Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

25 Лютого, 2019 р., 10:50
23 лютого, стартувала Рада регіонального розвитку області за участі керівництва держави.
22 Лютого, 2019 р., 15:22
У середу, 20 лютого,  в приміщенні Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості було проведено профінформаційний семінар «Легальна зайнятість» спільно з представником місцевих органів влади – заступником начальника управління-начальником відділу економічного розвитку, інвестицій та туризму управління економічної політики райдержадміністрації Грицьківим Сергієм Володимировичем.
22 Лютого, 2019 р., 15:17
 У четвер,  21 лютого, відбувся семінар-нарада з суб’єктами підприємницької діяльності щодо дотримання законодавства про працю, дотримання умов оплати праці, типових порушень законодавства за участю  представників ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівської  ДПІ  Стрийського управління   ГУ ДФС у Львівській області, Сколівського відділу обслуговування  управління Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської  районної філії Львівського ОЦЗ.
22 Лютого, 2019 р., 12:40
У четвер,  21 лютого, відбулось обговорення  перспективних  планів  розвитку с.Орявчик, с.Тисовець Козівської сільської ради за участю  голови райдержадміністрації Богдан Янка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького, представників сільської ради, активу населених пунктів.  Ключовими питаннями, які обговорено  під час зустрічей, це - врегулювання маршруту руху шкільного автобуса; будівництво дитячого майданчика; придбання нового «Школярика»; розчистка доріг та підсипка підйомів; вивезення твердих побутових відходів; будівництво вуличного освітлення в с.Орявчик; підписання медичних декларацій.
21 Лютого, 2019 р., 17:29
Згідно з українським законодавством усиновлення - це прийняття усиновлювачем у свою сім'ю особи на правах дочки чи сина, що здійснене на підставі рішення суду, крім випадку усиновлення дитини, яка є громадянином України, але проживає за межами України (в цьому випадку усиновлення здійснюється в консульській установі або дипломатичному представництві України).  
21 Лютого, 2019 р., 17:19
Сьогодні, 21 лютого, голова райдержадміністрації,  заступники голови та начальники  структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в засіданні  ХХХ сесії  Сколівської районної ради. Під час сесії  голова райдержадміністрації Богдан Янко прозвітував про  виконання  Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сколівського району за 2018 рік. Під  час  сесійного засідання   прийнято  Програму соціально-економічного та культурного розвитку Сколівського району на 2019 рік,  а також затверджено нові та внесено зміни до діючих галузевих районних програм. Окрім  цього, заслухано та погоджено  фінансові питання:  про виконання  районного бюджету Сколівського району за 2018 рік, договори на міжбюджетні трансферти, внесено зміни в обсяг видатків районного бюджету Сколівського району на 2019 рік, уточнено районний бюджет Сколівського району на 2019 рік, спрямовано  залишок коштів загального фонду районного бюджету  Сколівського району, що склався  станом на  01.01.2019 року  за рахунок  субвенції  з державного бюджету   місцевим бюджетам  на здійснення заходів щодо  соціально-економічного  розвитку  окремих територій.
21 Лютого, 2019 р., 15:17
Сьогодні, 21  лютого,    під керівництвом  голови райдержадміністрації  Богдана Янка відбулась  робоча  нарада з головами  та бухгалтерами  місцевих рад  району  щодо впровадження  системи дистанційного обслуговування «Клієнт  казначейства-Казначейство», очікуваного виконання  місцевих бюджетів за січень-лютий 2019 року, про роботу в АІС «Місцеві бюджети». Участь в нараді також взяли перший заступник голови райдержадміністрації, начальник фінансового управління райдержадміністрації,   представники  управління  ДКС у Сколівському районі.  За результатами  наради посадовим особам доручено до 15 березня   забезпечити впровадження  системи дистанційного обслуговування «Клієнт  казначейства-Казначейство» та  АІС «Місцеві бюджети»; на постійному контролі  -  питання   виконання місцевих бюджетів.
21 Лютого, 2019 р., 14:18
Що таке усиновлення? Згідно з українським законодавством усиновлення  - це прийняття усиновлювачем у свою сім'ю особи на правах дочки чи сина, що здійснене на підставі рішення суду, крім випадку усиновлення дитини, яка є громадянином України, але проживає за межами України (в цьому випадку усиновлення здійснюється в консульській установі або дипломатичному представництві України).  
21 Лютого, 2019 р., 09:21
Пенсіонери отримають допомогу від держави для оплати комунальних платежів за лютий 2019 року у березні разом з пенсією. Всі решта субсидіанти зможуть отримати субсидію з 12 березня у найближчому відділенні Ощадбанку за пред’явленням паспорту та ідентифікаційного коду. Увага! Таке поняття як обов’язковий платіж скасовується. Домогосподарство отримає субсидію готівкою та має самостійно розрахуватися за спожитий газ, тепло, воду, електроенергію, а кошти, які залишаться після оплати комуналки, може використати на свій розсуд.
21 Лютого, 2019 р., 09:18
Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року, який був святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція гідності.  20 лютого 2019 року у Сколівській академічній гімназій відбулася урочиста лінійка – реквієм з нагоди вшанування Героїв Небесної сотні та вшанування пам’яті Героя України Героя Небесної сотні – Олега Ушневича. Присутні у скорботі схилили низько голови перед пам’яттю людей, яких було вбито у мирний час 21 століття та вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв. Учні 9-их класів гімназії поклали квіти до могили Героя України, Героя Небесної сотні – Олега Ушневича, вшановуючи його пам'ять.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора