Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

08 Лютого, 2019 р., 16:32
Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації повідомляє, що з метою покращення організації надання медичної допомоги учасникам бойових дій та учасникам Революції Гідності, а також повторного їх обстеження, на базі Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих відкрито консультаційний кабінет.
08 Лютого, 2019 р., 15:04
Сьогодні, 08 лютого,  заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький  провів робочу нараду з  керівниками структурних підрозділів та установ соціальної та гуманітарної сфери.  Серед питань, які обговорено, це – підвезення  школярів, відзначення Дня Героїв Небесної Сотні та  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, проведення  заходів  з нагоди Міжнародного  Дня  рідної мови та роковин народження Л.Українки. А також про стан реалізації урядової програми «Доступні ліки» та  підписання медичних декларацій. Також проведено робочу зустріч з працівниками  Орявської лікарської  амбулаторії щодо роботи, підписання медичних декларацій, реалізації програми «Доступні ліки», матеріально-технічного забезпечення тощо. 
08 Лютого, 2019 р., 14:52
У четвер, 07 лютого,  проведено обговорення  перспективного плану   розвитку с.Крушельниця за участю  голови райдержадміністрації Богдана Янка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького,  посадових осіб   та депутатів  Крушельницької  сільської  ради, громадського активу села. Про зроблене за звітній період та  пріоритетні напрямки розвитку  населеного пункту на наступні роки доповіла сільський голова Оксана Іваницька. Зокрема, це - будівництво спортивного майданчика із штучним покриттям, реконструкція ДНЗ (закупівля й встановлення  устаткування та обладнання), перекриття даху Народного дому, заміна вікон та дверей в лікарській амбулаторії, пошук інвесторів, розвиток рекреаційно-туристичної сфери.
08 Лютого, 2019 р., 14:40
У середу, 07 лютого,    під керівництвом  голови райдержадміністрації Богдана Янка відбулась робоча нарада з посадовими особами місцевого самоврядування   району.  Основними питаннями,  які обговорено  під час наради, це -   відбір громадян на військову службу за контрактом  та підготовку до проведення  чергового призову  громадян України на строкову військову службу у 2019 році,  сплата  податків до  бюджетів всіх рівнів,  про вивіз твердих побутових відходів з населених пунктів району, про підготовку до виборів,   а також   про  черговий етап електронного декларування. За результатами наради  головам місцевих рад  доручено активізувати інформаційно-роз’яснювальну та просвітницьку  роботу на місцях  з метою   належного вирішення та  реалізації вищевказаних питань.
08 Лютого, 2019 р., 09:40
Поняття «невитребувані паї» врегульовується новою редакцією Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» (далі – Закон). До категорії невитребуваних земельних часток (паїв) відносяться:
07 Лютого, 2019 р., 17:56
З 1 березня 2019 року запроваджується надання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг у готівковій формі, тобто субсидія виплачуватиметься грошима безпосередньо громадянам. Застосовується до одержувачів, яким субсидія призначена на поточний опалювальний період, починаючи з жовтня-грудня 2018 р. Порядок надання субсидій  у готівковій формі:
07 Лютого, 2019 р., 17:45
Про організаційні питання щодо  проведення семінару-практикуму: 1. Семінар-практикум по спортивних походах буде проведений 22-24 лютого 2019 року за адресою: с. Кам’янка, вул Кам’янецька 11, Сколівського р-ну Львівської області, туристична база «Карпати». 2. Розміщення учасників у головному корпусі т/б «Карпати». Вартість проживання: - в дво-, три- та чотиримісних номерах – 85 грн. з особи за добу; - в номерах з покращеними умовами – 95 грн. з особи за добу; - в літніх будиночках – 50 грн. з особи за добу. 3. Харчування організовується самостійно. Є можливість приготування їжі на кухні (мікрохвильова піч, електроплита, холодильник, посуд). Для користування надається літня альтанка та мангали. 4. Програмою семінару передбачено теоретичні та практичні заняття. Для участі в практичних заняттях учасники семінару повинні мати ноутбук з можливістю працювати в програмах Microsoft Office Word та Microsoft Office PowerPoint. 5. Для сходження на г. Ключ учасники семінару повинні мати відповідне спортивне (трекінгове) взуття, одяг та штурмовий рюкзачок.
07 Лютого, 2019 р., 17:37
Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА запрошує долучатись до акції та проявити свою небайдужіть у збереженні первоцвітів. З метою збереження первоцвітів в межах Всеукраїнської акції «Первоцвіти» Регіональний ландшафтний парк «Верхньодністровські Бескиди» оголошує конкурс листівок  до весняних свят.
07 Лютого, 2019 р., 17:34
Сьогодні, 7 лютого, у Львівській обласній державній адміністрації відбулось друге засідання Оргкомітету щодо проведення першого етапу з авторалі «Зимові вершини». У межах засідання присутні розглянули питання посилення безпеки під час змагань та облаштування якісної траси, що відповідатиме рівню перегонів.
07 Лютого, 2019 р., 17:24
Верховна Рада України ухвалила 334 голосами президентський законопроект щодо закріплення у Конституції України курсу на членство України в Європейському Союзі та Північноатлантичному Альянсі. Сьогоднішній день Президент Петро Порошенко назвав історичним: «Це день, коли у Конституції закріплено як зовнішньополітичні орієнтири рух України до Європейського Союзу та до Північноатлантичного Альянсу». Глава держави привітав рішення парламенту та висловив впевненість в тому, що українська влада і надалі продовжить спільні зусилля по реформуванню України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора