Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

07 Лютого, 2019 р., 13:44
У вівторок, 06 лютого,  відбулись зустрічі з обговорення планів розвитку на 2019-2021 роки в селах Опорець, Лавочне, Тернавка. Участь  в засіданнях рад регіонального  розвитку населених пунктів  взяли  голова райдержадміністрації Богдан Янко, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Чудійович,  посадові особи  та депутати  Опорецької і Лавочненської  сільських  рад, громадськість  населених пунктів.
07 Лютого, 2019 р., 13:03
06 лютого відбулось  засідання районної робочої групи з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати під головуванням  першого заступника голови РДА Романа Чудійовича. З суб’єктами господарювання обговорено питання підняття мінімальної заробітної плати та  виплати заробітної плати не нижче встановленого законодавством рівня, легалізації найманої праці, сплати всіх видів податків. Вкотре наголошено, що ГУ ДФС, ГУ Держпраці, Пенсійний фонд  здійснюють перевірки на виконання розпорядження Кабінету Міністрів №649-р від 05.09.2018 р. «Про проведення заходів спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості».
07 Лютого, 2019 р., 12:32
«Звичайно, ми не маємо права вакцинувати дітей без дозволу батьків. Здоров’я дітей – це відповідальність їх батьків. Але все ж одна дитина, яка захворіла і перебуває в колективі, несе небезпеку усім. Тому ми закликаємо батьків бути відповідальними і убезпечити своїх дітей і їх оточення. Це питання компетенції не лише медиків, освітян, але й усіх свідомих громадян», - наголосив сьогодні, 7 лютого, під час прес-конференція щодо ситуації із захворюваністю на кір та додаткових заходів з вакцинації дітей шкільного віку в.о. заступника директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.
06 Лютого, 2019 р., 22:15
В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями.  З метою захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет 5 лютого 2019 року за участі спеціаліста служби у справах дітей Ірини Дуб, у Сколівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено профілактичний захід на тему «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?» для учнів 10 класу (охоплено 16 учнів).  Учні  мали можливість переглянути інформаційний ролик, проаналізувати різні ситуації, попрацювати у групах, висловити свої міркування та бачення.
06 Лютого, 2019 р., 21:29
Президент Петро Порошенко наголосив на важливості довіри до людей, які отримують субсидії. Про це Глава держави сказав під час наради в Міністерстві соціальної політики щодо запуску системи монетизації субсидій. «Монетизація – віддайте гроші споживачам субсидій, гроші з державного бюджету», - сказав Президент. При цьому він зазначив, що система не працювала ефективно з причин дефіциту довіри. «Українцям не довіряли. Не довіряли, бо казали, що якщо віддати готівку пенсіонерам, малозабезпеченим, то вони не заплатять (за спожиті житлово-комунальні послуги – ред.). Хочу наголосити, що і я як Президент, і Прем’єр-міністр, і Уряд довіряємо українцям», - підкреслив Глава держави.
05 Лютого, 2019 р., 20:51
Сколівщина долучилась до флешмобу "Слова незламних", приуроченому 90-річчю створення Організації Українських Націоналістів. Зокрема,  04 лютого,  до актової зали  райдержадміністрації   завітала учнівська молодь Сколівської академічної гімназії, процитувавши  відомих діячів ОУН. А також спільно з держслужбовцями райдержадміністрації виконали гімн Організації Українських Націоналістів «Зродились ми великої години». Також  флешмоб підтримали  учні   загальноосвітніх навчальних закладів району.
05 Лютого, 2019 р., 20:37
Про це сьогодні, 5 лютого, під час брифінгу повідомив заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Андрій Тур. "Уже традиційно вп’яте на території Львівської області відбудеться перший етап з авторалі «Зимові вершини». Змагання відбуватимуться впродовж 8 – 9 лютого на території  Сколівського, Турківського та Дрогобицького районів. Розпочинається ціла плеяда авторалі цього року і це буде наш перший етап", - зазначив Андрій Тур.  Окрім того, змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської обласної державної адміністрації та за підтримки Турківської, Сколівської та Дрогобицької районних державних адміністрацій.
05 Лютого, 2019 р., 16:09
Сьогодні, 5 лютого, в Україні розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 25 березня. Кожен учасник матиме змогу скласти тест не більше як з чотирьох предметів. Кожен випускник загальноосвітнього навчального закладу для отримання документа про середню освіту (атестата) повинен здати три обов’язкові предмети: українська мова і література – обов’язковий для всіх, другий на вибір учня – математика або історія України і третій – на вибір із тих 11, що залишилися. Щоб взяти участь у ЗНО, необхідно створити і заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу "Зареєструватися", розміщеного на сайті Львівського РЦОЯО.
05 Лютого, 2019 р., 16:03
В неділю, 3 лютого,  в м.Сколе під егідою шахово-шашкової федерації Сколівського району відбувся I етап Чемпіонату району з шахів в якому взяли участь значна кількість (25 учасників) всіх вікових категорій!  В загальному заліку беззаперечним переможцем став Диміцький Микола, друге місце посів ветеран шахового спорту Горбенко Георгій, третім став Кедьо Микола. Якщо аналізувати окремо залік в інших категоріях,  то турнірна таблиця призерів матиме такий вигляд:
05 Лютого, 2019 р., 15:59
Цей тиждень в Сколівській ЗОШ І-ІІІ ст. розпочався під гаслом "Разом для найкращого Інтернету". 5 лютого 2019 року у світі відзначається #День_безпечного_Інтернету Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. Тема Дня безпечного Інтернету надихає всіх приєднуватися до руху та використовувати найкращий потенціал Інтернету для об’єднання людей. Є багато шляхів зробити це: Діти й молодь можуть допомогти покращити Інтернет, поводячись в онлайні позитивно та ввічливо, захищаючи онлайнову репутацію як власну, так і інших, використовуючи позитивні можливості створення, залучення та поширення контенту онлайн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора