Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

25 Січня, 2019 р., 12:14
Вчора, 23 січня, відбулось засідання  ради регіонального  розвитку с.Побук Труханівської сільської ради, під час якого обговорено основні здобутки та  перспективи  розвитку населеного пункту.  Участь в  засіданні   взяли голова  райдержадміністрації Богдан Янко,  заступник голови райдержадміністрації  Володимир Крушельницький, начальник відділу освіти Олена Урдей, актив та громадськість села.  Серед проблем, які  порушували мешканці  села  під час зустрічі,   це -  електропостачання,  розпаювання земель, заміна трансформатора, зміна маршруту Сколе-Труханів із заїздом у с.Побук, ремонт приміщення ФАПу (внутрішні роботи), підписання медичних декларацій, інформування населення  про реалізацію державних та обласних програм, ремонт пічного опалення в Народному домі.
25 Січня, 2019 р., 12:11
У середу, 23 січня, відбулось обговорення  перспективного плану розвитку с.Ямельниці. Участь в засіданні ради регіонального розвитку взяли заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький, директор районного територіального центру соціального обслуговування Михайло Свистун, посадові особи та депутати Ямельницької сільської ради,  громадськість  населеного пункту.  Ключові питання, які обговорено під час засідання, це -  стан електропостачання  та  заміна опор ліній електропередач,   капітальний ремонт дороги  Ямельниця-Крушельниця, проведення будівельної експертизи щодо  ремонту фасаду ЗОШ І-ІІ ст., ремонт моста,  підписання медичних декларацій, розчистка дороги в зимовий період, забезпечення оргтехнікою ФАПу, проведення паспортизації місцевого храму, про можливість забезпечення одинокопроживаючих осіб медикаментами в рамках реалізації програми «Доступні ліки».
24 Січня, 2019 р., 17:51
Урочисто, в піднесеному настрої 22 січня 2019 року у Славському відзначили 100-річчя Дня Соборності України. На головній площі селища відбувся флешмоб: як символ воз’єднання України, присутні утворили два «живі ланцюги», які з’єднались в один.  Все це супроводжувалось українськими піснями, колядою та виступами місцевих музикантів. На завершення на площі замайорів величезний синьо-жовтий прапор, лунали побажання і привітання. Ми пам’ятаємо цей історичний момент, який ще тоді довів, що Україна єдина і неділима.
24 Січня, 2019 р., 13:59
В Конституції України зазначено, що кожен громадянин має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.  Стягнення боргів із заробітної плати на користь працівників є одним із ключових завдань Міністерства юстиції України. Чи має роботодавець при звільненні виплатити всю суму одразу?
24 Січня, 2019 р., 13:56
Відповідно до норм законодавства, зокрема ст.115 Кодексу законів України про працю, заробітна плата має виплачуватись регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів − представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує 16 календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.
23 Січня, 2019 р., 18:17
Відповідно до вимог ч. 2, 3 ст. 119 КЗпП України, працівникам, які залучаються до виконання обов'язків, передбачених законами України "Про військовий обов'язок і військову службу" і "Про альтернативну (невійськову) службу","Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію",  надаються гарантії та пільги відповідно до цих законів.
23 Січня, 2019 р., 12:41
Дорогі друзі! Рівно дев’яносто років тому на українській Донеччині, в селі з символічною назвою Благодатне, у шахтарський родині прийшов у цей світ хлопець Михайло Денисенко. Йому випало пережити і Голодомор, і лихоліття Другої світової, з якої не повернувся батько.
23 Січня, 2019 р., 12:33
Від 22 січня у школах Львівщини триває кампанія із вакцинації дітей проти кору. Здійснюватиметься вона у два етапи. Першим етапом кампанії стануть тематичні шкільні збори, під час яких лікарі з батьками обговорюватимуть питання щодо необхідності вакцинації школярів від кору. Відповідні збори батьків відбуватимуться у школах області впродовж цього тижня, з 21 по 25 січня.
23 Січня, 2019 р., 12:32
З 23 січня   начальником відділу освіти райдержадміністрації  призначено  Олену Іванівну Урдей. Представлення  нового начальника освітньої галузі Сколівщини відбулось сьогодні  під час наради з  директорами   загальноосвітніх навчальних закладів  району  за участі  директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомири Мандзій, голови райдержадміністрації Богдана Янка, голови районної ради Миколи Романишина.
23 Січня, 2019 р., 10:10
Вчора, 22 січня, відбулось засідання  ради регіонального  розвитку с.Нижнє Синьовидне, під час якого обговорено основні здобутки та  перспективи  розвитку населеного пункту.  Участь в  засіданні   взяли голова  райдержадміністрації Богдан Янко,  заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький,  посадові особи та депутати сільської ради,  громадськість села. Серед основних робіт, проведених в 2018 році, це - реконструкція системи опалення спортивного залу Нижньосиньовидненської ЗОШ І-ІІ ступенів та реконструкція вуличного освітлення с.Нижнє Синьовидне по вулицях Івана Франка, Героїв УПА  та Шевченка. За кошти обласного та місцевих бюджетів затверджено генеральний план с.Нижнє Синьовидне. За кошти районного бюджету розроблено проектно-кошторисну документацію на реставрацію церкви Успення Пресвятої Богородиці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора