Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

28 Лютого, 2017 р., 14:25
Актуальні питання захисту прав дітей обговорено сьогодні, 28 лютого, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів перший заступник  голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич.
27 Лютого, 2017 р., 17:51
Упродовж 17-19 березня на Львівщині, у м. Миколаєві, триватиме "ХІ Книжкова толока". Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.
27 Лютого, 2017 р., 16:46
Сьогодні, 27 лютого, перший заступник голови райдержадміністрації  Ярослав Лепісевич  та заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець    взяли участь в обласній skype-нараді, яка відбулась під керівництвом  голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами  райдержадміністрацій та посадовими особами міст обласного значення.
27 Лютого, 2017 р., 16:23
Сьогодні, 27 лютого, на базі Сколівської академічної гімназії відбулося позачергове засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби загальноосвітніх навчальних закладів  Сколівського району з проблеми «Безпека учнівської молоді в соціальних мережах». 
27 Лютого, 2017 р., 15:58
На Львівщині розпочався обласний конкурс дитячих творчих робіт "Я і мій друзяка Спорт". Він має на меті популяризацію, формування традицій і культури здорового способу життя та активного дозвілля, виховання відповідального ставлення до власного здоров’я, розвиток творчого потенціалу дітей та підлітків та підтримку талановитих дітей.
27 Лютого, 2017 р., 14:35
«Рівні права-рівні можливості»
27 Лютого, 2017 р., 14:17
 - тема  стартового  семінару, який   відбувся в п’ятницю, 24 лютого,  в м.Сколе, в рамках реалізації проекту «Сільська освітня новація – надійна європейська інтеграція» громадською організацією «Інформаційно-освітній  центр «Імпульс» у співпраці з Сколівською  райдержадміністрацією  та районною радою за інформаційної підтримки народного часопису «Бойківська думка». Семінар  підготовлено в рамках проекту «Просування реформ в регіони» Інституту  економічних досліджень та політичних консультацій та «Європейської правди» за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid).  
27 Лютого, 2017 р., 12:23
Сплачуйте єдиний внесок на відповідні рахунки. Фахівці   Сколівського  відділення   Стрийської ОДПІ   ГУ ДФС у Львівській області   інформують  що з метою однозначного тлумачення норм законодавства щодо застосування штрафних санкцій за сплату єдиного внеску на невідповідні рахунки  ДФС  України  надала роз’яснення у листі від 08.02.2017 №2990/7/99-99-13-02-01-17 «Про надання роз’яснення».
27 Лютого, 2017 р., 12:01
У п'ятницю, 23 лютого,  в приміщенні Сколівського районного військового комісаріату було проведено чергове заняття з головами міської, сільських (селищних) рад щодо виконання заходів з військового обліку відповідно вимог Постанови КМУ від 07.12.2016 року №921. На занятті було доведено вимоги даної постанови, головам сільських(селищних) рад району було видано розпорядження військового комісара щодо виклику призовників, які підлягають призову на строкову військову службу весною 2017 року для проходження попереднього медичного огляду, та їх вивчення. Також на занятті піднімалось дуже актуальне на сьогоднішній день питання щодо стану відбору кандидатів на військову службу за контрактом в Збройні сили України. Військовим комісаром підполковником Лужняк М.В. було заслухано кожного представника органів місцевого самоврядування щодо наявності кандидатів для проходження військової служби за контрактом в підпорядкованих населених пунктах. Присутній на заняттях представник 128 гірсько-піхотної бригади підполковник Опришко О.З. наголосив, що сьогодні як ніколи Збройним Силам України потрібні кваліфіковані кандидати на військову службу за контрактом, розповів присутнім про бригаду, її побут, матеріальне забезпечення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора