Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

13 Лютого, 2019 р., 18:00
Сьогодні,  13 лютого,  під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Чудійовича відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення на території Корчинської, Крушельницької та Підгородецької сільських рад за участю  представників управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості. Під час виїзних зустрічей  проведено  інформаційно–роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та правильності оформлення трудових відносин з найманими працівниками і недопущення неофіційного працевлаштування.
13 Лютого, 2019 р., 17:52
19 березня 2019 року об 11.00 год.  в актовій залі райдержадміністрації (м.Сколе, м-н Незалежності,1, ІІІ поверх)  відбудеться публічне представлення  інформації про виконання районного бюджету Сколівського району за 2018 рік за участю фінансового   управління Сколівської райдержадміністрації. 
12 Лютого, 2019 р., 19:08
Сьогодні, 12 лютого,  у Сколівській районній філії Львівського обласного центру зайнятості відбулися два важливі заходи, перший з яких профконсультаційний семінар «ТПР. Співбесіда з роботодавцем», на якому були присутні директор центру зайнятості Іванна Тимоцко та заступник директора Ірина Тренич. На даному семінарі фахівці відділу активної підтримки розповіли як правильно поводитися на співбесіді, як до неї підготуватися, щоб вона була успішною та яких важливих аспектів потрібно дотримуватися при прийомі на роботу. Також Іванна Ярославівна наголосила на важливості офіційного працевлаштування та необхідності активності щодо сприяння реалізації себе на ринку праці.  Другою важливою подією була робоча зустріч з заступником голови Сколівської РДА Володимиром Крушельницьким, на якій були обговорені важливі питання сучасного населення, а саме проблеми стереотипного мислення щодо офіційного працевлаштування. Як зауважив Володимир Іванович: «Працевлаштування – це не тільки сьогодення, це і наше майбутнє, тому необхідно приділяти час плануванню своїх доходів та витрат». Наступним важливим питанням для обговорення була – організація громадських робіт та розвиток підприємництва в регіоні. Адже ми маємо ресурси для розвитку підприємництва в таких сферах як туризм, лісове, сільське господарство. Саме завдяки проведенню такої інформаційно – роз’яснювальної роботи є можливість популяризувати серед населення перспективи самозайнятості.
12 Лютого, 2019 р., 18:19
До   загального фонду місцевих бюджетів  у  січні  2019 року  надійшло 7473,4 тис.грн  податків, зборів (обов’язкових платежів), що складає   116,0  відсотка  до затверджених  показників на звітний період  (+1031,7 тис.грн). Виконання річних планових показників за доходами загального фонду забезпечено  на  5,5  відсотка.  Порівняно з  аналогічним  періодом минулого року  поступлення доходів зросли   на 137,4 відсотка, або  2035,0  тис.гривень.  Ріст зумовлений за рахунок таких надходжень, як податку з доходів фізичних осіб (+813,5 тис.грн), рентної плати за користування надрами    (+617,1 тис. грн), єдиного податку (+476,6 тис.грн),  плати за землю  (+219,0  тис.грн), податку  на  нерухоме  майно  (+266,0 тис.грн).
12 Лютого, 2019 р., 17:58
За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології у найближчу добу, 13 лютого, очікується погіршення погодних умов: сніг, подекуди значний сніг, місцями пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини.
12 Лютого, 2019 р., 17:53
У школах Львівщини призупинено навчання через захворюваність на грип та кір. Про це сьогодні, 12 лютого, повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.  «На сьогоднішній день в області маємо не дуже приємну ситуацію. На Львівщині призупинили освітній процес через захворюваність на грип та ГРВІ у 231 закладі освіти. На сьогодні призупинено навчання у  всіх школах міста Дрогобича, Кам’янка-Бузького району та ОТГ, окремі школи Городоцького, Яворівського, Пермешлянського, Бузького, Бродівського, Жидачівського, Пустомитівського, Городоцького, Самбірського та Миколаївського районів. Через захворюваність на кір не працюють - Жовтанецький опорний ЗЗСО, ЗЗСО 77 (Львів), Економічний ліцей (Львів) та одна школа у Бісковицькій ОТГ», - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА.
12 Лютого, 2019 р., 12:44
Для залучення активних людей до вдосконалення та створення нових заходів і подій у межах Всеукраїнського фестивалю «Зашків 2019» 18 лютого відбудеться відкрита зустріч молодіжних громадських організацій. На зустрічі буде обговорено концепцію, мету та основні цілі цьогорічного фестивалю, а також представлено предметні пропозиції щодо співпраці.
12 Лютого, 2019 р., 12:41
Президент Петро Порошенко підпише закон про внесення змін до Конституції України щодо визначення стратегічного курсу нашої держави на членство в Європейському Союзі та Організації Північноатлантичного договору. Про це Глава держави заявив під час виступу на 15-й щорічній інвестиційній конференції Dragon Capital.
12 Лютого, 2019 р., 12:40
Президент Петро Порошенко закликав власників автомобілів з іноземною реєстрацією скористатися останніми днями дії пільгового періоду для легалізації зазначених транспортних засобів. Це сприятиме не лише наповненню безпосередньо бюджету Пенсійного фонду, а й дозволить здійснити індексацію пенсій, наголосив Глава держави.
11 Лютого, 2019 р., 17:26
Є два способи стягнення аліментів - мирним шляхом та в примусовому порядку. Про це інформує Міністерство юстиції України. Так, сторони між собою домовляються щодо розміру та періодичності сплати аліментів на дитину в добровільному порядку. Дана домовленість може бути лише усною, але для додаткових гарантій виконання домовленостей батьки дитини можуть укласти між собою нотаріально посвідчений договір про утримання дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора