Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

01 Березня, 2017 р., 17:13
Відповідно до Постанови КМ України від 18.05.2016 року № 348  ліквідовано як юридичні особи публічного права територіальні органи управління Державної пенітенціарної служби, утворено як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства юстиції — міжрегіональні управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації.
01 Березня, 2017 р., 16:41
Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації інформує, що протягом декількох останніх днів з 26 лютого до 01 березня поточного року на території 15 районів області та 5 міст обласного значення зареєстровано понад 130 випадків самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків, які призвели до виникнення пожеж на площі понад 40 гектарів.
01 Березня, 2017 р., 16:26
У вівторок, 28 лютого, в районному народному домі «Бескид»  м. Сколе  відбулись звітні збори  Стрийської МПО УТОС  Сколівського району.
01 Березня, 2017 р., 12:37
У вівторок, 28 лютого, заступник голови  райдержадміністрації Василь Білинець здійснив виїзд у с.Пшонець, що входить до складу Головецької сільської ради,  де відбулась зустріч з місцевим активом  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Зустріч відбулась за участю голови  Головецької сільської ради  Федора Радевича.
01 Березня, 2017 р., 12:31
У вівторок, 28 лютого, в смт.Славське відбувся «круглий стіл» з питань об'єднання місцевих рад в Славську ОТГ. В засіданні взяли  участь голова Сколівської районної ради Микола Романишин, заступник голови Сколівської райдержадміністрації Василь Білинець, експерти, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники активу населених пунктів, громадські діячі, депутати, підприємці.
01 Березня, 2017 р., 11:26
Шкода від спалювання сухої рослинності чи її залишків:  •Втрата найбільш родючого поверхневого шару ґрунту, адже згоряє не лише рослинна органіка, а й гумус. Також щорічні випалювання призводять до зміни видового складу рослинності, зокрема, сіножаті перетворюються на плантації грубого бур’яну;  •при згорянні однієї тонни рослинних залишків у повітря вивільняється приблизно 9 кг мікрочастинок диму, які викликають захворювання дихальних шляхів, знижують імунітет людини, посилюють негативний перебіг хронічних захворювань. Разом із сухою рослинністю може згоряти і сміття (пластикові пляшки, пакети), що призводить до онкологічних захворювань;
01 Березня, 2017 р., 11:23
Звертаємося до мешканців Сколівщини з проханням не випалювати суху рослинність, бо самовільне спалювання завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а нерідко і людей, та може призвести до некерованих надзвичайних ситуацій.
01 Березня, 2017 р., 10:32
Енергетична блокада не має нічого спільного з патріотизмом, а грає на руку Росії, змушуючи Україну закуповувати необхідне їй вугілля у країни-агресора за підвищеною ціною. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від організаторів енергетичної блокади не підігравати інтересам Російської Федерації.
01 Березня, 2017 р., 09:50
Цієї п’ятниці, 3 березня, у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбудеться безкоштовний тренінг для представників громадських організацій на тему: "Комунікації для ГО: як "продати" свій проект за 30 секунд". Навчання проводитиме керівник програм управлінського розвитку Інституту лідерства та управління УКУ, голова громадської організації "Демократичний Альянс Жінок", кандидат політичних наук, Христина Голинська.
28 Лютого, 2017 р., 16:02
Сьогодні, 28 лютого,  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича  відбулось  засідання Координаційної  ради з питань дітей. Під час засідання  заслухано  питання щодо здійснення соціального захисту дітей, попередження бездоглядності та жебракування в їх середовищі; про роботу  Будинку дитячої та юнацької творчості; щодо проведених перевірок по використанню батьками державних соціальних допомог з метою захисту прав дітей; проаналізовано  стан злочинності і правопорушень серед дітей Сколівського району за 12 місяців 2016 р. і роботу по попередженню та профілактиці правопорушень. Прозвітовано про вжиті  заходи згідно Закону України «Про поліцію» щодо виявлення фактів продажу дітям спиртних напоїв торгівельними закладами незалежно від форм власності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора