Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

27 Лютого, 2017 р., 11:39
У п'ятницю, 03 березня о 15.00 год., в залі засідань Сколівської райдержадміністрації  відбудуться слухання щодо стану  пасажирських перевезень на Львівщині.
27 Лютого, 2017 р., 11:32
Витрати  на  лікування  до  податкової  знижки  не включаються. Чи можна включати до складу податкової знижки витрати, понесені фізичною особою на лікування? До переліку витрат, дозволених до включення до податкової знижки відповідно до п.п.166.3.4 п.166.3 ст.166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VІ із змінами та доповненнями (далі - ПКУ) включається сума коштів, сплачених платником податку на користь закладів охорони здоров’я для компенсації вартості платних послуг з лікування такого платника податку або члена його сім’ї
27 Лютого, 2017 р., 11:29
  У 2017 році вперше з обласного бюджету передбачено підтримку підприємницької ініціативи учасників АТО.  Відповідне рішення ухвалила Львівська обласна рада на своєму засіданні, підтримавши Програму підвищення конкурентоспроможності у новій редакції.  Цьогоріч Програма конкурентоспроможності доповнена пунктом про підтримку підприємницької ініціативи учасників АТО. Зокрема, йдеться  про можливість отримання кредитів для започаткування власної справи особам, які мають статус учасника АТО і зареєстровані у Львівській області. З обласного бюджету натовцям компенсовуватимуть частину відсотків за кредитами.
24 Лютого, 2017 р., 16:59
У середу, 1 березня, у Львівській облдержадміністрації відбудеться одноденний семінар із залучення міжнародної технічної допомоги (МТД) для представників райдержадміністрацій, міських рад обласного значення, об’єднаних територіальних громад та громадських організацій.
24 Лютого, 2017 р., 16:53
Нещодавно  відвідувачі  Сколівського  центру  обслуговування  платників   цікавились   декларуванням  доходів    державними  службовцями.  Відповідаючи на запитання, начальник  Сколівського  відділення  Стрийської ОДПІ  ГУ ДФС у Львівській області  Володимир  Мелех   повідомив,  що  Верховною радою України  були внесені зміни  у чинне законодавство, а саме  стаття 12 «Фінансовий контроль» Закону України від 07.04.2011 року № 3206-VI  «Про засади запобігання і протидії корупції» згідно якоі органи ДФС прводили переврки відомостей, відображених у деклараціях втратили чинність 01.09.2016 року у зв'язку із  початком роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування відповідно до Закону від 14.10.№ 1700-VII «Пр запобігання корупції».
24 Лютого, 2017 р., 16:30
У  вівторок, 21 лютого,  в приміщенні Сколівської академічної гімназії за сприяння Сколівського районного відділу освіти та Сколівського районного військового комісаріату відбулася зустріч випускників шкіл району з представником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підполковником Залипка Василем Дарійовичем, доцентом кафедри автомобілів та автомобільного господарства.
24 Лютого, 2017 р., 16:16
 Сьогодні, 24 лютого, заступники голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич та Василь Білинець,  працівники відділу культури, районного народного дому та   районної центральної бібліотеки  відвідали виставку  фотодокументальних стендів “Люди Свободи” (гаранти  незалежності).
24 Лютого, 2017 р., 15:59
Сьогодні, 24 лютого, у районному  народному домі «Бескид» м. Сколе   відкрито  виставку  фотодокументальних стендів “Люди Свободи” (гаранти незалежності). Інформаційно-просвітницька виставка підготовлена Українським інститутом національної пам'яті до 25-ї річниці незалежності України. Виставка, яка експонувалася у Львівському Музеї визвольної боротьби України, перебуватиме на Сколівщині по 02 березня 2017 року. 
23 Лютого, 2017 р., 16:15
Сьогодні, 23 лютого, відбулася  зустріч  начальника Сколівського  відділення  Стрийської  ОДПІ   Володимира Миколайовича  Мелеха  із  керівником відділу освіти  Сколівської  РДА  Любомиром Губишем та керівниками   навчальних закладів  Сколівського району. Володимир Мелех наголосив що розпочався перший етап конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей – 2017. Керівник відділення  надав роз’яснення щодо Положення конкурсу та умови його проведення та висловив  сподівання  що відображення в дитячій творчості надії на щасливе майбутнє допоможе надихнути дорослих до справжніх, доброчинних дій. «Тому, запрошуємо до участі у конкурсі дитячої творчості «Податки очима дітей – 2017» - пудсумував  Володимир  Мелех..
23 Лютого, 2017 р., 16:06
Нещодавно  фахівці   Сколівського відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській  області під час зустрічі із  трудовим колективом Сколівського  військового лісгоспу  обговорили   податкові   новини 2017  року.  Як  було повідомлено, з 1  січня  розпочалась  деклараційна кампанія  2017 року.  Положеннями Податкового кодексу визначено обов’язок  платника податку, що отримує доходи від особи, яка не є податковим агентом, включити суму таких доходів до загального річного оподатковуваного доходу та подати податкову декларацію, а також сплатити з таких доходів податок та військовий збір.   Тобто, громадяни, які отримували у минулому 2016 році доходи не від податкових агентів, зокрема, від здавання житла в оренду, надання послуг репетиторства іншим громадянам, отримали іноземний дохід (робота за кордоном) тощо зобов’язані до 1 травня цього року, надати податкову декларацію в якій відобразити суму отриманого доходу, суму сплаченого протягом звітного року податку та податкового зобов'язання.   Податковим  кодексом також передбачено  право на реалізацію  податкової знижки на навчання, страхування, іпотечне кредитування. Причому із 1 січня 2017 року  обмеження  на  податкову  знижку  за навчання знято. Тобто  вся сума сплачених  коштів за навчання  у 2017 році ввійде у розрахунок  коштів які  будуть повернені платнику.  За 2016 рік   сума обмеження становила 1930 гривень на місяць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора