Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Січня, 2019 р., 09:45
У вівторок, 22 січня  2019 року,  о 14.30 год. в  Районному народному домі «Бескид» м.Сколе відбудеться урочистий патріотичний захід «На шляху до Соборності», присвячений 100-річчю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Також просимо у цей день максимально прикрасити свої будинки, подвір’я, балкони та вікна Державним прапором України, щоб разом урочисто відзначити свято нашої єдності та неподільності.
18 Січня, 2019 р., 11:56
З 01.01.2019 року розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2018 рік. Важливо пам’ятати, що безпосередньому поданню Вами декларації може передувати виникнення у Вас питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу. Тому просимо Вас перевірити, що Ви без перешкод можете зайти до Реєстру та маєте всю необхідну інформацію для заповнення декларації.
18 Січня, 2019 р., 10:43
21 січня у Львівській обласній державній адміністрації відбудуться навчання для представників інститутів громадянського суспільства Львівщини щодо умов участі у конкурсі проектів у межах обласних програм "Молодь Львівщини" на 2016-2020 роки та Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018 - 2020 роки.
18 Січня, 2019 р., 10:42
З метою підтримки талановитих та обдарованих дітей пільгової категорії запрошуємо до участі у міжнародному конкурсі-фестивалі «Щасливі долоні» та на здобуття премії «Диво-дитина». Міжнародний конкурс-фестиваль «Щасливі долоні» талановитих та обдарованих – це відкритий мистецький захід, що проводиться щороку в державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» за ініціативи громадських організацій, які працюють у сфері захисту прав сім’ї та дітей, та підтримки Міністерства соціальної політики України. Метою Фестивалю є підтримка талановитих та обдарованих дітей, у тому числі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку творчих здібностей та оздоровлення дітей. У Фестивалі беруть участь талановиті та обдаровані діти, дитячі колективи, які виявили високий рівень творчих досягнень, у двох вікових категоріях (від 9 до 12 років включно та від 13 до 16 років включно) та за трьома напрямами (освіта, спорт та мистецтво). Більше про умови участі можна дізнатись на офіційному сайті Фестивалю.
18 Січня, 2019 р., 10:30
Вчора відбулось обговорення  перспективного плану розвитку с.Урич Підгородецької сільської ради. Участь в засіданні взяли голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький, посадові особи та депутати Підгородецької сільської ради,  громадськість  с.Урич. Голова Підгородецької сільської ради Орислава Варгас  прозвітувала про роботу за звітній період та озвучила  пріоритетні питання  розвитку населеного пункту.
18 Січня, 2019 р., 10:13
У середу, 16 січня, призначено державні соціальні допомоги 68 малозабезпеченим  сім’ям  району.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Володимира Крушельницького.
17 Січня, 2019 р., 15:34
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України по території області: 18 - 20 січня на дорогах ожеледиця. 18 січня вдень місцями пориви західного вітру 15 – 20 м/с.  І рівень небезпечності, жовтий. У зв'язку iз снігопадами і хуртовиною 18 сiчня в горах Львiвської областi зберiгається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень). З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та своєчасної ліквідації їх можливих наслідків пропоную відповідно до компетенції:
17 Січня, 2019 р., 15:28
«Ми впевнено йдемо своїм шляхом. Це шлях побудови демократичної, правової, європейської держави, яка чітко і цілеспрямовано прямує до членства в Європейському Союзі і НАТО. Це шлях нашого національного консенсусу, національної ідеї. І з цього шляху, я впевнений, ми вже не звернемо», - сказав Президент Петро Порошенко на щорічній зустрічі з іноземними дипломатами. Глава держави підкреслив, що поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з ЄС є «нашим дороговказом повномасштабної економічної інтеграції до спільного європейського ринку».
17 Січня, 2019 р., 14:32
Сьогодні, 17 січня,  голова райдержадміністрації Богдан Янко провів  робочу нараду-семінар з посадовими особами місцевого самоврядування  району.  Основними питаннями, які обговорено під час наради, були:  розчищення  доріг  в зимовий  період; надання земельних ділянок учасникам АТО; про надання дотації за утримання молодняка ВРХ; укладення декларацій із сімейними лікарями; стан реалізації  Програми «Доступні ліки» в 2019 році; внесення змін до Закону України «Про порядок виділення  паїв в натурі»; стан організації централізованого вивезення твердих побутових  відходів  з населених пунктів району; щодо реалізації Програми  «Клієнт-Казначейство-Клієнт». А також доведено  графік виїздів в населені пункти району з обговорення плану розвитку Сколівського району на 2019-2021 рр.;  про черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2018 рік.
17 Січня, 2019 р., 10:43
У середу, 16 січня, відбулось засідання  ради регіонального  розвитку с.Сопіт  Підгородецької сільської ради, під час якого обговорено   основні здобутки та  перспективи  розвитку населеного пункту.  Участь в  засіданні   взяли заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький,  начальник юридичного  відділу райдержадміністрації Степан Фединишин,  завідувач районного методичного кабінету  відділу освіти Ліліана Іванютенко,  посадові особи та депутати Підгородецької сільської ради,  громадськість  Сопота. Серед пріоритетних об’єктів в населеному  пункті  на 2019-2021 роки - будівництво Народного дому на 50 місць, ремонт дороги,  покращення  транспортного сполучення. Ключові проблеми, які піднімалися мешканцями Сопота, це  -  ремонт доріг, берегоукріплення, ремонт моста  через р.Сопітчанка, розчищення русла р.Сопітчанка,  електропостачання,  транспортне сполучення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора