Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діяльність Сколівського районного сектору з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції

Дата: 01.03.2017 17:13
Кількість переглядів: 1046

Відповідно до Постанови КМ України від 18.05.2016 року № 348  ліквідовано як юридичні особи публічного права територіальні органи управління Державної пенітенціарної служби, утворено як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства юстиції — міжрегіональні управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації.

Сколівський РВ КВІ УДПтС України у Львівській області перейменовано Сколівський районний сектор з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Внесено зміни до Кримінально - виконавчого кодексу України, згідно якого уповноважений орган з питань пробації забезпечує здійснення нагляду за засудженими, звільненими від відбування покарання з випробуванням, проведення соціально-виховної роботи із засудженими, до яких застосовано пробацію, також веде облік засуджених до покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських та виправних робіт. Сколівським районним сектором з питань пробації спільно з Сколівським РЦСССДМ проводиться соціально-виховна робота з засудженими, звільненими від відбування покарання з випробуванням. Також налагоджена співпраця з  відділом «Сколівське бюро правової допомоги».

Станом на сьогодні на обліку Сколівського РС з питань пробації перебуває 51 особа засуджена до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та 6 осіб покараних судом до адміністративного стягнення у виді громадських робіт, з якими проводиться соціально-виховна робота.

фахівець Сколівського РС

з питань пробації Брик Н.Р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора