Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

17 Лютого, 2017 р., 14:34
У четвер, 16 лютого,  на базі ДНЗ №1 м. Сколе  відбувся семінар-практикум з організації цивільного захисту для завідувачів ДНЗ району.
17 Лютого, 2017 р., 14:21
В період з 03 по   09 лютого  в Сколівській ЗОШ І-ІІІ ст. проводились навчання за участю іноземних волонтерів. Стажери з Китаю та Туреччини проводили уроки, презентації, майстер-класи та інтерактивні ігри для розвитку лідерства в учнів 8-11 класів.
16 Лютого, 2017 р., 16:35
Метою декларування доходів фізичних осіб є не тільки сплата податку до бюджету, а й повернення платникам сум податку на доходи фізичних осіб, надмірно сплаченого з їх заробітної плати в минулому податковому році.
16 Лютого, 2017 р., 12:01
Головне управління Держпраці у Львівській області надає всебічну інформаційно-роз’яснювальну допомогу з питань застосування законодавства про працю. Зокрема, щодо оплати праці, належного оформлення трудових відносин та змін, які набрали чинності з 1 січня 2017. Про це повідомили в Головному управлінні Держпраці у Львівській області.
16 Лютого, 2017 р., 12:01
Головне управління Держпраці у Львівській області надає всебічну інформаційно-роз’яснювальну допомогу з питань застосування законодавства про працю. Зокрема, щодо оплати праці, належного оформлення трудових відносин та змін, які набрали чинності з 1 січня 2017 року. Про це повідомили в Головному управлінні Держпраці у Львівській області.
16 Лютого, 2017 р., 11:53
В понеділок, 20 лютого, запрошуємо на заходи присвячені  Дню Героїв Небесної Сотні та вшануванню пам’яті Героя України Олега Ушневича: 11.30 год. –  Служба Божа  в церквах м.Сколе; 12.45 год. – зустріч на майдані Незалежності м.Сколе та  пам’ятна хода  до могили Героя  України, Героя Небесної Сотні Олега Ушневича (буде забезпечено підвезення літніх людей); 13.00 год.  – поминальна панахида   на могилі Героя  України, Героя Небесної Сотні Олега Ушневича; 14.00 год. – вечір-реквієм «Шана Героям Небесної Сотні» в  РНД «Бескид».
16 Лютого, 2017 р., 11:43
На Львівщині оголосили додаткові конкурси для інвестиційних програм і проектів, котрі можуть реалізовуватися за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Йдеться про чотири нових напрямки: розвиток спортивної інфраструктури; енергоефективність державних і комунальних навчальних закладів; енергоефективність державних і комунальних медичних закладів; розбудова мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг (у тому числі об’єднаних територіальних громад). Кінцевий термін подання заявок – 15 березня 2017 року.
16 Лютого, 2017 р., 11:40
Важливою проблемою сьогодні є легалізація зайнятості населення та заробітної плати. При «тіньовій» зайнятості відбувається виплата заробітної  плати «в конвертах», що призводить до: – втрати трудового стажу при розрахунку розміру пенсії;
16 Лютого, 2017 р., 11:38
У департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА попереджають про можливість другої хвилі зростання захворювань на грип і ГРВІ у другій половині лютого. Відтак мешканцям Львівщини радять дотримуватися відповідних профілактичних правил, аби попередити небажані ускладнення, пов`язані із захворюваннями.
15 Лютого, 2017 р., 17:48
15 лютого в м.Сколе  відбулось  пам’ятне віче з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення  військ з Республіки Афганістан. Воїни-афганці, члени  Сколівської районної організації  «Української Спілки Ветеранів Афганістану (воїнів  - інтернаціоналістів)», представники районної влади, військового комісаріату, громадськості  поклали  квіти та лампадки  до   підніжжя пам’ятника-обеліска «Синам Сколівщини, які не повернулися з афганської війни».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора