Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працевлаштування – це не тільки сьогодення, це і наше майбутнє...

Дата: 12.02.2019 19:08
Кількість переглядів: 433

Фото без описуСьогодні, 12 лютого,  у Сколівській районній філії Львівського обласногоФото без опису центру зайнятості відбулися два важливі заходи, перший з яких профконсультаційний семінар «ТПР. Співбесіда з роботодавцем», на якому були присутні директор центру зайнятості Іванна Тимоцко та заступник директора Ірина Тренич. На даному семінарі фахівці відділу активної підтримки розповіли як правильно поводитися на співбесіді, як до неї підготуватися, щоб вона була успішною та яких важливих аспектів потрібно дотримуватися при прийомі на роботу. Також Іванна Ярославівна наголосила на важливості офіційного працевлаштування та необхідності активності щодо сприяння реалізації себе на ринку праці. 
Другою важливою подією була робоча зустріч з заступником голови Сколівської РДА Володимиром Крушельницьким, на якій були обговорені важливі питання сучасного населення, а саме проблеми стереотипного мислення щодо офіційного працевлаштування. Як зауважив Володимир Іванович: «Працевлаштування – це не тільки сьогодення, це і наше майбутнє, тому необхідно приділяти час плануванню своїх доходів та витрат».
Наступним важливим питанням для обговорення була – організація громадських робіт та розвиток підприємництва в регіоні. Адже ми маємо ресурси для розвитку підприємництва в таких сферах як туризм, лісове, сільське господарство.
Саме завдяки проведенню такої інформаційно – роз’яснювальної роботи є можливість популяризувати серед населення перспективи самозайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора