Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання створення ОТГ на порядку денному

Дата: 01.03.2017 12:31
Кількість переглядів: 704

Фото без описуУ вівторок, 28 лютого, в смт.Славське відбувся «круглий стіл» з питань об'єднання місцевих рад в Славську ОТГ. В засіданні взяли  участь голова Сколівської районної ради Микола Романишин, заступник голови Сколівської райдержадміністрації Василь Білинець, експерти, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники активу населених пунктів, громадські діячі, депутати, підприємці.

Одним із позитивів зустрічі було спілкування з представником Грабовецької ОТГ Лев-Караєвою Романною Любомирівною – спеціалістом І категорії з економічних питань, яка розповіла про позитиви об'єднання, шляхи розвитку ОТГ. Також проінформувала про поетапні кроки, які передували об'єднанню, про співпрацю апарату ОТГ з депутатським корпусом та громадськістю.

В ході зустрічі відбулась дискусія  між експертами та представниками громад з найбільш актуальних питань щодо об'єднання.

Вирішено – посадовим особам органів місцевого самоврядування спільно  з ініціативними групами та громадськістю напрацювати питання, які є актуальними для кожного населеного пункту та розглянути на громадських слуханнях. Від так провести повторно зустріч та прийняти дорожню карту з питань об'єднання в Славську ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора