотримання з суб'єктами господарювання  рівня мінімальної заробітної плати та легалізації найманої праці, сплати всіх видів податків. Неодноразово наголошено, що контролюючі органи проводять перевірки  згідно  розпорядження Кабінету Міністрів №649-р від 05.09.2018 р. «Про проведення заходів спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості».  
31 Січня, 2019 р., 11:52
Львівська обласна державна адміністрація розробила Програму підвищення конкурентоспроможності Львівської області, яка затверджена сесією Львівської обласної ради (рішення від 17.02.2017 №364). Програма визначає комплекс пріоритетних завдань щодо інвестиційного розвитку, підтримки малого та середнього бізнесу, інноваційного розвитку, інституціональної та аналітичної підтримки регіональної політики. Дана програма розрахована на суб’єктів підприємницької діяльності та демобілізованих учасників АТО (ООС). Метою Програми є забезпечення високого рівня розвитку Львівської області.
31 Січня, 2019 р., 10:43
Кожній українській сім’ї, в якій народжуються діти, Уряд надає грошову допомогу в розмірі 41 280 гривень. Грошові виплати здійснюються одноразово в сумі 10 320 гривень, решта коштів виплачується рівними частинами впродовж наступних 36 місяців. Протягом трьох років декретної відпустки держава також щомісяця сплачує за маму єдиний соціальний внесок, що збільшує її страховий стаж.
31 Січня, 2019 р., 10:37
Відповідно до ст. 169 Податкового кодексу України, це право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отриманого від одного роботодавця у вигляді заробітної плати.
31 Січня, 2019 р., 10:14
Департаментом  внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА оголошено проведення конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.  Конкурсні пропозиції приймаються з 9 січня до 8 лютого 2019 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 09-00 до 18-00 год. за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 403.
30 Січня, 2019 р., 17:23
Бій став великим подвигом в ім'я України, хоч і не мав визначального воєнного значення для українського народу, проте, став символом героїзму, жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежність. Бойовий наказ наша молодь виконала, а пам'ять полеглих оповита ореолом слави, стала зразком для майбутніх поколінь! Нехай їх смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину! 29 січня  в Сколівській районній бібліотеці проведено патріотичну годину "Червоніє сніг на полі, це пролляли кров герої..." до 101-ї річниці боїв під Крутами.
30 Січня, 2019 р., 15:05
На одну вакансію у Львівській області претендують двоє безробітних. Однак проблема полягає в тому, що роботу здебільшого шукають особи з вищою освітою (63%), тоді як база вакансій рясніє пропозиціями працевлаштування для представників робітничих професій (73%).
30 Січня, 2019 р., 14:58
Серед хворих на кір зареєстрували багато випадків ускладнень – пневмонії, отити, бронхіти, гепатити та енцефаліти. Щеплені діти, якщо і хворіють, то хвороба проходить в легкій формі без госпіталізації у стаціонар. Щодня реєструють усе більше нових хворих на кір як серед дітей, так і дорослих. Як вберегти себе та рідних від страшної недуги, чи справді захищає від хвороби вакцинація. Як передається вірус кору. Morbillivirus — вірус кору — надзвичайно заразний, він швидко передається від хворої людини до здорової повітряно-крапельним шляхом, тобто під час вдихання найдрібніших крапель слизу, які потрапили в повітря при чханні, кашлі або розмові хворого. Вірус кору може жити в повітрі та на поверхнях до двох годин після того, як хвора людина залишила приміщення. Кір — одне з найбільш заразних захворювань, відомих у світі 9 з 10 неімунізованих людей, що контактують із хворим, будуть заражені.
30 Січня, 2019 р., 14:51
Представництво Європейського Союзу в Україні реалізовує ініціативу «Дні кар’єри в ЄС», яка відбудеться в 15 різних містах України в 2019 році. Для реалізації заходів в межах проекту Представництво ЄС в Україні розшукує партнерів серед органів державної влади, вищих навчальних закладів, представників бізнес-середовища та інститутів громадянського суспільства. Критерії відбору партнерів для заходу:
30 Січня, 2019 р., 10:02
Президент Петро Порошенко наголошує на важливості формування в Україні середнього класу. Під час виступу на Форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» він висловив думку, що «саме ІТ-сектор може допомогти Україні збільшити частку середнього креативного класу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора