Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

05 Лютого, 2019 р., 13:46
Наближається Всесвітній день води. З цієї нагоди департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно із природоохоронними установами області оголошує конкурс дитячого малюнку «Вода – джерело життя».
05 Лютого, 2019 р., 13:43
Батьки зобов’язані не пізніше 1 місяця від дня народження дитини зареєструвати народження дитини в органі ДРАЦС за місцем проживання одного з батьків або за місцем народження дитини.
05 Лютого, 2019 р., 13:39
Головне управління ДФС у Львівській області повідомляє, що упродовж 2018 року 799 платників податку на додану вартість подали заявки на відшкодування на суму 2 млрд 666,1 млн грн, а це на 1 млрд 54,6 млн грн або на 65% більше, порівняно з минулим роком.
05 Лютого, 2019 р., 13:37
У грудні минулого року Міністерство юстиції України спільно з Центральною виборчою комісією започаткували ініціативу «Я МАЮ ПРАВО ОБИРАТИ», яка реалізовується в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!». До неї також  долучилася і система  безоплатної правової допомоги, яка включає понад 550 центрів та бюро по всій країні. Зважаючи на це, ми у рамках започатковуємо  консультування громадян з виборчого права. Сьогодні наша гостя - Марія Николаїшин - директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної воринної правової допомоги.
05 Лютого, 2019 р., 13:34
       Продовжуємо ділитись позитивним досвідом щодо отримання дітками заборгованих коштів по аліментах.  28.04.2014 року до Жовківського  районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області надійшов виконавчий документ  Жовківського районного суду Львівської області про стягнення з боржника на користь стягувача на утримання неповнолітнього   сина, аліменти в розмірі 1/4 частини всіх доходів, щомісячно, але не менше 30 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи  з 01.02.2008  року і до досягнення дитиною повноліття,  на підставі якого  28.04.2014 року  державним виконавцем  винесена постанова про відкриття виконавчого провадження, яка направлена сторонам.
04 Лютого, 2019 р., 15:54
У п’ятницю, 01 лютого,  відбулось обговорення  перспективного плану розвитку с.Козьова. Участь в засіданні взяли голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький,  керівник апарату райдержадміністрації Іван Ватагович, посадові особи та депутати Козівської  сільської ради,  громадськість  населеного пункту.  Зокрема,  в  с.Козьова в 2018 році реалізовано 2  мікропроекти,  а саме: «Капітальний ремонт шляхом заміни вікон на металопластикові енергозберігаючі НВК СЗШ-ліцей с.Козьови при ЛНУ ім. Івана Франка Сколівської районної ради» на суму – 210,218 тис. грн (використано з обласного бюджету – 87,995 тис. грн, кошти місцевого бюджету – 83 тис. грн, кошти громади та нефінансовий внесок – 39,233 тис. грн.) та «Придбання обладнання для покращення умов здобуття якісної освіти у НВК СЗШ- ліцей с.Козьови при ЛНУ ім. Івана Франка Сколівської районної ради» на суму –188 тис. грн (використано з обласного бюджету – 93,5 тис. грн, кошти місцевого бюджету – 64,360 тис. грн, кошти громади та не фінансовий внесок – 30,240 тис. грн.
04 Лютого, 2019 р., 15:48
01 лютого  відбулось обговорення  перспективного плану розвитку с.Тишівниця, що входить до складу Нижньосиньовидненської сільської ради. Участь в засіданні взяли голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький, сільський голова  та депутати  місцевої ради,  громадськість села.   Серед ключових  питань,  які  озвучили  мешканці с.Тишівниця,  це - покращення матеріально-технічної бази Народного дому, відкриття продовольчого магазину,  розпаювання земель, запровадження туристичного збору,  заміна опор ліній електропередач та встановлення трансформатора.
04 Лютого, 2019 р., 14:27
В рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» продовжуємо ознайомлювати з правами громадян. На сьогодні говоримо про те, які права має споживач та як людині їх захистити.  ПРАВА, ЯКІ МАЄ СПОЖИВАЧ, КОЛИ ПРИДБАЄ ТОВАР:
03 Лютого, 2019 р., 13:31
Ваше Блаженство! Високопреосвященні Владики і Всечесні Отці! Дорога, високодостойна громадо! Дорогий український народе! В останні два місяці ми як ніколи часто зустрічаємося у цих тисячолітніх стінах Святої Софії Київської. І кожна подія, що нас збирає, є по-справжньому подією історичною. Ми були тут з вами 15 грудня 2018 року, коли на Об’єднавчому Соборі постала автокефальна Православна Церква України, і владика Епіфаній був обраний її, нашої Церкви, Предстоятелем. 7 січня під покровом Пресвятої Богородиці Оранти Митрополит Епіфаній служив тут першу Різдвяну службу Божу, першу Різдвяну літургію після отримання Церквою Томосу про автокефалію. І сьогодні, дорогі мої, ми з вами присутні на події, яка є і продовженням, і завершенням попередніх. Інтронізація Предстоятеля української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Епіфанія означає, що Церква і православний український народ отримують нового лідера.
03 Лютого, 2019 р., 13:29
З нагоди відзначення 90-річчя створення ОУН в Лавочненській ЗОШ І-ІІ ст. №2 було проведено тематичні заходи: книжкову виставку «Степан Бандера – національний герой», годину спілкування «Провідник ОУН-УПА», перегляд документального фільму «Хто такий Степан Бандера». Інсценівка пісні «Ой у лісі, на полянці…» надихнула юне покоління на почуття відповідальності до своїх обов’язків перед державою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора